• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • produse din oua

Rezultate pentru

Produse din oua - Import export

 1. COCOTINE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania COCOTINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frozen omelette, Maker of omelette cubes, Chicken eggs and pasteurised products, liquid egg for agrifood, liquid egg products, Organic egg supplier, free range hen eggs, supplier of eggs from hens reared outdoors, și Poached eggs for collective catering. Are sediul în Ploërmel Cedex, Franta.

 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania HOLZMANN GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. Are sediul în Schwanenstadt, Austria.

 3. TRAWOSA AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania TRAWOSA AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. Are sediul în St. Gallen, Elvetia.

 4. AVIA AGRO-BANAT

  Romania

  Suntem productori de oua si produse din oua, oua lichide pasteurizate, carne de gaina, ingrasaminte naturale provenite din dejectia de pasare. Avem o experienta de peste 40 de ani, si suntem prezenti pe piata din Romania, Italia, Austria, Germania, prin contracte ferme anuale cu distribuitori si supermarketuri: Kaufland, Carrefour, Billa Rewe, Auchan, Cora, Metro etc. Suntem organizati si certificati conform normelor europene si avem impementat un sistem de certificare integrat ISO 9001, 14001, 18001 si 22000. Localizarea fermei noastre este in apropierea granitei cu Ungaria si Serbia, astfel ca transportul este foarte scurt cu Europa centrala si de Vest. Dispunem de parc auto si putem face livrari catre clientii nostri. Dispunem de o retea de vanzare oua prin Automate de vanzare oua si albus de ou. Produsele noastre sunt de calitate ridicata, fara aditivi si fara conservanti. Suntem flexibili si impreuna cu clientii nostri realizam produse unice, inovative si de impact!

 5. GOLDEN-GARDEN SRL

  Republica Moldova

  cultivarea cerealelor, cresterea de viteilor, abatorizare

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Turcia

  Compania ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oua, Oua, egg boxes, Packing of fruits and vegetables, și syringes. Are sediul în Balikesir/bandirma, Turcia.

 2. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugalia

  Compania DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galbenusuri de ou deshidratate si lichide, prepared eggs and derivative products, egg powder products, Galbenusuri de ou deshidratate si lichide, și liquid egg products. Are sediul în Pombal, Portugalia.

 3. OVOSTAR

  Ucraina

  Compania OVOSTAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galbenusuri de ou deshidratate si lichide, hen egg, liquid egg products, Galbenusuri de ou deshidratate si lichide, și egg whites. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. EUROVO S.R.L.

  Italia

  Compania EUROVO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galbenusuri de ou deshidratate si lichide, Produse din oua, eggs for consumption, Galbenusuri de ou deshidratate si lichide, egg whites, și Produse din oua. Are sediul în Santa Maria In Fabriago, Italia.

 5. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Turcia

  Compania HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile class a eggs, white shell eggs, și eggs from free-range hens. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GROWARD GROUP UAB

  Estonia

  Compania GROWARD GROUP UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galbenusuri de ou deshidratate si lichide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oua, Alimente si bauturi - aditivi, Produse din oua, egg whites, Oua, Alimente si bauturi - aditivi, și Produse din oua. Are sediul în Kaunas, Estonia.

 2. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Germania

  Compania OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente si bauturi - aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din oua, Oua, Produse din oua, egg whites, egg yokes, și Oua. Are sediul în Neumarkt-Sankt Veit, Germania.

 1. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spania

  Compania PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile liquid egg products, egg whites, egg yokes, și sale of pasteurized products and eggs. Are sediul în Reus, Spania.

 2. BOLDERHOF

  Belgia

  Compania BOLDERHOF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din oua, Biologica - alimentatie, Produse din oua, poultry, și Biologica - alimentatie. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 3. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Turcia

  Compania UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi carbogazoase, egg poultry, chicken, Bauturi carbogazoase, și Cleaning products. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. OVOBEL

  Belgia

  Compania OVOBEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din oua, plant and equipment for the egg industry, Produse din oua, egg processing and packaging plants, și egg-shelling for the food industry. Are sediul în Brugge, Belgia.

 5. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Belgia

  Compania HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile liquid egg products, egg boxes, sale of pasteurized products and eggs, și small eggs. Are sediul în Sint-Niklaas, Belgia.

 6. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Belgia

  Compania LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh pasteurized eggs, egg yokes, și egg whites. Are sediul în Tessenderlo, Belgia.

 7. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estonia

  Compania DAVA FOODS ESTONIA AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oua, și Oua. Are sediul în Loo Harjumaa, Estonia.

 8. ANTONIO ARISO

  Spania

  Compania ANTONIO ARISO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scales for hire, accessories and weights for scales, kitchen scales, și precision scales. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. ASKAY MAKINA

  Turcia

  Compania ASKAY MAKINA, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, import and export declarations, Reciclare - utilaje si instalatii, egg boxes, și CNC processing. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spania

  Compania PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile liquid egg products, frozen egg products for institutional catering, egg yokes, și egg whites. Are sediul în Reus, Spania.

 3. EIERHANDEL HOLEMANS

  Belgia

  Compania EIERHANDEL HOLEMANS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din oua, Produse din oua, decorated eggs, sale of pasteurized products and eggs, și packaged grapes. Are sediul în Herselt, Belgia.

 4. LECOQUE EGGS

  Belgia

  Compania LECOQUE EGGS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oua, Oua, sale of pasteurized products and eggs, packaged grapes, și decorated eggs. Are sediul în Tongeren, Belgia.

 5. OVOCONCEPT

  Franta

  Compania OVOCONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. Are sediul în Ploufragan, Franta.

 6. EURO EI

  Belgia

  Compania EURO EI, care își desfășoară activitatea în domeniul Oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din oua, Alimentatie dietetica si biologica, Produse din oua, și Alimentatie dietetica si biologica. Are sediul în Tessenderlo, Belgia.

 7. MILENYUM YUMURTA

  Turcia

  Compania MILENYUM YUMURTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white shell eggs, și hen egg. Are sediul în Malatya, Turcia.

 8. ROZENHOEVE

  Belgia

  Compania ROZENHOEVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. Are sediul în Horebeke, Belgia.

 9. VEOS

  Belgia

  Compania VEOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteine - adjuvanti alimentari, Proteine - adjuvanti alimentari, și egg powder products. Are sediul în Wingene, Belgia.

 10. LODEWIJCKX

  Belgia

  Compania LODEWIJCKX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din oua, eggs for cake shops, și Produse din oua. Are sediul în Veerle-Laakdal, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit