• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • curatarea vagoanelor cisterna- a rezervoarelor navelor si avioanelor

Rezultate pentru

Curatarea vagoanelor cisterna- a rezervoarelor navelor si avioanelor - Import export

 1. ALOIS STEINER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ALOIS STEINER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Illmitz, Austria.

 2. EUROFLOW

  Germania

  Compania EUROFLOW, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 3. TANKTERMINAL

  Belgia

  Compania TANKTERMINAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile storage service, petrol stations, și tanker truck washing. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 4. SCHELDEWERF

  Belgia

  Compania SCHELDEWERF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ship repairs, boat design, și boat maintenance. Are sediul în Rupelmonde, Belgia.

 5. LAVATRANS

  Franta

  Compania LAVATRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Castelnau D Estretefonds, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FLEETKLEEN UK

  Regatul Unit

  Compania FLEETKLEEN UK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Oldham, Regatul Unit.

 2. SPOTLESS

  Regatul Unit

  Compania SPOTLESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boat cleaning services. Are sediul în Poole, Regatul Unit.

 3. PLANET WASH

  Spania

  Compania PLANET WASH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Valladolid, Spania.

 4. SERVIZI NORD EST SRL

  Italia

  Compania SERVIZI NORD EST SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie si intretinere - articole, residential cleaning services, Curatenie si intretinere - articole, hospital disinfecting, și water cleaning. Are sediul în Manzano, Italia.

 5. LA VELOCE SOC. COOP. RL

  Italia

  Compania LA VELOCE SOC. COOP. RL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, cleaning services for public and commercial premises, goods handling, și work cooperatives. Are sediul în Padova, Italia.

 1. D.M.F. CLEANERS SNC

  Italia

  Compania D.M.F. CLEANERS SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sofa cleaning, carpet cleaning, personnel by the hour, și living room suite cleaning. Are sediul în Gessate, Italia.

 2. LAV'INDUS

  Franta

  Compania LAV'INDUS, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Malesherbes, Franta.

 1. PISCINE EVOLUTION

  Franta

  Compania PISCINE EVOLUTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în St Malo, Franta.

 2. NORMANDIE DERATISATION

  Franta

  Compania NORMANDIE DERATISATION, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Le Tilleul Othon, Franta.

 3. RHONE ALPES DESINFECTION

  Franta

  Compania RHONE ALPES DESINFECTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în St Quentin Fallavier, Franta.

 4. ARNOUST HYGIENE SERVICES

  Franta

  Compania ARNOUST HYGIENE SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Grimaud, Franta.

 5. JACQUES CLEMENT

  Franta

  Compania JACQUES CLEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Coupvray, Franta.

 6. BORCAD SUD-EST

  Franta

  Compania BORCAD SUD-EST, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Cranves Sales, Franta.

 7. DIJON ASSAINISSEMENT

  Franta

  Compania DIJON ASSAINISSEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în St Apollinaire, Franta.

 8. SEAMAR

  Franta

  Compania SEAMAR, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Mouguerre, Franta.

 1. NORD BALAYAGE

  Franta

  Compania NORD BALAYAGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Haubourdin, Franta.

 2. D.F. NETT

  Franta

  Compania D.F. NETT, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Toulouse, Franta.

 3. 2B 3D

  Franta

  Compania 2B 3D, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Revigny Sur Ornain, Franta.

 4. BLANC HENAULT

  Franta

  Compania BLANC HENAULT, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Carpentras, Franta.

 5. SARL SOS INSECTES

  Franta

  Compania SARL SOS INSECTES, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Borgo, Franta.

 6. LABORATOIRE SUBLIMM 86

  Franta

  Compania LABORATOIRE SUBLIMM 86, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Buxerolles, Franta.

 7. FRANCE ENVIRONNEMENT SERVICES

  Franta

  Compania FRANCE ENVIRONNEMENT SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Galluis, Franta.

 8. LABORATOIRE SUBLIMM 97-4

  Franta

  Compania LABORATOIRE SUBLIMM 97-4, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Saint Denis, Franta.

 9. DIMENSION VERT ET BLEU

  Franta

  Compania DIMENSION VERT ET BLEU, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Carnac, Franta.

 10. LANGUEDOC HYGIENE ASSIST

  Franta

  Compania LANGUEDOC HYGIENE ASSIST, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - utilaje si material de intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor, Curatare industriala - masini, Curatenie - servicii, Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, și Curatarea vagoanelor cisterna, a rezervoarelor navelor si avioanelor. Are sediul în Pignan, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit