• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • recipiente din sticla

Rezultate pentru

Recipiente din sticla - Import export

 1. HAGEN-GLAS

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania HAGEN-GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. Are sediul în Büren A/a, Elvetia.

 2. GLASTECHNIK KIRSTE KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GLASTECHNIK KIRSTE KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. Are sediul în Remda, Germania.

 3. SNABTORG LLC

  Rusia

  Compania SNABTORG LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pictura pe sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Sticla suflata, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Sticla suflata. Are sediul în Moscow, Rusia.

 4. BÖHM-DESIGN

  Germania

  Compania BÖHM-DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masti de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, straws, și Recipiente din sticla. Are sediul în Brakel-Siddessen, Germania.

 5. L'ATELIER DU VERRE CREATIONS

  Franta

  Compania L'ATELIER DU VERRE CREATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Obiecte plate din sticla si oglinzi, glass etching, și glass doors. Are sediul în Toufflers, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DENECKERE GLASWERKEN

  Belgia

  Compania DENECKERE GLASWERKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla, Recipiente din sticla, Sticla, lenses, Safety hollow glass, și Recipiente din sticla. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 2. D-GLAS

  Belgia

  Compania D-GLAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, window repairs, și Sticla. Are sediul în Oostende, Belgia.

 3. HAERENS

  Belgia

  Compania HAERENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - pereti despartitori si usi, Folie de sticla, Recipiente din sticla, heat-resistant flat glass, Sticla - pereti despartitori si usi, Folie de sticla, și Recipiente din sticla. Are sediul în Gent, Belgia.

 4. ROELANTS GLAS

  Belgia

  Compania ROELANTS GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geamuri duble, Recipiente din sticla, Geamuri izolante, Geamuri fixe - prefabricate, Geamuri duble, Recipiente din sticla, Geamuri izolante, și Geamuri fixe - prefabricate. Are sediul în Aarschot, Belgia.

 5. HORECARE

  Belgia

  Compania HORECARE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, articles for the hotel industry, cutlery, Kitchenware, și Recipiente din sticla. Are sediul în Eke, Belgia.

 1. DOBROVIČ GLASS

  Republica Ceha

  Compania DOBROVIČ GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de sticla si produse din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla suflata, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Pahare din cristal, Sticla suflata, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Pahare din cristal. Are sediul în Zahrádky, Republica Ceha.

 2. GLAS VAN LENT

  Belgia

  Compania GLAS VAN LENT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla colorata, Sticla - pereti despartitori si usi, Recipiente din sticla, Sticla dubla colorata, Sticla - pereti despartitori si usi, și Recipiente din sticla. Are sediul în Ekeren, Belgia.

 1. MUURLA DESIGN MARKETING OY

  Finlanda

  Compania MUURLA DESIGN MARKETING OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. Are sediul în Muurla, Finlanda.

 2. WIEGAND-GLAS HOLDING GMBH

  Germania

  Compania WIEGAND-GLAS HOLDING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si recipiente din sticla, Sticle si recipiente din sticla, și glass bottles. Are sediul în Steinbach Am Wald, Germania.

 3. COVERA PACKAGING

  Belgia

  Compania COVERA PACKAGING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Ambalaje din sticla, Plastic - ambalaje, Ambalaje din sticla, plastic pails, și drums and barrels for packaging. Are sediul în Hoboken, Belgia.

 4. GLASCENTRA-BAVIKHOVE

  Belgia

  Compania GLASCENTRA-BAVIKHOVE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Recipiente din sticla, Constructii - finisaje, Zugraveli - antreprenori, Recipiente din sticla, window frames, și Constructii - finisaje. Are sediul în Bavikhove, Belgia.

 5. ALUMINIUM DE CROOCK

  Belgia

  Compania ALUMINIUM DE CROOCK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, inchizatoare si chei, Seifuri si dulapuri securizate, Grile, grilaje si panze metalice, Recipiente din sticla, Broaste, inchizatoare si chei, Seifuri si dulapuri securizate, Grile, grilaje si panze metalice, și Recipiente din sticla. Are sediul în Gijzegem, Belgia.

 6. ZWIESEL KRISTALLGLAS AG

  Germania

  Compania ZWIESEL KRISTALLGLAS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. Are sediul în Zwiesel, Germania.

 7. VETROPACK SA

  Elvetia

  Compania VETROPACK SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla, Ambalaje din sticla, Recipiente din sticla, Glass tableware service provider, și Ambalaje din sticla. Are sediul în St-Prex, Elvetia.

 8. BOTTERO GMBH

  Germania

  Compania BOTTERO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, și machine building. Are sediul în Grevenbroich, Germania.

 1. WISSENSCHAFTLICH - TECHNISCHER LABORBEDARF

  Germania

  Compania WISSENSCHAFTLICH - TECHNISCHER LABORBEDARF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie - produse de laborator, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Produse farmaceutice, Recipiente din sticla, Chimie - produse de laborator, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Produse farmaceutice, și Recipiente din sticla. Are sediul în Kastellaun, Germania.

 2. ERTÜRK RESIM VE ÇERÇEVE CAM TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ERTÜRK RESIM VE ÇERÇEVE CAM TIC LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vesela de masa, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Recipiente din sticla, Vesela de masa, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Recipiente din sticla. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. POLCAM FBERGLAS SAN TIC

  Turcia

  Compania POLCAM FBERGLAS SAN TIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, Sticla pentru industrie, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Vesela de masa, Sticla pentru industria mijloacelor de transport, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. LINUO EUROPE GMBH

  Germania

  Compania LINUO EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Plastic - ambalaje, Recipiente din sticla, Ambalaje din sticla, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Plastic - ambalaje, Recipiente din sticla, și Ambalaje din sticla. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. LABORHANDEL & SERVICE NICOLE VERHEES

  Germania

  Compania LABORHANDEL & SERVICE NICOLE VERHEES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Recipiente din sticla, Sticla pentru industrie, Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic, Produse farmaceutice, Recipiente din sticla, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic. Are sediul în Großkarlbach, Germania.

 6. TREND SHOP

  Germania

  Compania TREND SHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Cristaluri, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, și Cristaluri. Are sediul în Schweinfurt, Germania.

 7. GALERIAPERLA

  Germania

  Compania GALERIAPERLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sablare - oteluri si metale, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Recipiente din sticla, Sticla pentru industrie, Sablare - oteluri si metale, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Recipiente din sticla, și Sticla pentru industrie. Are sediul în Oyten, Germania.

 8. SCHWARZMÜLLER GLAS

  Germania

  Compania SCHWARZMÜLLER GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Sticlarie decorativa, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 9. SIMONE BECKER

  Germania

  Compania SIMONE BECKER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Recipiente din sticla, Lemn taiat si tratat, Finisari, Zugraveli - antreprenori, și Recipiente din sticla. Are sediul în Finnentrop, Germania.

 10. GLASBLÄSEREI GERD FELKA

  Germania

  Compania GLASBLÄSEREI GERD FELKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic, Aparate si instrumente stiintifice, Laboratoare - aparate si instrumente, Sticla pentru industrie, Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic, Aparate si instrumente stiintifice, și Laboratoare - aparate si instrumente. Are sediul în Frauenwald, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Recipiente din sticla - Import export

Număr de rezultate

2.113 Intreprinderile