• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rasaduri si protejarea rasadurilor

Rezultate pentru

Rasaduri si protejarea rasadurilor - Import export

 1. KREGLINGER EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Kreglinger Europe is a specialty ingredients distributor, sourcing products from America to Australia and from China to Chili, providing solutions in all kinds of industries from Food over Beverages, to Food supplements and Pharma, Cosmetics, Agro and a wide series of Technical industries. With an in depth knowledge of ingredients and their applications, an experienced technical sales-team, supported by application labs, assist customers with finding the most addapted solutions for their formulation- or production problems. As an territorially exclusive distributor for most of our portfolio, Kreglinger is a recognized Specialty distributor. Supported by its own logistics affiliate (Kreglinger logistics – Kregspedi), it also provides a first class commercial service, combining the technical support with on time deliveries.

 2. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Turcia

  Compania AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si accesorii agricole, și Masini si accesorii agricole. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. BIOIPM

  Turcia

  Compania BIOIPM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse fitosanitare, fungicide si pesticide, Produse fitosanitare, fungicide si pesticide, fertilizer, pesticides, și organic and biological fertilizer. Are sediul în Kepez, Turcia.

 4. VITISERVE GMBH

  Germania

  Compania VITISERVE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Butuci de vita de vie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Sommerhausen, Germania.

 5. TIMSPRAYER

  Turcia

  Compania TIMSPRAYER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aspersoare agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, Pulverizatoare pentru horticultura, sprayers for farm machinery, sprayers, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Pulverizatoare pentru horticultura. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA

  Portugalia

  Compania MONTE DA CAPELA - SOCIEDADE AGRICOLA E COMERCIAL, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Wines - Portugal. Are sediul în Pias Serpa, Portugalia.

 2. BIOFLORENSAGRO

  Turcia

  Compania BIOFLORENSAGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Belgia

  Compania SAINTENOY BERNARD ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recoltare, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Agricultura - utilaje si material, Recoltare, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Agricultura - utilaje si material, și farm tractors. Are sediul în Rouveroy, Belgia.

 4. JARINI DIENSTVERLENING

  Olanda

  Compania JARINI DIENSTVERLENING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în De Lier, Olanda.

 5. AGRO 21 S.L

  Spania

  Compania AGRO 21 S.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în La Almunia, Spania.

 1. HMEZAD EXIM D.D.

  Slovenia

  Compania HMEZAD EXIM D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, Recoltare, malt, malt for the beverage industry, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Recoltare. Are sediul în Zalec, Slovenia.

 2. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Turcia

  Compania ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, Insecticide, environmentally-friendly insecticides, Dezinsectie si deratizare - servicii, Insecticide, și pesticides. Are sediul în Gebze Kocaeli, Turcia.

 1. AGROSAVFE

  Belgia

  Compania AGROSAVFE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fitosanitare - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, Insecticide, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Insecticide, manufacturer of natural insecticide, și Fungicides and bactericides. Are sediul în Ghent, Belgia.

 2. SIPLEKA OÜ

  Estonia

  Compania SIPLEKA OÜ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul AGRICULTURA ECOLOGICA. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, organic oats, organic wheat, farming supplies, și Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Lootvina, Estonia.

 3. FUMIGATION

  Ucraina

  Compania FUMIGATION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, fumigation, și Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Zaporozhie, Ucraina.

 4. BIOFLORENS AGRO

  Turcia

  Compania BIOFLORENS AGRO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, supplies for agriculture, horticultural supplies, și Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în antalya, Turcia.

 5. VIVEROS DE LA ROSA

  Spania

  Compania VIVEROS DE LA ROSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Castro Del Río, Spania.

 6. TARPS UK

  Regatul Unit

  Compania TARPS UK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BPG BEIERSDORF-FREUDENBERG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Beiersdorf-Freudenberg, Germania.

 8. ARÁNDANOS VALBERRY

  Spania

  Compania ARÁNDANOS VALBERRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Vega De Villafufre, Spania.

 1. SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING

  Egipt

  Compania SHIPEX FOR EXPORT IMPORT & SHIPPING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale fresh meats. Are sediul în Gizaa, Egipt.

 2. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Germania

  Compania SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Recoltare, Agricultura - servicii, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Recoltare. Are sediul în Dillingen, Germania.

 3. GROCHOWZKI AND PARTNERS

  Germania

  Compania GROCHOWZKI AND PARTNERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exports of packed potatoes, onions, packaged corn, și soya beans. Are sediul în Erndtebruck, Germania.

 4. GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Germania

  Compania GERHARD JETTER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Nürtingen, Germania.

 5. KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT

  Ungaria

  Compania KITE MEZÖGAZDASÁGI KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ RT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Agricultura - servicii, Agricultura - import-export, și Agricultura - servicii. Are sediul în Nadudvar, Ungaria.

 6. AGROQUIROS

  Spania

  Compania AGROQUIROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Medellín (badajoz), Spania.

 7. AMBRUS EXPORT IMPORT KFT

  Ungaria

  Compania AMBRUS EXPORT IMPORT KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, Cereale si seminte, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Cereale si seminte. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 8. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Olanda

  Compania LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, Recoltare, Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Recoltare. Are sediul în Reutum, Olanda.

 9. ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K.

  Germania

  Compania ERNST HERBST PRÜFTECHNIK E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control de calitate si certificare, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Control de calitate si certificare, și Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Hirschbach, Germania.

 10. KUM SEPETI

  Turcia

  Compania KUM SEPETI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit