• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • productie de biscuiti

Rezultate pentru

Productie de biscuiti - Import export

 1. FLAVIE'S & CO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FLAVIE'S & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti si prajituri uscate, Import-export - produse agro-alimentare, Productie de biscuiti, Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti si prajituri uscate, Import-export - produse agro-alimentare, și Productie de biscuiti. Are sediul în Plérin, Franta.

 2. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SAS LIMOUZI SAVEURS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, Nuga, Dulciuri, Caramele, Hand-made biscuits, Hand crafted chocolate, chocolate, Biscuiti, și Crackers. Are sediul în Objat, Franta.

 3. BISCUITERIE WHITE MARK

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BISCUITERIE WHITE MARK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. Are sediul în Montauroux, Franta.

 4. ALSACE BISCUITS TRADITION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALSACE BISCUITS TRADITION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, Biscuiti, Productie de biscuiti, și Biscuiti. Are sediul în Geudertheim, Franta.

 5. SMAKULI

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania SMAKULI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, Productie de biscuiti, Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti, biscuit production, biscuit factory, Productie de biscuiti, biscuit, și gluten-free product. Are sediul în Lviv, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TERRABISCO S.A.

  Romania

  Competenţe în negociere, reţea extinsă de contacte, perseverenţă şi pasiune - acestea sunt câteva dintre caracteristicile echipei de vânzări TerraBisco, datorită cărora partenerii noştri ne-au încredinţat activitatea de distribuţie a produselor lor pe piaţa din România. Avem capacitatea de a introduce, poziţiona şi semnaliza eficient produsele la raft, atât în toate marile reţele internaţionale, cât şi în peste 15.000 de magazine din comerţul tradiţional. Echipa noastră de specialişti în marketing a creat conceptul şi imaginea a peste 120 de produse, reunite sub branduri precum Grand Papa, Poieni, Vel Pitar, Grâu Întreg sau Sylvester Graham, branduri recunoscute atat pe piata interna cat si cea externa. Expertiza echipei noastre de marketing se înscrie în domenii precum analiza de piaţă, dezvoltarea de produs, conceptualizarea de branduri, dar şi plasarea şi promovarea acestora pe piaţa din România. Practic, fie că obiectivul urmărit este penetrarea unei pieţe, fie că este creşterea într-o anumită categorie, echipa noastră de marketing aduce uneltele necesare pentru obţinerea profitului, notorietăţii şi, în final, succesului partenerilor noştri.

 2. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

  Italia

  Compania BISCOTTIFICIO SARTORELLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, twice-baked, Biscuiti si prajituri uscate, Biscuits without added sugar, și frollino. Are sediul în Lozzo Di Cadore, Italia.

 3. MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS

  Grecia

  Compania MARMELO GREEK FOOD PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. Are sediul în Kavala, Grecia.

 4. PAINS D'EPICES FORTWENGER

  Franta

  Compania PAINS D'EPICES FORTWENGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, și Productie de biscuiti. Are sediul în Gertwiller, Franta.

 5. CONFEITARIA MONTE VERDE LDA

  Portugalia

  Compania CONFEITARIA MONTE VERDE LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, și Productie de biscuiti. Are sediul în Casal De Santa Cecília, Caldas Da Rainha, Portugalia.

 1. SARL PIVERT

  Franta

  Compania SARL PIVERT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, Alimentatie dietetica si biologica, Productie de biscuiti, Biscuiti si prajituri uscate, Alimentatie dietetica si biologica, Productie de biscuiti, și Biscuits without added sugar. Are sediul în La Fouillade, Franta.

 2. BISCUITERIE AFA

  Franta

  Compania BISCUITERIE AFA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, și Biscuiti si prajituri uscate. Are sediul în Appietto, Franta.

 1. BISCOTTI PAOLO FORTI SAS

  Italia

  Compania BISCOTTI PAOLO FORTI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, supplies for institutions, Biscuiti si prajituri uscate, și wholesale bakery products. Are sediul în Castelbuono, Italia.

 2. PRIMAX

  Polonia

  Compania PRIMAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, Productie de biscuiti, wafers, biscuit factory, și Food Manufacturer. Are sediul în Wołomin, Polonia.

 3. FORFUN FORTUNE COOKIE

  Turcia

  Compania FORFUN FORTUNE COOKIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, Dulciuri fara ciocolata, Biscuiti, Dulciuri fara ciocolata, sweet cakes and pastries, și Snack Foods. Are sediul în Istanbul, Turkey, Turcia.

 4. CANNOLIFICIO MONGIBELLO

  Italia

  Compania CANNOLIFICIO MONGIBELLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sicilian cannoli. Are sediul în Belpasso, Italia.

 5. LA MAISON DU BISCUIT

  Franta

  Compania LA MAISON DU BISCUIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, Biscuiti, biscuits for infants, și biscuit factory. Are sediul în Sortosville-En-Beaumont, Franta.

 6. ZIV LTD

  Bulgaria

  Compania ZIV LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti si prajituri uscate, bakery products, și Biscuiti si prajituri uscate. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 7. LES AVENTURIERS DU BISCUIT

  Franta

  Compania LES AVENTURIERS DU BISCUIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. Are sediul în Boulogne Billancourt, Franta.

 8. BEAUVOORDS BAKHUIS

  Belgia

  Compania BEAUVOORDS BAKHUIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sweet waffles, și pancakes. Are sediul în Veurne, Belgia.

 1. SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD

  Franta

  Compania SARL BISCUITERIE DE CHAMBORD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. Are sediul în Maslives, Franta.

 2. TAART EN DOLCI

  Olanda

  Compania TAART EN DOLCI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pastries, și cake. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 3. BISCUITERIE DUTOIT

  Franta

  Compania BISCUITERIE DUTOIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, Productie de biscuiti, și puff pastry. Are sediul în Bohain En Vermandois, Franta.

 4. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Lituania

  Compania EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, Paine, Produse de patiserie, Compozitie pentru prajituri, Productie de biscuiti, Paine, Produse de patiserie, și Compozitie pentru prajituri. Are sediul în LAZDIJAI, Lituania.

 5. ASOLO DOLCE SPA

  Italia

  Compania ASOLO DOLCE SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, Biscuiti si prajituri uscate, bakery products, Biscuiti, puff pastry, și Biscuiti si prajituri uscate. Are sediul în Asolo, Italia.

 6. FORNERIA VENEZIANA S.R.L.

  Italia

  Compania FORNERIA VENEZIANA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pastries for breakfast, dry pastries, gluten-free product, și bakery products. Are sediul în Salzano, Italia.

 7. CERISE PARIS

  Franta

  Compania CERISE PARIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chocolate, sweets, Bags and purses, și biscuit tins. Are sediul în 95870 Bezons, Franta.

 8. DANCAKE

  Portugalia

  Compania DANCAKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, Dulciuri, Productie de biscuiti, și Dulciuri. Are sediul în Póvoa Santa Iria, Portugalia.

 9. LOTUS BAKERIES FRANCE

  Franta

  Compania LOTUS BAKERIES FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie de biscuiti, Productie de biscuiti, wafers, gallettes, și confectionery. Are sediul în Comines, Franta.

 10. BISCUITERIE CARON

  Franta

  Compania BISCUITERIE CARON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie de biscuiti. Are sediul în Nîmes, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Productie de biscuiti - Import export

Număr de rezultate

2.291 Intreprinderile