• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • produse de baza si auxiliare pentru medicamente

Rezultate pentru

Produse de baza si auxiliare pentru medicamente - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is a qualified manufacturer and supplier which audited and approved by SGS, the company is strictly following the Quality Management System ISO9001: 2015. YR Chemspec® is engaged in the production and distribution a broad range portfolio of specialty, raw materials, active ingredients for the global cosmetic industries. We are always dedicated in state-of-the-art technology innovations, manufacturing process, distributing, sourcing high quality raw materials and ingredients. YR Chemspec® is an Industry-University-Research oriented company, to prompt high-quality development through innovation and fostering new growth drivers. YR Chemspec® is raising its capacity for pursuing scientific and technological innovation via cooperating with the famous universities and institutes. Main of our industry-university-research collaborative projects including, Vitamin Derivatives, Fermented Actives, Plant extracts, PVP Polymers, Polyquaterniums and other active ingredients.

 2. MJ DIRECT NUTRITION GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MJ DIRECT NUTRITION GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. PHARMA GREVEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PHARMA GREVEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Greven, Germania.

 4. SC NX PRINT SRL

  Romania

  NX PRINT & PACKAGING Este o tipografie offset cu 25 de ani experienta. Specializata in producerea de ambalaje din carton , pungi de hartie , prospecte, etichete , materiale promotionale ( cataloage , brosuri afise, flyere, calendare, mape, etc ) Tehnologia pe care o folosim ne ajuta sa producem pentru companii cu diferite domenii de activitate cum sunt : -Ambalaje si prospecte pentru industria farmaceutica - Ambalaje si etichete pentru companii din industria food si FMCG - Cutii si etichete pentru companii din industria bauturilor alcoolice si nonalcoolice -Materiale promotionale ( cataloage , afise, brosuri, mape, calendare, flyere , pliante etc ) Dotarile tehnice ne ajuta sa realizam orice finisaje cum sunt : - Hot foil - Lac uv selectiv , -Laminare soft-touch/mata/lucioasa -Emboss -Timbru sec -Lac parfumat/ -Braille Toate acestea in interiorul firmei , fara sa externalizam nici un proces , ceea ce ne ajuta sa realizam orice proiect intr-un timp cat mai scurt si cu un control asupra proceselor cat mai riguros. Colaboram cu clienti din toata Europa, si de asemnea indeplinim toate standardele Europene de desfasurare a activitatii cat si certificate precum TUV Sud , implementat din 2017. Suntem deschisi catre orice provocare.

 5. APIZUG BIO SRL

  Romania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LABO MONETAIRE

  Franta

  Compania LABO MONETAIRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie minerala - produse de baza si derivati, machines for handling money and securities, silver, și Commercial banks. Are sediul în Courbevoie, Franta.

 2. ALMEVA

  Olanda

  Compania ALMEVA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial breathing apparatus, bandages and dressings, first aid kits, și emergency kit. Are sediul în Almere, Olanda.

 3. CLOUD PHARMA

  Turcia

  Compania CLOUD PHARMA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, drugs, Materiale medicale, și Pharmaceutical industry. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. GOCAPS GMBH

  Germania

  Compania GOCAPS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Produse farmaceutice, twist caps for packaging, Top of the range stoppers, și food capsules. Are sediul în Edling, Germania.

 5. FAGRON GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FAGRON GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Glinde, Germania.

 1. AMS LTD

  Regatul Unit

  Compania AMS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anaesthetics equipment and supplies. Are sediul în Keevil, Regatul Unit.

 2. TONTON OYUNCAK SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania TONTON OYUNCAK SAN. TIC. LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri fara ciocolata, Dulciuri fara ciocolata, sweets, și lollipops. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. PHATOPHY

  Franta

  Compania PHATOPHY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Marcy L'etoile, Franta.

 2. AKCELIK ILAC MED.TEM.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania AKCELIK ILAC MED.TEM.SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile photo film, test instruments for the pharmaceutical industry, și Antibodies. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. AKTIESELSKABET ROSCO

  Danemarca

  Compania AKTIESELSKABET ROSCO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de baza si auxiliare pentru medicamente, și Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Taastrup, Danemarca.

 4. NOVO NORDISK PHARMATECH A/S

  Danemarca

  Compania NOVO NORDISK PHARMATECH A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de baza si auxiliare pentru medicamente, și Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Koege, Danemarca.

 5. CHIROPRATICO CERVICAL ONE DOTT. JOHN CORMIER

  Italia

  Compania CHIROPRATICO CERVICAL ONE DOTT. JOHN CORMIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Roma, Italia.

 6. ROYALHAVEN

  Spania

  Compania ROYALHAVEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home delivery of medicines, și shipment of medicines. Are sediul în Collado Villalba, Spania.

 7. OPAL PHARMA

  Turcia

  Compania OPAL PHARMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmacie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria chimica - import-export, Produse de baza si auxiliare pentru medicamente, Import-export - chimie si farmacie, Industria chimica - import-export, Produse de baza si auxiliare pentru medicamente, și Import-export - chimie si farmacie. Are sediul în Samsun, Turcia.

 8. UAB DORIS GROUP

  Lituania

  Compania UAB DORIS GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 1. PHARMA PLANT

  Turcia

  Compania PHARMA PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Specialitati farmaceutice, internal medicine, Produse farmaceutice, și Specialitati farmaceutice. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 2. AREETA CERTIFICADOS MÉDICOS Y PSICOTÉCNICOS

  Spania

  Compania AREETA CERTIFICADOS MÉDICOS Y PSICOTÉCNICOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Getxo, Spania.

 3. NOVADERM TRADING LTD

  Cipru

  Compania NOVADERM TRADING LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Limassol, Cipru.

 4. LIYA FARMA ECZA DEPOSU

  Turcia

  Compania LIYA FARMA ECZA DEPOSU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Farmacie - import-export, Produse farmaceutice, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, shipment of medicines, Farmacie - import-export, Produse farmaceutice, și Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. NORTHUMBRIAN MEDICAL SUPPLIES

  Regatul Unit

  Compania NORTHUMBRIAN MEDICAL SUPPLIES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Newcastle Upon Tyne, Regatul Unit.

 6. SANGREEN

  Croatia

  Compania SANGREEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Karlovac, Croatia.

 7. ZENCHI

  Olanda

  Compania ZENCHI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Gieten, Olanda.

 8. FATIH ILAC KIMYA SANAYI

  Turcia

  Compania FATIH ILAC KIMYA SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS

  Turcia

  Compania DIAFARMA PHARMACEUTICALS AND MEDICAL PRODUCTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Farmacie - import-export, Produse de baza si auxiliare pentru medicamente, Cauciuc - articole medicale, Plastic - produse pentru domeniul medical, Farmacie - import-export, Produse de baza si auxiliare pentru medicamente, Cauciuc - articole medicale, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. VITAMIN GRUP ILAC KOZMETIK BITKISEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania VITAMIN GRUP ILAC KOZMETIK BITKISEL SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de baza si auxiliare pentru medicamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, food additives, phytocosmetics, Cafea si ceai, și Basic and auxiliary products for medicine. Are sediul în Bursa, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Produse de baza si auxiliare pentru medicamente - Import export

Număr de rezultate

2.244 Intreprinderile