• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pulberi din metale pretioase

Rezultate pentru

Pulberi din metale pretioase - Import export

 1. SUPER SPARK INTERNATIONAL

  Taiwan (ROC)

  Compania SUPER SPARK INTERNATIONAL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile components in precious metals for industrial use, crucibles, și silver components for industrial use. Are sediul în Taipei, Taiwan (ROC).

 2. KING METAL INDUSTRIAL LIMITED

  China

  Compania KING METAL INDUSTRIAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Changsha, China.

 3. SA PRECIOUS METALS (PTY) LTD

  Africa de Sud

  Compania SA PRECIOUS METALS (PTY) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Germiston, Africa de Sud.

 4. FIEREMANS METALEN

  Belgia

  Compania FIEREMANS METALEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulberi din metale pretioase, Pulberi din metale pretioase, galvanisation, Round reinforcing bars, și beams. Are sediul în Asse, Belgia.

 5. OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY

  Grecia

  Compania OSSIRIS SILVER FASHION JEWELERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver costume jewellery. Are sediul în n Filadelfeia, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. POWER CARBIDE CO., LTD

  China

  Compania POWER CARBIDE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tungsten carbide. Are sediul în Zhuzhou, China.

 2. GUANGZHOU LITOP NON-FERROUS METALS CO., LTD.

  China

  Compania GUANGZHOU LITOP NON-FERROUS METALS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Guangzhou, China.

 3. VIRAL POWDER COATING

  Turcia

  Compania VIRAL POWDER COATING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile powder-coating of profiles, și Powder coating systems. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. WALL COLMONOY

  Regatul Unit

  Compania WALL COLMONOY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile casting. Are sediul în Swansea, Regatul Unit.

 5. ZHUZHOU MINGRI CEMENTED CARBIDE CO.,LTD

  China

  Compania ZHUZHOU MINGRI CEMENTED CARBIDE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în 412007, China.

 1. CARBURE DU CHERAN

  Franta

  Compania CARBURE DU CHERAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic material sintering and moulding presses. Are sediul în Rumilly, Franta.

 2. ANCHOR ORGANIC

  India

  Compania ANCHOR ORGANIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si aditivi pentru stomatologie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anticorozive - produse chimice, Catalizatori chimici, Pulberi din metale pretioase, organic acid salts, Anticorozive - produse chimice, Catalizatori chimici, și Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Mumbai, India.

 1. AVIS METAL INDUSTRIES LTD.

  India

  Compania AVIS METAL INDUSTRIES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulberi din metale pretioase, și Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Navsari, India.

 2. EAST HIGH TECH GMBH

  China

  Compania EAST HIGH TECH GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Nanjing, China.

 3. CHANGZHOU BE-STAR MACHINERY TEHCHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania CHANGZHOU BE-STAR MACHINERY TEHCHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Changzhou, China.

 4. JIANGSU WANSHIDA HYDRAULIC MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania JIANGSU WANSHIDA HYDRAULIC MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Zhouzhuang Town,Jiangyin city, China.

 5. BOTTOM UP TECH

  India

  Compania BOTTOM UP TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Bangalore, India.

 6. CENTI ROTAVI CHEM

  Statele Unite ale Americii

  Compania CENTI ROTAVI CHEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chromium ores. Are sediul în Hoover, Statele Unite ale Americii.

 7. XIAMEN FD IMP&EXP CO., LTD

  China

  Compania XIAMEN FD IMP&EXP CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în xiamen, China.

 8. YICHUN JINYANG RARE METAL CO., LTD

  China

  Compania YICHUN JINYANG RARE METAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Yichun City Yifeng Town, China.

 1. CHINA MATERIAL TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Compania CHINA MATERIAL TECHNOLOGY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Nanchang, China.

 2. CNPC POWDER

  China

  Compania CNPC POWDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în 02169005580, China.

 3. DONGGUAN DALUTONG VACUUM EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Compania DONGGUAN DALUTONG VACUUM EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Dongguan, China.

 4. HEBEI JINHUI IMP AND EXP CO.,LTD

  China

  Compania HEBEI JINHUI IMP AND EXP CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sale of non-ferrous metals, și metal scrap. Are sediul în Shijiazhuang, China.

 5. FUDA ALLOY MATERIALS CO., LTD

  China

  Compania FUDA ALLOY MATERIALS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Zhejiang, China.

 6. SHAANXI JIAXIN MINING CO.,LTD

  China

  Compania SHAANXI JIAXIN MINING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Xi'an Shaanxi, China.

 7. M.I.I. S.P.A.

  Italia

  Compania M.I.I. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platina, Pulberi din metale pretioase, Platina, și Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Arezzo, Italia.

 8. BEIJING VEKETEC TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania BEIJING VEKETEC TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Beijing, China.

 9. ATLAS TRADING(HANGZHOU)CO.,LTD

  China

  Compania ATLAS TRADING(HANGZHOU)CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Hangzhou, China.

 10. BOTI INTERNATIONAL METAL CO.,LTD

  China

  Compania BOTI INTERNATIONAL METAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale pretioase. Are sediul în Baoji, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit