CDI VALLÈS S.L. - Fabricación de Productos Químicos

Spania

Factory icon Fabricant/ producator

CDI VALLÈS S.L.
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Spania

Verificat de Europages

Detergent clorurat concentrat pentru industria agricolă și zootehnică PC35 Produse de spălare și curățare (inclusiv produse care conțin solvenți) Detergent puternic, curăță și deodorizează într-o singură etapă. Formula sa specială de spumare facilitează umezirea și, astfel, procesul de detergență. Nu atacă oțelul, oțelul inoxidabil, ceramica emailată sau materialele plastice, dar trebuie utilizat la temperaturi scăzute și timp de contact scurt pe suprafețele din aluminiu. Conține degresanți și agenți tensioactivi alcalini, agenți de complexare și clor activ, astfel încât este deosebit de potrivit pentru îndepărtarea reziduurilor organice, cum ar fi grăsimea, proteinele și sângele care aderă la toate tipurile de suprafețe. Datorită acestor proprietăți, este recomandat pentru utilizarea în curățarea cu proiecție de spumă.

Solicitați o ofertă

Spania

Verificat de Europages

Degresant pentru podele de fermă PC35 Produse de spălare și curățare (inclusiv produse care conțin solvenți) Degresant puternic pentru curățarea în profunzime a pardoselilor dure. Formulat special pentru a combina puterea maximă de curățare cu proprietățile antispumante și anticorozive necesare pentru utilizarea pe pardoseli grele, cum ar fi cele din fermele și mediile de creștere a animalelor. Adecvat pentru îndepărtarea tuturor tipurilor de grăsimi și a altor murdării organice. Curățarea și degresarea pardoselilor dure de pe toate tipurile de pardoseli din fermele de porci, fermele de păsări, etc., se poate aplica fie cu mașina de frecat, fie manual.

Solicitați o ofertă

Spania

Verificat de Europages

URINE CLEANER încorporează două ingrediente active principale. Primul, de origine vegetală, derivat din soia, ne permite să captăm rapid compușii care provoacă mirosul neplăcut, iar al doilea, un ingredient activ bazat pe o serie de microorganisme NEPATOLOGICE special selectate, degradează moleculele care provoacă mirosul neplăcut, cum ar fi ureea din urina animalelor de companie. În acest fel, reușim să eliminăm definitiv mirosul. Utilizare directă în zona în care se depozitează de obicei urina, cum ar fi colțurile clădirilor, trotuarele, în jurul parcurilor, centrelor comerciale, etc.

Solicitați o ofertă

Spania

Verificat de Europages

Spray hidroalcoolic îmbogățit cu Aloe Vera. Permite curățarea eficientă a lăbuțelor animalelor noastre de companie fără a provoca iritații. PET CLEAN este un produs înregistrat pentru sănătatea animalelor. Este un produs special formulat pentru a îndepărta murdăria de pe lăbuțele și pielea animalelor noastre de companie (câini și pisici) fără a provoca iritații, permițându-ne să ne păstrăm casa, scaunele din mașină și cărucioarele în stare perfectă după o plimbare sau după ce ne-am petrecut ziua la munte.

Solicitați o ofertă
Español Vezi cele 19 de produse English Vezi cele 16 de produse Deutsch Vezi cele 16 de produse Български Vezi cele 16 de produse Čeština Vezi cele 16 de produse Dansk Vezi cele 16 de produse Suomi Vezi cele 16 de produse Français Vezi cele 16 de produse Eλληνική Vezi cele 16 de produse Magyar Vezi cele 16 de produse Italiano Vezi cele 16 de produse Lietuvių Vezi cele 16 de produse Nederlands Vezi cele 16 de produse Polski Vezi cele 16 de produse Português Vezi cele 16 de produse Svenska Vezi cele 16 de produse Slovenščina Vezi cele 16 de produse Türkçe Vezi cele 16 de produse

CDI Vallès has been present on the market for 30 years and is specialised in the design, manufacture and packing of household products, detergents and industrial insecticides. we are registered with the ROESB and provide a wide range of detergents and disinfectants for the food industry, approved with HA registration, and cleaning products for cars and buildings. We are registered with MAPAMA to manufacture and pack health and agricultural products. ISO 9001: 2015 certification.

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

CDI VALLÈS S.L.

Avenida Principal, 1

Pol. Ind. Can Clapés

08181 Sentmenat - Spania

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    11 – 50
  • Comercianti
    1 – 10
  • %CA la export
    25 %

Organizare

  • Anul crearii
    1990
  • Natura intreprinderii
    Sediu social
  • Activitate principala
    Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon International

Zone de livrare

Activități ale CDI VALLÈS S.L.

  • Produse de curatare si intretinere, uz industrial
  • Detergenti si sapunuri profesionale
  • production of detergents
  • Disinfectants
  • Cosmetics
  • Insecticide manufacturer
  • Manufacturer of chemical products
  • treatment of water
  • manufacture and packing for third parties
  • agrochemicals