• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • produse pentru epurarea apelor

Rezultate pentru

Produse pentru epurarea apelor - Import export

 1. CDI VALLÈS S.L.

  Spania

  Verified by europages badge
 2. ATMOSFER MACHINERY

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ATMOSFER MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, Industria chimica - import-export, Ingrasaminte chimice, Chimie - produse de baza si derivate, Grasimi industriale, Produse pentru epurarea apelor, Sea water desalinators, Desalinizarea apelor - aparate si instalatii, și homogenizers. Are sediul în Etimesgut/ankara, Turcia.

 3. SCIOSPEC SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCIOSPEC SCIENTIFIC INSTRUMENTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Wurzen, Germania.

 4. HARKE PACKSERV GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HARKE PACKSERV GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Mülheim, Germania.

 5. WOLFENER ANALYTIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WOLFENER ANALYTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Bitterfeld-Wolfen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SATI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SATI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - produse, Produse pentru epurarea apelor, Flitre pentru lichide, water clarification plants and equipment, purification filters, Tratarea apei - produse, drinking water filters, Produse pentru epurarea apelor, și activated carbons for water filtering plants. Are sediul în Cesena, Italia.

 2. LABOR DR. MELZER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LABOR DR. MELZER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Bremen, Germania.

 3. BIMAKS KIMYA VE GIDA DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania BIMAKS KIMYA VE GIDA DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Boiler water treatment, Cooling water treatment, Biocides, și Reverse Osmosis Chemicals. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. SCHAMBECK SFD GMBH

  Germania

  Compania SCHAMBECK SFD GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Bad Honnef, Germania.

 5. IOTRONIC ELEKTROGERÄTEBAU GMBH

  Germania

  Compania IOTRONIC ELEKTROGERÄTEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Springe, Germania.

 1. RG ITALIA PRODUCTION SRL

  Italia

  Compania RG ITALIA PRODUCTION SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dedurizarea apei - aparate si instalatii, water purification installations, Water pollution control, Dedurizarea apei - aparate si instalatii, și household water purifiers. Are sediul în Casorate Sempione, Italia.

 2. APS TECH CO., LTD

  Coreea de Sud

  Compania APS TECH CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Yongin City, Coreea de Sud.

 1. HUB NANOTECH SRLS

  Italia

  Compania HUB NANOTECH SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanitizing products, ionisers, și antibacterial products. Are sediul în Verona, Italia.

 2. ELECTOR GMBH

  Germania

  Compania ELECTOR GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 3. TAGA

  Spania

  Compania TAGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile complete plants for the treatment of industrial waste waters, complete water purification plants, waste water purification, și industrial run-off water treatment. Are sediul în Negreira, Spania.

 4. SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH

  Germania

  Compania SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Taunusstein, Germania.

 5. UMWELTLABOR RHÖN-RENNSTEIG GMBH

  Germania

  Compania UMWELTLABOR RHÖN-RENNSTEIG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Meiningen, Germania.

 6. ECOZONAIBERIAN SL

  Spania

  Compania ECOZONAIBERIAN SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water cooler fountains for institutions. Are sediul în Valencia, Spania.

 7. KODSAN

  Turcia

  Compania KODSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boilers, electric water heater, și Water heater. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. LAT-LABTECH GMBH

  Germania

  Compania LAT-LABTECH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Böhmenkirch-Steinenkirch, Germania.

 1. FONTDEPUR

  Spania

  Compania FONTDEPUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decalcifiers, și inverse osmosis. Are sediul în Buñol, Spania.

 2. SYNALB ANALYTICS & SERVICES AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania SYNALB ANALYTICS & SERVICES AUSTRIA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Wien, Austria.

 3. S.C. ICPIAF S.A.

  Romania

  Compania S.C. ICPIAF S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectia mediului - utilaje si echipamente, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Produse pentru epurarea apelor, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, și Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Cluj-Napoca, Romania.

 4. ABS WATER TREATMENT TECHNOLOGIES

  Turcia

  Compania ABS WATER TREATMENT TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reverse osmosis unit. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SCANDRILL S.C. - KOAGULANTY I FLOKULANTY

  Polonia

  Compania SCANDRILL S.C. - KOAGULANTY I FLOKULANTY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 6. DEQUACHIM

  Belgia

  Compania DEQUACHIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse pentru epurarea apelor, Tratarea apei - produse, Produse pentru epurarea apelor, Tratarea apei - produse, flocculating agents for water treatment, și flocculants. Are sediul în Mons, Belgia.

 7. AIRDOT ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES LTD

  China

  Compania AIRDOT ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air filters. Are sediul în Shanghai, China.

 8. ABS WATER TREATMENT

  Turcia

  Compania ABS WATER TREATMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Stambul, Turcia.

 9. PCA

  Belgia

  Compania PCA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse pentru epurarea apelor, Tratarea apei - produse, Produse pentru epurarea apelor, rain water treatment, process water treatment and recycling, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Aalst, Belgia.

 10. LSD (SHANGHAI) INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Compania LSD (SHANGHAI) INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru epurarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile membrane filters. Are sediul în Shanghai, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Produse pentru epurarea apelor - Import export

Număr de rezultate

1.310 Intreprinderile