• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale - Import export

 1. OREMUS S.R.O.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  Compania OREMUS S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Indreptarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, Polizarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - sudare si brazare, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Tinichigerie industriala, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Pribram, Republica Ceha.

 2. AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron benders for reinforced concrete, stirrup machines, asphalt cutting machines, și movable compacters. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 3. CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania CESURBEND MAK. YED. PAR. ITH. IHR. SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. 4M PLANTS

  Italia

  Compania 4M PLANTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yarn spinning machine. Are sediul în Magnago, Italia.

 5. CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI

  Italia

  Compania CORMATEX S.R.L.- MACCHINARIO TESSILE E IMPIANTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, și machines and equipment for combing and carding wool. Are sediul în Montemurlo, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania GEBRÜDER OTTO GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spun yarns. Are sediul în Dietenheim, Germania.

 2. ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS

  Turcia

  Compania ALYA TEXTILE MACHINARY PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Textile - utilaje si material, și blades. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI

  Turcia

  Compania BBEND MAKINA ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MAHESH TWISTO TECH EUROPE S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braiding machines. Are sediul în Pardubice, Republica Ceha.

 5. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  China

  Compania NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Ningbo, China.

 1. KARL MAYER ROTAL S.R.L.

  Italia

  Compania KARL MAYER ROTAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, și textile warping mills. Are sediul în Mezzolombardo, Italia.

 2. OFFICINE GAUDINO S.P.A.

  Italia

  Compania OFFICINE GAUDINO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, machines and equipment for spinning and twisting, spinning wheels, și wool spinning looms. Are sediul în Cossato, Italia.

 1. TESSIL GOMMA

  Italia

  Compania TESSIL GOMMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, textile cylinder servicing, și rubber cylinders. Are sediul în Lessona, Italia.

 2. ROJ S.R.L.

  Italia

  Compania ROJ S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, și electronic diagrams. Are sediul în Biella, Italia.

 3. ERREBI S.R.L.

  Italia

  Compania ERREBI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Oggiono, Italia.

 4. BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI

  Turcia

  Compania BTS APARAT KALIP MAK. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tube machining machines overhauled. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. INTERSPINNING

  Belgia

  Compania INTERSPINNING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, textile industry, Textile fibre preparation - machinery and equipment, și flax, hemp and jute spinning looms. Are sediul în Mariakerke (gent), Belgia.

 6. J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA

  Polonia

  Compania J. JAKUBIAK S.A. FIRMA PRZEDSTAWICIELSKO - HANDLOWA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Covoare si mochete, Fibre textile naturale, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Covoare si mochete, și Fibre textile naturale. Are sediul în Lódz, Polonia.

 7. KMS KUBA TEXTILE MACHINES

  Turcia

  Compania KMS KUBA TEXTILE MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. QINGDAO HOPER MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO HOPER MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Qingdao, China.

 1. RANGONI STEFANIA

  Italia

  Compania RANGONI STEFANIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Calenzano, Italia.

 2. ZANCANER S.R.L.

  Italia

  Compania ZANCANER S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Varallo, Italia.

 3. KINGWAY TECH INT'L LIMITED

  China

  Compania KINGWAY TECH INT'L LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Dongguan, China.

 4. MORETTA S.R.L.

  Italia

  Compania MORETTA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Induno Olona, Italia.

 5. O.M.G. DI ANGELO GORETTI & C. S.A.S.

  Italia

  Compania O.M.G. DI ANGELO GORETTI & C. S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Camburzano, Italia.

 6. OFFICINE L. PEVERARO & C.

  Italia

  Compania OFFICINE L. PEVERARO & C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Candelo, Italia.

 7. NOVATEX ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania NOVATEX ITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Oggiono, Italia.

 8. CUBOTEX S.R.L.

  Italia

  Compania CUBOTEX S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Pregnana Milanese, Italia.

 9. TEMA S.R.L.

  Italia

  Compania TEMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Travagliato, Italia.

 10. STOLL ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania STOLL ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Rasucirea firelor si filatura - utilaje si materiale. Are sediul în Carpi, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit