• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rezervoare metalice

Rezultate pentru

Rezervoare metalice - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Modular, upgradeable silos, suitable for industrial storage of all bulk products and allowing full emptying and filling with another product without requiring prior cleaning. DOHOGNE SYSTEM galvanized or stainless steel smooth-wall silos, constructed from bent panels, externally-bolted, self-cleaning, removable, interchangeable, 2 to 4 mm thick, standard dimensions, 940 x 1940 mm. Thanks to 50 years' experience the leakproof, heavy-duty silos, compliant with European standard EN 1991-4, fulfil specific static and dynamic storage requirements. Prefabricated silos, economically transportable, for which: installation in an existing complex is feasible as the silo arrives on site in knock-down form, without the need for an access road that a traditional prefabricated silo would require. Rapid assembly rules out the need for heavy equipment on site. ATEX and European standard-compliant explosion-proof silos.

 2. ASTRA LT AB

  Lituania

  Verified by europages badge

  Compania ASTRA LT AB, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare si compartimente de stocare, Transport rutier - camioane cisterna, Laser - aparate de sudura si de taiat, Uscatoare si storcatoare industriale, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Rezervoare si compartimente de stocare, Transport rutier - camioane cisterna, Laser - aparate de sudura si de taiat, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Alytus, Lituania.

 3. GIANESI EDILIO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GIANESI EDILIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel tanks, stainless steel metal tanks, steel tanks, air tanks, tanks, pressure tanks, gas tanks, approved tanks, și tanks for warehousing and storage. Are sediul în Zavattarello, Italia.

 4. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. Are sediul în Dresden, Germania.

 5. ZAPE' SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ZAPE' SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, cold pressing of metals, dished end-plates for tanks, metal moulding, Rezervoare metalice, end-plates for tanks, sheet shearing and pressing, stainless steel tanks, și tanks for warehousing and storage. Are sediul în Verona, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VIOLLET INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, mici piese metalice, Containere, Rezervoare metalice, Sheet metalwork, Metal work, metal locksmithing, Mechanized welding, și Machining of metals. Are sediul în Alby-Sur-Cheran, Franta.

 2. TECNOGEN

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TECNOGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autoclave, stainless steel tanks, tanks, Autoclave, systems and equipment for the wine industry, autoclave installation, systems and equipment for the drinks industry, autoclaves for the chemical industry, și steel tanks. Are sediul în Pergine Valsugana, Italia.

 3. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. Are sediul în Bad Hönningen, Germania.

 4. STEEL GATE

  Romania

  Societatea noastra specializata in comertul cu produse metalurgice a dezvoltat o vasta retea internationala de parteneri industriali pentru a va putea oferi gama de produse din otel carbon si otel inox, precum si produse conexe. Experienta noastra in domeniul materialelor din otel carbon si otel inox, cunostintele aprofundate ale pietei , dovedita in tehnicile de import-export ne permit sa va ajutam lucrand alaturi de dumneavoastra de la definirea cerintelor dumneavoastra pana la livrarea unui produs care sa indeplineasca pe deplin specificatiile si termenele convenite si la cel mai bun preț de piață. .Va punem la dispozitie o gama de produse cum ar fi : - Teava laminata pentru temperaturi inalte conform EN 10216-2 din otel aliate si nealiat - Teava laminata pentru instaltii de presiune conform EN 10216-1 - Teava laminata pentru instalatii de gaz si petroliere conform EN10208 - Teava sudata logitudinal neagra si zincata - Fitinguri pentru sudura - Flanse - Accesorii pentru baie si bucatarie - Gresie , faianta , pavaj - Tevi din cupru si aliaje - Conducte sudate elicoidal sau longitudinal pentru transport lichide - Rezevoare pentru gaz si oxigen Asteptam solicitarile dvs pe email , sau daca doriti mai multe informatii va stam la dipozitie pe telefon de la ora 8 -16 de luni pana vineri

 5. IBC INOX SRL

  Romania

  Cu scopul de a crește performanța de lucru în cadrul industriilor din România, IBC INOX oferă soluții avansate de producție, stocare și transport pentru produse lichide alimentare și nealimentare. IBC INOX vin in sprijinul dumneavoastra cu echipamente pentru urmatoarele sectoare industriale: vinificatie, vinuri spumante, sucuri si bauturi racoritoare, bauturi spirtoase, bere, lapte, si altele. De asemenea, după o lungă analiză în sectorul transport și al industriilor conexe, am decis să promovăm pe piața românească containere de tip IBC din inox. Containerele de tip IBC (intermediate bulk container) sunt cea mai avansata soluție pentru manevrarea lichidelor alimentare și nealimentare de pe piața internațională. IBC-urile sunt proiectate cu scopul de a oferi o soluție economică, ecologică, sigură, ușor de utilizat și implementat în fluxul tehnologic. Containerele tip IBC sunt produse exclusiv din oțel inoxidabil - pentru a fi compatibile cu majoritatea produselor alimentare, sunt supradimensionate pentru a rezista unui mediu de lucru greu și pentru o lungă perioadă de timp. Fundul containerelor este laminat la rece, obținându-se astfel forma optimă pentru o spălare eficientă și evitându-se depunerile.

 1. SISTEMPLAST SA

  Romania

  Sistemplast Mentenanta echipamente, instalatii, constructii civile si industriale in domeniul mecanic, electric si automatizari; Proiectarea, construirea, montarea, repararea, punerea in functiune, verificarea si service-ul pentru instalatii mecanice sub presiune; Etalonari metrologice la manometre pentru ulei, manometre pentru masurarea presiunii in butelii de oxigen, ampermetre, voltmetre, traductoare de presiuni; Repararea si verificarea tehnica a ascensoarelor electrice si hidraulice de persoane si/sau materiale; Proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiuni de 0, 4 kV; Proiectarea si executarea de linii electrice, aeriene sau in cablu cu tensiuni intre 0, 4 - 20 kV si de posturi de transformare; Montaj si intretinere echipamente frigotehnice (aparate aer conditionat, splitere, blowere, chillere, etc.); Executarea, verificarea si repararea prizelor de pamant; Verificari PRAM; Executie si monitorizare instalatii de: stingere, semnalizare, alarmare si limitare incendii.

 2. CIPA AIR COMPRESOARE SRL

  Romania

  Societatea noastra si-a inceput activitatea cu lucrari de mica amploare in comercializarea si reparatia de compresoare in industria farmaceutica, productia de dulciuri, panificatie, executie mobilier si service auto iar prin profesionalismul si seriozitatea executiei angajamentelor contractuale cu clientii a obtinut capitalul de incredere care s-o recomande noilor colaboratori. Produse oferite spre vanzare : - compresoare cu surub cu injectie de ulei sau oil-free ; - compresoare cu piston lubrifiate cu ulei sau oil-free ; - uscatoare de aer comprimat si filtre retea ; - rezervoare aer comprimat vopsite sau zincate . Furnizam servicii de : - proiectare si executare retele de aer comprimat ; - reparatii si revizii/service compresoare . In prezent, cu un personal format din 6 angajati : 3 pe partea tehnica si 3 calificati in service si reparatii de compresoare de aer comprimat, societatea noastra a devenit dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care isi desfasoara activitatea prin comercializarea si executarea reviziilor si a retelelor de aer comprimat al caror element de referinta este PROFESIONALISMUL

