• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bijuterie - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Bijuterie - utilaje si materiale - Import export

 1. LAVAL EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LAVAL EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie - furnituri, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Ambalaje din hartie si carton, Cutii pentru bijuterii, Orologerie - unelte pentru reparatii, Ladite si cutii - servicii de ambalare, clock-making accessories, Ceasornicarie - furnituri, și Jewellery cases. Are sediul în Chédigny, Franta.

 2. EMKA JEWELLERY MACHINES & TOOLS

  Turcia

  Compania EMKA JEWELLERY MACHINES & TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goldsmith accessories, goldsmiths, goldsmith machinery, și small parts for goldsmiths. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FORNITURAS DE LA ROSA

  Spania

  Compania FORNITURAS DE LA ROSA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, tools for jewellers and goldsmiths, machinery and equipment for fine and costume jewellery, și watch workshop. Are sediul în ALBACETE, Spania.

 4. BALKAN MOTOR SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania BALKAN MOTOR SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible transmission shafts for goldsmiths, și electric motors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SAVATI CO - VOLONAKIS BROS CO

  Grecia

  Compania SAVATI CO - VOLONAKIS BROS CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. Are sediul în Athens, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOLUTION GOLD

  Turcia

  Compania SOLUTION GOLD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery and equipment for fine and costume jewellery, equipment for lost-wax process casting and precision casting for jewellers and goldsmiths, goldsmith machinery, și small parts for goldsmiths. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BECKER & KERSCHNER OHG

  Germania

  Compania BECKER & KERSCHNER OHG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Papetarie - articole, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, și Papetarie - articole. Are sediul în Keltern, Germania.

 3. BODY-ART-FOREVER GMBH

  Germania

  Compania BODY-ART-FOREVER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Ingolstadt, Germania.

 4. CARL DILLENIUS BIJOUTERIE GMBH

  Germania

  Compania CARL DILLENIUS BIJOUTERIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 5. SENMAKSAN MAKINA SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania SENMAKSAN MAKINA SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic presses for forming metals, și Machining Center. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HANS-GEORG UND ISABELLE MÖSSNER

  Germania

  Compania HANS-GEORG UND ISABELLE MÖSSNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Eisingen, Germania.

 2. EUGEN RÜHLE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania EUGEN RÜHLE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 1. KATHRIN SÄTTELE

  Germania

  Compania KATHRIN SÄTTELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 2. MIRIAM CABALLERO ARTICULOS PARA JOYERIAS

  Spania

  Compania MIRIAM CABALLERO ARTICULOS PARA JOYERIAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile display rack, box sections, cases, și bags. Are sediul în Albacete, Spania.

 3. URSULA GNÄDINGER SCHMUCK

  Germania

  Compania URSULA GNÄDINGER SCHMUCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Potsdam, Germania.

 4. UTE STROTHOTTE

  Germania

  Compania UTE STROTHOTTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Braunfels, Germania.

 5. LANGER GMBH

  Austria

  Compania LANGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Enns, Austria.

 6. BARBARA HELLEIS

  Germania

  Compania BARBARA HELLEIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, și Papetarie - articole. Are sediul în Landsberg, Germania.

 7. SCHANGRILA EXPORTS LTD.

  Germania

  Compania SCHANGRILA EXPORTS LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. ULLA UND MARTIN KAUFMANN

  Germania

  Compania ULLA UND MARTIN KAUFMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 1. WINKLER GOLDSCHMIEDEZUBEHÖR

  Germania

  Compania WINKLER GOLDSCHMIEDEZUBEHÖR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie - utilaje si materiale, și Ceasornicarie. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 2. PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR

  Germania

  Compania PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 3. CHRISTINE EGLER

  Austria

  Compania CHRISTINE EGLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Linz, Austria.

 4. EMSFINISHING JEWELERY TOOLS & MACHINE AND DECORATION DISPLAY

  Turcia

  Compania EMSFINISHING JEWELERY TOOLS & MACHINE AND DECORATION DISPLAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, dies for goldsmiths, goldsmith machinery, Placate cu aur - orfevrarie, și jewellery accessories. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 5. VERNET DRAY

  Franta

  Compania VERNET DRAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laser cutting units, foundry, steel moulding, și chains. Are sediul în LYON, Franta.

 6. JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH

  Austria

  Compania JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Wien, Austria.

 7. ORNITO MARKUS EHRHARD

  Germania

  Compania ORNITO MARKUS EHRHARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Trier, Germania.

 8. STEFAN TAEPPER

  Germania

  Compania STEFAN TAEPPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Deggendorf, Germania.

 9. ASHANA AG

  Elvetia

  Compania ASHANA AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 10. OTTO KOVANDA

  Austria

  Compania OTTO KOVANDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Bijuterie - utilaje si materiale, Ceasornicarie, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Wien, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bijuterie - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

18.892 Intreprinderile