• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bijuterie - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Bijuterie - utilaje si materiale - Import export

 1. LAVAL EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LAVAL EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie - furnituri, Diamante prelucrate, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Ambalaje din hartie si carton, Cutii pentru bijuterii, Orologerie - unelte pentru reparatii, wholesale of jewellery, clock-making accessories, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Chédigny, Franta.

 2. BOTECCHI IVO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BOTECCHI IVO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru orologerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, goldsmith accessories, ALLOYS, 1801 AL, jewellery, Bijuterie - utilaje si materiale, light components, și gold jewellery. Are sediul în Valenza, Italia.

 3. FORNITURAS DE LA ROSA

  Spania

  Compania FORNITURAS DE LA ROSA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, tools for jewellers and goldsmiths, machinery and equipment for fine and costume jewellery, și watch workshop. Are sediul în ALBACETE, Spania.

 4. SOLUTION GOLD

  Turcia

  Compania SOLUTION GOLD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for fine and costume jewellery, equipment for lost-wax process casting and precision casting for jewellers and goldsmiths, goldsmith machinery, și small parts for goldsmiths. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SHENZHEN HAJET JEWELRY EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN HAJET JEWELRY EQUIPMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. Are sediul în Shenzhen, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BALKAN MOTOR SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania BALKAN MOTOR SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible transmission shafts for goldsmiths, și electric motors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SAVATI CO - VOLONAKIS BROS CO

  Grecia

  Compania SAVATI CO - VOLONAKIS BROS CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. KATHRIN SÄTTELE

  Germania

  Compania KATHRIN SÄTTELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 4. CARL DILLENIUS BIJOUTERIE GMBH

  Germania

  Compania CARL DILLENIUS BIJOUTERIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 5. HANS-GEORG UND ISABELLE MÖSSNER

  Germania

  Compania HANS-GEORG UND ISABELLE MÖSSNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Eisingen, Germania.

 1. MARE SCHMUCK OHG

  Germania

  Compania MARE SCHMUCK OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Lübeck, Germania.

 2. RÜTTENSCHEIDER SCHMUCKWERKSTATT

  Germania

  Compania RÜTTENSCHEIDER SCHMUCKWERKSTATT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Essen, Germania.

 1. JUWEL-SHOP INH. GERD ELBERT

  Germania

  Compania JUWEL-SHOP INH. GERD ELBERT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Bad Bentheim, Germania.

 2. ECKHARD KUHLEMANN-VON DER TWER

  Germania

  Compania ECKHARD KUHLEMANN-VON DER TWER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Emmelshausen, Germania.

 3. URSULA GNÄDINGER SCHMUCK

  Germania

  Compania URSULA GNÄDINGER SCHMUCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Potsdam, Germania.

 4. STEFAN TAEPPER

  Germania

  Compania STEFAN TAEPPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Deggendorf, Germania.

 5. JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH

  Austria

  Compania JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Wien, Austria.

 6. CHRISTINE EGLER

  Austria

  Compania CHRISTINE EGLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Linz, Austria.

 7. OTTO KOVANDA

  Austria

  Compania OTTO KOVANDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Wien, Austria.

 8. FEBUS SCHMUCKHANDELS GES.MBH

  Austria

  Compania FEBUS SCHMUCKHANDELS GES.MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Wien, Austria.

 1. VERNET DRAY

  Franta

  Compania VERNET DRAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laser cutting units, foundry, steel moulding, și chains. Are sediul în LYON, Franta.

 2. OSKAR HAMMES

  Germania

  Compania OSKAR HAMMES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. MABRO GMBH

  Germania

  Compania MABRO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Büdingen, Germania.

 4. FILLNER AG

  Elvetia

  Compania FILLNER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Stans, Elvetia.

 5. ASHANA AG

  Elvetia

  Compania ASHANA AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 6. SIEGEL GOLDGILDE AG

  Elvetia

  Compania SIEGEL GOLDGILDE AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Biel/bienne, Elvetia.

 7. WINKLER GOLDSCHMIEDEZUBEHÖR

  Germania

  Compania WINKLER GOLDSCHMIEDEZUBEHÖR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, și Ceasornicarie. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 8. UTE STROTHOTTE

  Germania

  Compania UTE STROTHOTTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Braunfels, Germania.

 9. ORNITO MARKUS EHRHARD

  Germania

  Compania ORNITO MARKUS EHRHARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Trier, Germania.

 10. PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR

  Germania

  Compania PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bijuterie - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

18.929 Intreprinderile