• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutite de uz casnic

Rezultate pentru

Cutite de uz casnic - Import export

 1. SARL REFICO

  Franta

  Verified by europages badge

  REFICO, a company based in Neuilly-sur-Seine near to Paris, specialises in the import-export of cookware and bakeware. We have been wholesalers since 2001. We work around the world. We deliver all over France and to many countries of Europe. Our business is changing all the time, helping us to satisfy a large number of clients in many different business sectors.Our products are tailored to match your needs and are of very good quality, with a 5-year guarantee under the BLAUPUNKT brand name. Our experience has led many hundreds of clients to trust us, working with us extremely closely. Have you found a product in our catalogue (documents section) that you like the look of, and do you want to know if it is still in stock? You can find all our products in our catalogue. Feel free to contact us for more details!

 2. HERBERT MAIR GES.M.B.H

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania HERBERT MAIR GES.M.B.H, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. Are sediul în Telfes Im Stubai, Austria.

 3. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Turcia

  Compania SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linguri, furculite si cutite, pressure cooker, Box makers, și Linguri, furculite si cutite. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 4. YOURKITCHEN.EU

  Belgia

  Compania YOURKITCHEN.EU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din gresie ceramica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, pots, Expresso machines for cafés, Cutite de uz casnic, și kitchen accessories for decorations. Are sediul în Erembodegem, Belgia.

 5. WILHELM EICKER E.K.

  Germania

  Compania WILHELM EICKER E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. Are sediul în Solingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EMIL SCHMIDT GMBH

  Germania

  Compania EMIL SCHMIDT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. Are sediul în Solingen, Germania.

 2. COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND

  Franta

  Compania COUTELLERIE DE LAGUIOLE HONORÉ DURAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, Tacamuri, corkscrews, și flick-knives. Are sediul în Laguiole, Franta.

 3. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spania

  Compania MARTÍNEZ ALBAINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Knives, penknives, Cutite de uz casnic, și hunting knives. Are sediul în ALBACETE, Spania.

 4. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italia

  Compania GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, și Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Premana, Italia.

 5. CUTAL EXPORT LDA

  Portugalia

  Compania CUTAL EXPORT LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linguri, furculite si cutite, și Linguri, furculite si cutite. Are sediul în Caldas Das Taipas, Portugalia.

 1. WOODART

  Tunisia

  Compania WOODART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting boards, bowls, și Kitchenware. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 2. CHEF & KNIFE

  Belgia

  Compania CHEF & KNIFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knife restoration, kitchen knives, și kitchen accessories. Are sediul în Brakel, Belgia.

 1. LUSINI.DE

  Germania

  Compania LUSINI.DE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. Are sediul în München, Germania.

 2. COUTELLERIE DU ROI

  Belgia

  Compania COUTELLERIE DU ROI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, Cutite de uz casnic si profesional, wide-blade knives, sports knives, și knife restoration. Are sediul în Brussel, Belgia.

 3. SUER KOZMETIK

  Turcia

  Compania SUER KOZMETIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. Are sediul în Serdivan, Turcia.

 4. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Germania

  Compania WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Cutite de uz casnic, Metal - tacamuri, Filtre de cafea profesionale, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Cutite de uz casnic, și Metal - tacamuri. Are sediul în Geislingen/steige, Germania.

 5. NESMUK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NESMUK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knives, professional knives, și Utensils, kitchen - knives. Are sediul în Solingen, Germania.

 6. LECOM PROJECTS

  Spania

  Compania LECOM PROJECTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Franta

  Compania SARL COUTELLERIE JEAN NERON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Cutite de uz casnic, și hunting knives. Are sediul în Chabreloche, Franta.

 8. MASTRAD

  Franta

  Compania MASTRAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Cutite de uz casnic, Kitchenware, mussels, și kitchen knives. Are sediul în Paris, Franta.

 1. FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT

  Polonia

  Compania FIRMA HANDLOWA TADAR DARIUSZ TAUCHERT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Cutite de uz casnic, pots, chopping-boards, și carafes. Are sediul în Jasin, Polonia.

 2. ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ

  Belgia

  Compania ANEDRO MESSEN & SLIJPERIJ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen knives, și meat knives. Are sediul în Merksem, Belgia.

 3. MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST

  Germania

  Compania MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Obiecte metalice de uz casnic, Cutite de uz casnic si profesional, Cutite de uz casnic, Lame si cutite industriale, Obiecte metalice de uz casnic, Cutite de uz casnic si profesional, și Cutite de uz casnic. Are sediul în Weil Im Schönbuch, Germania.

 4. PICARD & WIELPÜTZ GMBH & CO KG

  Germania

  Compania PICARD & WIELPÜTZ GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Cutite de uz casnic, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, și Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. Are sediul în Solingen, Germania.

 5. FRANZ SIMM METALL UND DRUCKGUßWAREN GMBH

  Germania

  Compania FRANZ SIMM METALL UND DRUCKGUßWAREN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, și Cutite de uz casnic. Are sediul în Kaufbeuren, Germania.

 6. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Germania

  Compania TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Minereuri, Cutite de uz casnic, și Minereuri. Are sediul în Bindlach, Germania.

 7. THOMAS PIZZINI

  Austria

  Compania THOMAS PIZZINI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite de uz casnic si profesional, Cutite de uz casnic, Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Cutite de uz casnic si profesional, și Cutite de uz casnic. Are sediul în Linz, Austria.

 8. HERITAGE & LEOPARD LTD

  Regatul Unit

  Compania HERITAGE & LEOPARD LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. BELLA TAVOLA, INH. ANTONIO FERNANDES

  Germania

  Compania BELLA TAVOLA, INH. ANTONIO FERNANDES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, Cutite de uz casnic, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Cutite de uz casnic si profesional, Cutite de uz casnic, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, și Produse de curatare si intretinere, uz industrial. Are sediul în Gevelsberg, Germania.

 10. RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RUDOLF PERNER GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite metalice, Radare si radionavigatie, Echipamente de testare, Ceasornicarie, Roti si rotite metalice, Radare si radionavigatie, Echipamente de testare, și Ceasornicarie. Are sediul în Passau, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cutite de uz casnic - Import export

Număr de rezultate

4.803 Intreprinderile