• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • recipiente din sticla - articole de uz casnic

Rezultate pentru

Recipiente din sticla - articole de uz casnic - Import export

 1. STÖLZLE LAUSITZ GMBH

  Germania

  Compania STÖLZLE LAUSITZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Weißwasser, Germania.

 2. GABHOME LTD.

  Turcia

  Compania GABHOME LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small electrical kitchen appliances for communities, și cutlery. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. DECOCADEAU

  Olanda

  Compania DECOCADEAU, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antiqued glass, decorative items, și glass vases. Are sediul în Rosmalen, Olanda.

 4. MELNIR LLC

  Rusia

  Compania MELNIR LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla, Ambalaje din plastic, Sticle si borcane din sticla, Mirodenii, Sticla, Ambalaje din plastic, Sticle si borcane din sticla, și Mirodenii. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. HOHENSTEIN ISOLIERGLAS GMBH

  Germania

  Compania HOHENSTEIN ISOLIERGLAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Jerichow / Ot Redekin, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. 5DCOR

  Belgia

  Compania 5DCOR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass tableware, și porcelain tableware. Are sediul în Kortemark, Belgia.

 2. HENSE GLASBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HENSE GLASBAU GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Dortmund, Germania.

 3. BOSMAN - SOMA DESIGN

  Germania

  Compania BOSMAN - SOMA DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. LINEPLEX GMBH

  Germania

  Compania LINEPLEX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative din portelan, și Obiecte decorative din portelan. Are sediul în Erbendorf, Germania.

 5. ALTHRA TEC GMBH

  Germania

  Compania ALTHRA TEC GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi exterioare pentru case, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Sticlarie decorativa, Usi pentru locuinte, Usi exterioare pentru case, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, și Sticlarie decorativa. Are sediul în Kemberg, Germania.

 1. R-S-N DEUTSCHLAND GMBH VERTRIEB

  Germania

  Compania R-S-N DEUTSCHLAND GMBH VERTRIEB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, și Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Neustadt, Germania.

 2. GABHOME LTD.

  Turcia

  Compania GABHOME LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile borosilicate glass. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. TCC GLASS DESIGN

  Germania

  Compania TCC GLASS DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, și Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Willingen (upland), Germania.

 2. R&R GOTIKZEIT GLAS

  Germania

  Compania R&R GOTIKZEIT GLAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Zugraveli - antreprenori, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Zugraveli - antreprenori, Recipiente din sticla, și Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Schifferstadt, Germania.

 3. CRISTALICA GMBH

  Germania

  Compania CRISTALICA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Cristaluri, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, și Cristaluri. Are sediul în Döbern, Germania.

 4. HOST RETAIL, S.L.

  Spania

  Compania HOST RETAIL, S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Furnituri pentru restaurante, industrial kitchens, machines for the hotel trade, Mobilier pentru locuinte, și Furnituri pentru restaurante. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. FORM & LINIE GMBH

  Germania

  Compania FORM & LINIE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Cristaluri, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, și Cristaluri. Are sediul în Wendeburg, Germania.

 6. DRESDEN KRISTALL GMBH

  Germania

  Compania DRESDEN KRISTALL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Cristaluri, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, și Cristaluri. Are sediul în Selb, Germania.

 7. BONA HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN

  Austria

  Compania BONA HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H. ZWEIGNIEDERLASSUNG WIEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Cristaluri, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, și Cristaluri. Are sediul în Wien, Austria.

 8. STAR GLAS GMBH

  Germania

  Compania STAR GLAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gravura industriala pe oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semnalizare - panouri si pancarde, Gravarea metalelor - masini-unelte, Caractere tipografice, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Semnalizare - panouri si pancarde, Gravarea metalelor - masini-unelte, Caractere tipografice, și Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Bünde, Germania.

 1. GRÄFE GLAS- UND FENSTERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GRÄFE GLAS- UND FENSTERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Geamuri duble, Geam securizat plat, Constructii din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Geamuri duble, Geam securizat plat, și Constructii din sticla. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. KRISTALLGLASMANUFAKTUR THERESIENTHAL GMBH

  Germania

  Compania KRISTALLGLASMANUFAKTUR THERESIENTHAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Cristaluri, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, și Cristaluri. Are sediul în Zwiesel, Germania.

 3. G&CO HANDELSGES. MBH

  Austria

  Compania G&CO HANDELSGES. MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, și Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Braunau Am Inn, Austria.

 4. TECHNISCHE GLASWERKE ILMENAU GMBH

  Germania

  Compania TECHNISCHE GLASWERKE ILMENAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Sticla pentru industrie, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, glass tubes, și glass sundries for laboratories. Are sediul în Ilmenau, Germania.

 5. GLASHÜTTE VALENTIN EISCH GMBH

  Germania

  Compania GLASHÜTTE VALENTIN EISCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Cristaluri, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, și Cristaluri. Are sediul în Frauenau, Germania.

 6. TEUFEL GLASDEKORE

  Germania

  Compania TEUFEL GLASDEKORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Decoratiuni pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Sticlarie decorativa, Vitralii, Plante si ingrasaminte, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Sticlarie decorativa, Vitralii, și Plante si ingrasaminte. Are sediul în Neuried, Germania.

 7. K. HEINZ OELZE GMBH

  Germania

  Compania K. HEINZ OELZE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dusuri prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabine de dus, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Vitralii, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Cabine de dus, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Vitralii, și Obiecte plate din sticla si oglinzi. Are sediul în Bremen, Germania.

 8. GISELA OTASEK-HARTL

  Austria

  Compania GISELA OTASEK-HARTL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Cristaluri, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, și Cristaluri. Are sediul în Walding, Austria.

 9. DRESSELAERS EN ZOON

  Belgia

  Compania DRESSELAERS EN ZOON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recipiente din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - pereti despartitori si usi, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Sticla - pereti despartitori si usi, și Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Sint-Niklaas, Belgia.

 10. PASABAHCE GLAS GMBH

  Germania

  Compania PASABAHCE GLAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, Recipiente din sticla - articole de uz casnic, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Recipiente din sticla, și Recipiente din sticla - articole de uz casnic. Are sediul în Koblenz, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit