• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • perdele metalice

Rezultate pentru

Perdele metalice - Import export

 1. BKR SECURITY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BKR SECURITY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Securitate - servicii, Obloane rulante, Perdele metalice, Securitate - servicii, Obloane rulante, și Perdele metalice. Are sediul în Paris, Franta.

 2. STE STORE VOLET FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STE STORE VOLET FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru garaje, Perdele metalice, Telesupraveghere - sisteme, Alarme - material de supraveghere, Usi pentru garaje, Perdele metalice, Telesupraveghere - sisteme, și Alarme - material de supraveghere. Are sediul în Sarcelles, Franta.

 3. DEPANN PLUS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DEPANN PLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obloane rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, și Perdele metalice. Are sediul în Paris, Franta.

 4. ADP HABITAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ADP HABITAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Metal roller shutter shaft, Fabrication of metal roller shutters, Locksmithing, locks, armoured doors, firebreak doors, garage doors, și Aluminium Window. Are sediul în Lyon, Franta.

 5. SOS SERRURIER DEPANNAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOS SERRURIER DEPANNAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, și Perdele metalice. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AF SERRURERIE CLERMONT FERRAND URGENCE 63

  Franta

  Compania AF SERRURERIE CLERMONT FERRAND URGENCE 63, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, safes, Perdele metalice, doors opened, și armoured door. Are sediul în Clermont-Ferrand, Franta.

 2. MENOUNOS D. LTD

  Grecia

  Compania MENOUNOS D. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru garaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, security shutters, industrial doors, Perdele metalice, și security shutters and rolling shutters. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. SUNSET

  Turcia

  Compania SUNSET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din PVC, și Ferestre din PVC. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. FRAN SA

  Spania

  Compania FRAN SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Persiane, metal structures, Persiane, toll booths, și pipe laying. Are sediul în Miranda De Ebro-Burgos, Spania.

 5. PERSIANAS HERNANDO SA

  Spania

  Compania PERSIANAS HERNANDO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Persiane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, wooden blinds, pvc shutters, Perdele metalice, și security shutters and rolling shutters. Are sediul în Segovia, Spania.

 1. OPEN SPEED

  Franta

  Compania OPEN SPEED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, Usi suple pentru industrie, Perdele metalice, sectional doors, și Usi suple pentru industrie. Are sediul în Rives, Franta.

 2. BARNA REPARACION PERSIANAS BARCELONA

  Spania

  Compania BARNA REPARACION PERSIANAS BARCELONA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. HUGUET CREICHE CONFORT +

  Franta

  Compania HUGUET CREICHE CONFORT +, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, Obloane rulante, Perdele metalice, Obloane rulante, main gates, și reinforced doors. Are sediul în Ingre, Franta.

 2. ELBERS KARNIESEN HANDELS- UND PRODUKTIONS GMBH

  Austria

  Compania ELBERS KARNIESEN HANDELS- UND PRODUKTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. Are sediul în Wien, Austria.

 3. LETYRO

  Polonia

  Compania LETYRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security shutters and rolling shutters, mosquito blinds, iron rolling shutters, și garage doors. Are sediul în Czudec, Polonia.

 4. SOCIETE PROUIN

  Franta

  Compania SOCIETE PROUIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Perdele metalice, Broaste, inchizatoare si chei, și Perdele metalice. Are sediul în Sahurs, Franta.

 5. GSA 5

  Franta

  Compania GSA 5, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, inchizatoare si chei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Perdele metalice, Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale, Perdele metalice, canopy, și roller shutters. Are sediul în Rochecorbon, Franta.

 6. FTFM LA TOULOUSAINE

  Franta

  Compania FTFM LA TOULOUSAINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, Garduri si portaluri, Perdele metalice, portals, Garduri si portaluri, și tilting doors. Are sediul în Escalquens, Franta.

 7. SUD EST FERMETURE EURL

  Franta

  Compania SUD EST FERMETURE EURL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, Usi pentru garaje, Perdele metalice, doors, main gates, și Usi pentru garaje. Are sediul în Saint-Laurent-Du-Var, Franta.

 8. LOUVERS BELGIUM COMPANY

  Belgia

  Compania LOUVERS BELGIUM COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, Perdele metalice, venetian blinds, rolling chain shutters, și roller shutters. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 1. SMF - STE MOREL FERMETURES

  Franta

  Compania SMF - STE MOREL FERMETURES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi industriale, Perdele metalice, Usi pentru garaje, Usi pentru locuinte, Usi industriale, Perdele metalice, și Usi pentru garaje. Are sediul în L'Etang Sale, Franta.

 2. SCHREINER SARL

  Franta

  Compania SCHREINER SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, aluminium verandas, Perdele metalice, safety rails, și main gates. Are sediul în Oermingen, Franta.

 3. MC PERSIANAS DE SEGURIDAD

  Spania

  Compania MC PERSIANAS DE SEGURIDAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roller shutter fitting, și blinds. Are sediul în Sant Just Desvern, Spania.

 4. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, Profile si bare din metale feroase, roll-forming machines, Perdele metalice, și Profile si bare din metale feroase. Are sediul în Select Cityizmir, Turcia.

 5. SCHATTENMACHER GMBH

  Austria

  Compania SCHATTENMACHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. Are sediul în Wien, Austria.

 6. PERCISA

  Spania

  Compania PERCISA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. Are sediul în Gijon, Spania.

 7. MCD

  Franta

  Compania MCD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, și Perdele metalice. Are sediul în Le Puy Saint-Bonnet, Franta.

 8. WANDOOR SAS NORD/PAS DE CALAIS

  Franta

  Compania WANDOOR SAS NORD/PAS DE CALAIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi pentru garaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi sectionale pentru industrie, Perdele metalice, Usi sectionale pentru industrie, și Perdele metalice. Are sediul în Sallaumines, Franta.

 9. BLINDALU

  Franta

  Compania BLINDALU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Perdele metalice, Broaste, inchizatoare si chei, Perdele metalice, și Metal gratings. Are sediul în Tournan-En-Brie, Franta.

 10. LUXE PERFIL SL

  Spania

  Compania LUXE PERFIL SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obloane, Obloane, motorised roller shutters, și rolling screen automation. Are sediul în Chiva - Valencia, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit