• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rezervoare metalice

Rezultate pentru

Rezervoare metalice - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgia

  Modular, upgradeable silos, suitable for industrial storage of all bulk products and allowing full emptying and filling with another product without requiring prior cleaning. DOHOGNE SYSTEM galvanized or stainless steel smooth-wall silos, constructed from bent panels, externally-bolted, self-cleaning, removable, interchangeable, 2 to 4 mm thick, standard dimensions, 940 x 1940 mm. Thanks to 50 years' experience the leakproof, heavy-duty silos, compliant with European standard EN 1991-4, fulfil specific static and dynamic storage requirements. Prefabricated silos, economically transportable, for which: installation in an existing complex is feasible as the silo arrives on site in knock-down form, without the need for an access road that a traditional prefabricated silo would require. Rapid assembly rules out the need for heavy equipment on site. ATEX and European standard-compliant explosion-proof silos.

 2. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Germania

  Compania TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. Are sediul în Dresden, Germania.

 3. GIANESI EDILIO

  Italia

  Compania GIANESI EDILIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tanks, stainless steel metal tanks, steel tanks, air tanks, tanks, pressure tanks, gas tanks, approved tanks, și tanks for warehousing and storage. Are sediul în Zavattarello, Italia.

 4. ZAPE' SRL

  Italia

  Compania ZAPE' SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, cold pressing of metals, dished end-plates for tanks, metal moulding, Rezervoare metalice, end-plates for tanks, sheet shearing and pressing, stainless steel tanks, și tanks for warehousing and storage. Are sediul în Verona, Italia.

 5. VIOLLET INDUSTRIES

  Franta

  Compania VIOLLET INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, mici piese metalice, Containere, Rezervoare metalice, Sheet metalwork, Metal work, metal locksmithing, Mechanized welding, și Machining of metals. Are sediul în Alby-Sur-Cheran, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TECNOGEN

  Italia

  Compania TECNOGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autoclave, stainless steel tanks, tanks, Autoclave, systems and equipment for the wine industry, autoclave installation, systems and equipment for the drinks industry, autoclaves for the chemical industry, și steel tanks. Are sediul în Pergine Valsugana, Italia.

 2. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Germania

  Compania HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. Are sediul în Bad Hönningen, Germania.

 3. STEEL GATE

  Romania

  Societatea noastra specializata in comertul cu produse metalurgice a dezvoltat o vasta retea internationala de parteneri industriali pentru a va putea oferi gama de produse din otel carbon si otel inox, precum si produse conexe. Experienta noastra in domeniul materialelor din otel carbon si otel inox, cunostintele aprofundate ale pietei , dovedita in tehnicile de import-export ne permit sa va ajutam lucrand alaturi de dumneavoastra de la definirea cerintelor dumneavoastra pana la livrarea unui produs care sa indeplineasca pe deplin specificatiile si termenele convenite si la cel mai bun preț de piață. .Va punem la dispozitie o gama de produse cum ar fi : - Teava laminata pentru temperaturi inalte conform EN 10216-2 din otel aliate si nealiat - Teava laminata pentru instaltii de presiune conform EN 10216-1 - Teava laminata pentru instalatii de gaz si petroliere conform EN10208 - Teava sudata logitudinal neagra si zincata - Fitinguri pentru sudura - Flanse - Accesorii pentru baie si bucatarie - Gresie , faianta , pavaj - Tevi din cupru si aliaje - Conducte sudate elicoidal sau longitudinal pentru transport lichide - Rezevoare pentru gaz si oxigen Asteptam solicitarile dvs pe email , sau daca doriti mai multe informatii va stam la dipozitie pe telefon de la ora 8 -16 de luni pana vineri

 4. SISTEMPLAST SA

  Romania

  Sistemplast Mentenanta echipamente, instalatii, constructii civile si industriale in domeniul mecanic, electric si automatizari; Proiectarea, construirea, montarea, repararea, punerea in functiune, verificarea si service-ul pentru instalatii mecanice sub presiune; Etalonari metrologice la manometre pentru ulei, manometre pentru masurarea presiunii in butelii de oxigen, ampermetre, voltmetre, traductoare de presiuni; Repararea si verificarea tehnica a ascensoarelor electrice si hidraulice de persoane si/sau materiale; Proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiuni de 0, 4 kV; Proiectarea si executarea de linii electrice, aeriene sau in cablu cu tensiuni intre 0, 4 - 20 kV si de posturi de transformare; Montaj si intretinere echipamente frigotehnice (aparate aer conditionat, splitere, blowere, chillere, etc.); Executarea, verificarea si repararea prizelor de pamant; Verificari PRAM; Executie si monitorizare instalatii de: stingere, semnalizare, alarmare si limitare incendii.

 5. IBC INOX SRL

  Romania

  Cu scopul de a crește performanța de lucru în cadrul industriilor din România, IBC INOX oferă soluții avansate de producție, stocare și transport pentru produse lichide alimentare și nealimentare. IBC INOX vin in sprijinul dumneavoastra cu echipamente pentru urmatoarele sectoare industriale: vinificatie, vinuri spumante, sucuri si bauturi racoritoare, bauturi spirtoase, bere, lapte, si altele. De asemenea, după o lungă analiză în sectorul transport și al industriilor conexe, am decis să promovăm pe piața românească containere de tip IBC din inox. Containerele de tip IBC (intermediate bulk container) sunt cea mai avansata soluție pentru manevrarea lichidelor alimentare și nealimentare de pe piața internațională. IBC-urile sunt proiectate cu scopul de a oferi o soluție economică, ecologică, sigură, ușor de utilizat și implementat în fluxul tehnologic. Containerele tip IBC sunt produse exclusiv din oțel inoxidabil - pentru a fi compatibile cu majoritatea produselor alimentare, sunt supradimensionate pentru a rezista unui mediu de lucru greu și pentru o lungă perioadă de timp. Fundul containerelor este laminat la rece, obținându-se astfel forma optimă pentru o spălare eficientă și evitându-se depunerile.

 1. GENMOD SERV SRL

  Romania

  Compania GENMOD SERV® are ca obiect principal de activitate productia de rezervoare pentru stocarea apei si servicii de intretinere si reparatii pentru componentele oricarui sistem de alimentare cu apa potabila sau de stingerea incendiilor. Echipa noastra are o experienta de peste 6 ani in domeniul rezervoarelor de apa. Participand la peste 350 de proiecte de specialitate, expertiza acumulata de echipa face ca aceasta sa poata raspunde prompt la toate exigentele clientilor. Gama de rezervoare pe care le furnizeaza GENMOD SERV® cuprinde: rezervoare metalice supraterane modulare (cilindrice si rectangulare) din otel galvanizat, otel vitrificat, otel inox si aluminiu. Acestea pot fi: rezervoare pentru apa potabila, rezervoare apa PSI, rezervoare pentru irigatii, rezervoare apa industriala sau de proces. Serviciile oferite de compania noastra cuprind: servicii de mentenanta & service rezervoare; hidroizolare rezervoare; servicii in domeniul PSI; servicii de mentenanta & service grupuri electrogene; consultanta pentru studii de fezabilitate, proiecte tehnice si achizitii rezervoare.

 2. CIPA AIR COMPRESOARE SRL

  Romania

  Societatea noastra si-a inceput activitatea cu lucrari de mica amploare in comercializarea si reparatia de compresoare in industria farmaceutica, productia de dulciuri, panificatie, executie mobilier si service auto iar prin profesionalismul si seriozitatea executiei angajamentelor contractuale cu clientii a obtinut capitalul de incredere care s-o recomande noilor colaboratori. Produse oferite spre vanzare : - compresoare cu surub cu injectie de ulei sau oil-free ; - compresoare cu piston lubrifiate cu ulei sau oil-free ; - uscatoare de aer comprimat si filtre retea ; - rezervoare aer comprimat vopsite sau zincate . Furnizam servicii de : - proiectare si executare retele de aer comprimat ; - reparatii si revizii/service compresoare . In prezent, cu un personal format din 6 angajati : 3 pe partea tehnica si 3 calificati in service si reparatii de compresoare de aer comprimat, societatea noastra a devenit dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care isi desfasoara activitatea prin comercializarea si executarea reviziilor si a retelelor de aer comprimat al caror element de referinta este PROFESIONALISMUL

 1. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albania

 2. GLORI IR KO, UAB

  Lituania

 3. CALDERERÍA MANZANO

  Spania

 4. PLASTINOX, LDA

  Portugalia

 5. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Germania

 6. GO TRADE GERMANY GMBH

  Germania

 7. CIMM SPA

  Italia

 8. PETROLINE LLC

  Ucraina

 1. MAHYTEC

  Franta

 2. TANKKI OY

  Finlanda

 3. G.A.M. HOLDING GMBH

  Germania

 4. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Portugalia

 5. OFFICINE DE SILLA SNC

  Italia

 6. DSM EXPORT

  Ucraina

 7. DEMO SERBATOI S.R.L.

  Italia

 8. STEEL LINE SRL

  Italia

 9. AISIS

  Letonia

 10. MIM FHU MARIUSZ MAŃKOWSKI

  Polonia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit