• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • recipiente din material plastic

Rezultate pentru

Recipiente din material plastic - Import export

 1. HC HESSENTALER CONTAINER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HC HESSENTALER CONTAINER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. Are sediul în Schwäbisch Hall-Hessental, Germania.

 2. CITERPACK ENVIRONMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CITERPACK ENVIRONMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. Are sediul în Revenvin-Vaugris, Franta.

 3. VISAM PLASTIK VE METAL ENJ. SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania VISAM PLASTIK VE METAL ENJ. SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune de toaleta, Scaune de toaleta, și cisterns. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. LUXURY CITERNE

  Franta

  Compania LUXURY CITERNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cisterns. Are sediul în Saint-Étienne-De-L'olm, Franta.

 5. RAROTEC

  Luxemburg

  Compania RAROTEC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rain water treatment, Solar panels, septic tanks, și photovoltaic systems. Are sediul în Hachiville, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRONAL

  Franta

  Compania PRONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. Are sediul în Leers, Franta.

 2. SUPERPLASTIC

  Belgia

  Compania SUPERPLASTIC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Racorduri din plastic pentru tuburi si tevi, Placi din material plastic, Recipiente din material plastic, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Racorduri din plastic pentru tuburi si tevi, Placi din material plastic, și Recipiente din material plastic. Are sediul în Liège Sclessin, Belgia.

 3. COVALIM

  Belgia

  Compania COVALIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din material plastic, Rezervoare metalice, Recipiente din material plastic, Rezervoare metalice, și installation of tanks. Are sediul în Genk, Belgia.

 4. ATS ALL TANK SOLUTIONS

  Belgia

  Compania ATS ALL TANK SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, Rezervoare metalice, gasoline tanks, installation of tanks, și metal tankers. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 5. SOLOCAV COMPOSITES MAROC

  Maroc

  Compania SOLOCAV COMPOSITES MAROC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Street litter bins. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 1. TSIANAKAS ABETE

  Grecia

  Compania TSIANAKAS ABETE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. Are sediul în Volos, Grecia.

 2. ATELIERS PLASTIQUE DU NORD APN

  Maroc

  Compania ATELIERS PLASTIQUE DU NORD APN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din material plastic, și Recipiente din material plastic. Are sediul în Kenitra, Maroc.

 1. SOFAP

  Maroc

  Compania SOFAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pre-fabrications - sheet metal, și plastic and resin industrial covering sundriess. Are sediul în Fes, Maroc.

 2. CITERNEO

  Franta

  Compania CITERNEO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flexible tanks, Fire-fighting water supplies, waste water recovery, și Effluent and wastewater treatment. Are sediul în Amboise Cedex, Franta.

 3. PLASTIGI

  Belgia

  Compania PLASTIGI, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Fose septice - lucrari, Butoaie si bidoane din material plastic, și Fose septice - lucrari. Are sediul în Noorderwijk, Belgia.

 4. VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V.

  Olanda

  Compania VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din material plastic, Materiale plastice - produse pentru constructii, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Recipiente din material plastic, Materiale plastice - produse pentru constructii, și Materiale plastice - produse de baza pentru industrie. Are sediul în Wateringen, Olanda.

 5. GREENFORCE OÜ

  Estonia

  Compania GREENFORCE OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse intermediare, Rezervoare din material plastic, Materiale plastice - produse intermediare, și Rezervoare din material plastic. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 6. GROUPE MAILLARD INDUSTRIE

  Franta

  Compania GROUPE MAILLARD INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermoforming, și Plastics manufacturing. Are sediul în Autechaux, Franta.

 7. TEBLICK

  Belgia

  Compania TEBLICK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Material plastic - produse pentru industrie, și plastic articles for chemical laboratories. Are sediul în Wilrijk, Belgia.

 8. CHIA MING MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania CHIA MING MACHINERY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. Are sediul în Taichung City, Taiwan (ROC).

 1. MACITERNEECOLO.FR

  Franta

  Compania MACITERNEECOLO.FR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. Are sediul în Méjannes-Lès-Alès, Franta.

 2. CONTAINERS CISTERNAS LA MANCHA, SOCIEDAD LIMITADA

  Spania

  Compania CONTAINERS CISTERNAS LA MANCHA, SOCIEDAD LIMITADA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din material plastic, Containere, Recipiente din material plastic, și Containere. Are sediul în Pedro Muñoz, Spania.

 3. B.V. KUNSTSTOF-INSTALLATIEBOUW CKB

  Olanda

  Compania B.V. KUNSTSTOF-INSTALLATIEBOUW CKB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, Recipiente din material plastic, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Boxtel, Olanda.

 4. AMM OTAHAL S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania AMM OTAHAL S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butoaie si bidoane din material plastic, Recipiente din material plastic, Butoaie si bidoane din material plastic, și Recipiente din material plastic. Are sediul în Kobyli, Republica Ceha.

 5. V.S.

  Italia

  Compania V.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Rondissone, Italia.

 6. PANPLAST D.O.O.

  Slovenia

  Compania PANPLAST D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carti de credit si de identitate - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Recipiente din material plastic, Plastic - ambalaje, și Recipiente din material plastic. Are sediul în Grosuplje, Slovenia.

 7. NALDI ECOLOGIA S.R.L.

  Italia

  Compania NALDI ECOLOGIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Imola, Italia.

 8. RESINTEX TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  Compania RESINTEX TECHNOLOGY S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Frosinone, Italia.

 9. GIA.DA. S.N.C. DI GRILLO GIOVANBATTISTA E C.

  Italia

  Compania GIA.DA. S.N.C. DI GRILLO GIOVANBATTISTA E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare din material plastic, Silozuri din material plastic, Rezervoare din material plastic, și Silozuri din material plastic. Are sediul în Isorella, Italia.

 10. PLASTIPRO.NL

  Olanda

  Compania PLASTIPRO.NL, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din material plastic, și Recipiente din material plastic. Are sediul în Zundert, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Recipiente din material plastic - Import export

Număr de rezultate

17.872 Intreprinderile