 1. GENMOD SERV SRL

  Romania

  Compania GENMOD SERV® are ca obiect principal de activitate productia de rezervoare pentru stocarea apei si servicii de intretinere si reparatii pentru componentele oricarui sistem de alimentare cu apa potabila sau de stingerea incendiilor. Echipa noastra are o experienta de peste 6 ani in domeniul rezervoarelor de apa. Participand la peste 350 de proiecte de specialitate, expertiza acumulata de echipa face ca aceasta sa poata raspunde prompt la toate exigentele clientilor. Gama de rezervoare pe care le furnizeaza GENMOD SERV® cuprinde: rezervoare metalice supraterane modulare (cilindrice si rectangulare) din otel galvanizat, otel vitrificat, otel inox si aluminiu. Acestea pot fi: rezervoare pentru apa potabila, rezervoare apa PSI, rezervoare pentru irigatii, rezervoare apa industriala sau de proces. Serviciile oferite de compania noastra cuprind: servicii de mentenanta & service rezervoare; hidroizolare rezervoare; servicii in domeniul PSI; servicii de mentenanta & service grupuri electrogene; consultanta pentru studii de fezabilitate, proiecte tehnice si achizitii rezervoare.

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albania

  Compania SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galvanizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari si balustrade, Garduri si portaluri, Rezervoare metalice, Scari si balustrade, Garduri si portaluri, metal constructions, și Rezervoare metalice. Are sediul în Tirana, Albania.

 3. PLASTINOX, LDA

  Portugalia

  Compania PLASTINOX, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vertical storage tanks, și silos. Are sediul în Vale De Cambra, Portugalia.

 4. CALDERERÍA MANZANO

  Spania

  Compania CALDERERÍA MANZANO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, Pompe cu vid, stainless steel tanks, Rezervoare metalice, stainless steel piston pumps, și Pompe cu vid. Are sediul în Bujalance-Córdoba, Spania.

 5. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Germania

  Compania TLB-TECH INH. ODA PETRI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. Are sediul în Teistungen, Germania.

 6. GO TRADE GERMANY GMBH

  Germania

  Compania GO TRADE GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. Are sediul în Ratingen, Germania.

 7. CIMM SPA

  Italia

  Compania CIMM SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii, thermohydraulics, și Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. Are sediul în Castello Di Godego, Italia.

 8. PETROLINE LLC

  Ucraina

  Compania PETROLINE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. Are sediul în Zhovkva, Ucraina.

 1. MAHYTEC

  Franta

  Compania MAHYTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hydrogen for energy, și hydrogen tanks. Are sediul în Dole, Franta.

 2. TANKKI OY

  Finlanda

  Compania TANKKI OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare si compartimente de stocare, storage tanks, și Rezervoare si compartimente de stocare. Are sediul în Ähtäri, Finlanda.

 3. G.A.M. HOLDING GMBH

  Germania

  Compania G.A.M. HOLDING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, Schimbatoare de caldura, Rezervoare metalice, și Schimbatoare de caldura. Are sediul în Erndtebrück, Germania.

 4. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Portugalia

  Compania VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. Are sediul în Vale De Cambra, Portugalia.

 5. SEMIND ENGINEERING

  Maroc

  Compania SEMIND ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Rezervoare metalice, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, și Rezervoare metalice. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 6. AISIS

  Letonia

  Compania AISIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of stainless steel tanks, și Stainless steel exchanger. Are sediul în Iecava, Letonia.

 7. A. PANNECOUCKE

  Belgia

  Compania A. PANNECOUCKE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuve metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, Osaturi metalice usoare, Tinichigerie, Silozuri metalice, Rezervoare metalice, Osaturi metalice usoare, Tinichigerie, și Silozuri metalice. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 8. MIM FHU MARIUSZ MAŃKOWSKI

  Polonia

  Compania MIM FHU MARIUSZ MAŃKOWSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare si compartimente de stocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Rezervoare metalice, butcher hoppers, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, containers for collecting hazardous/toxic waste, și Rezervoare metalice. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 9. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Belarus

  Compania PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, Comert cu produse siderurgice, Import-export de material medico-chirurgical, conveyor belts, Vase metalice, Comert cu produse siderurgice, și Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în MINSK, Belarus.

 10. CIEST METAL OÜ

  Estonia

  Compania CIEST METAL OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, Containere, Constructii metalice usoare, storage tanks, Rezervoare metalice, Containere, și Constructii metalice usoare. Are sediul în TALLINN, Estonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit