• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prese pentru imprimerie

Rezultate pentru

Prese pentru imprimerie - Import export

 1. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania GRAPHIC INVEST & CONSULT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese pentru imprimerie, Masini tipografice offset, Imprimare si legare - furnituri, Imprimare - furnituri, Legare - furnituri, Serigrafie - furnituri, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Tipografie. Are sediul în Pontillas, Belgia.

 2. KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. Are sediul în Henstedt-Ulzburg, Germania.

 3. AKIN PROMOSYON

  Turcia

  Compania AKIN PROMOSYON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese pentru imprimerie, Prese pentru imprimerie, packing, Promotional textile gifts, și leaflets - brochures - catalogues. Are sediul în Denizli, Turcia.

 4. SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ

  Turcia

  Compania SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing boxes, și catalogues - design. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 5. VISTA LABEL

  Turcia

  Compania VISTA LABEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile labels on a roll. Are sediul în Istanbul-Avrupa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEGISIM OFSET

  Turcia

  Compania DEGISIM OFSET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheet offset printing, paper and paperboard packaging, și Cabling for rairoads. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. NEMA BASIM YAYIN LTD STI.

  Turcia

  Compania NEMA BASIM YAYIN LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing boxes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. POSTERITY PRINTING

  Turcia

  Compania POSTERITY PRINTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Presa speciala - editare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese pentru imprimerie, și Prese pentru imprimerie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. C I F C I M U C E L L I T LTD

  Turcia

  Compania C I F C I M U C E L L I T LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. NATALIS SPRL

  Belgia

  Compania NATALIS SPRL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare si legare - furnituri, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Imprimare si legare - furnituri, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, automatic binders, și continuous form cutters. Are sediul în Grâce-Hollogne, Belgia.

 1. OFFSETDRUKKERIJ DE SONVILLE

  Belgia

  Compania OFFSETDRUKKERIJ DE SONVILLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie - offset, Prese pentru imprimerie, Tipografie - offset, presses, Prese pentru imprimerie, și presses for digital printing. Are sediul în Lovendegem, Belgia.

 2. OTINGO ETIKET

  Turcia

  Compania OTINGO ETIKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, adhesive labels, food boxes, și Ambalaje alimentare. Are sediul în Gunesli Istanbul, Turcia.

 1. ERCIYES DAVETIYE

  Turcia

  Compania ERCIYES DAVETIYE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 2. POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI.

  Turcia

  Compania POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile label, și storage shelters. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. ORCHARD PRESS CHELTENHAM LTD

  Regatul Unit

  Compania ORCHARD PRESS CHELTENHAM LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare - litografie, și Imprimare - litografie. Are sediul în Tewkesbury, Regatul Unit.

 4. OTTOMAN INVITATION ( OSMANLI DAVETIYECI )

  Turcia

  Compania OTTOMAN INVITATION ( OSMANLI DAVETIYECI ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding organisation. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BURCU MATBAA

  Turcia

  Compania BURCU MATBAA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catalogues - design. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. KARACA PRINT & ADVERTISING SOLUTIONS

  Turcia

  Compania KARACA PRINT & ADVERTISING SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie publicitara, overprinting labels, packing labels, și Serigrafie publicitara. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. ASTHOR CREATIVE ADWORKS

  Turcia

  Compania ASTHOR CREATIVE ADWORKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. EGE BASIM

  Turcia

  Compania EGE BASIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile offset printing, digital printing, posters - printing, și graphic design. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Compania ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restaurant menus, machines and equipment for hotels, catering and public premises, hot stamping on paper and cardboard, și packing boxes. Are sediul în Mugla, Turcia.

 2. DÍLNA, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania DÍLNA, SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tampografie, Tipografie, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Imprimare - furnituri, Tampografie, Tipografie, Imprimare si compozitie - utilaje si material, și Imprimare - furnituri. Are sediul în Praha 9 , Republica Ceha.

 3. SARAY MATBAA

  Turcia

  Compania SARAY MATBAA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper for printers, hard cover notebooks, și offset printing for packaging. Are sediul în Akyurt, Turcia.

 4. ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ

  Turcia

  Compania ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printed advertising and promotional media. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. SAFA LABEL MATBAACILIK A.C.

  Turcia

  Compania SAFA LABEL MATBAACILIK A.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catalogues and brochures, storage shelters, și suspended ceilings. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. OZMAT LABEL

  Turcia

  Compania OZMAT LABEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silkscreened labels, printed labels, textile products, și fabrics. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. HOBBY ETIKET

  Turcia

  Compania HOBBY ETIKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - furnituri, printed labels, fabrics, Bar code, și Imbracaminte - furnituri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. AGENCE & IMPRIMERIE IDEALGRAPHIC

  Franta

  Compania AGENCE & IMPRIMERIE IDEALGRAPHIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatie publicitara - graficieni, designeri, communication agency, silk-screen printing workshop, și Creatie publicitara - graficieni, designeri. Are sediul în Maillane, Franta.

 9. SHADY AS SRL

  Belgia

  Compania SHADY AS SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Imprimarea tesaturilor, large format digital printing, și online printing. Are sediul în Schaerbeek, Belgia.

 10. STE IMPRIMERIE BETA

  Tunisia

  Compania STE IMPRIMERIE BETA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese pentru imprimerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de carti scolare, și Edituri de carti scolare. Are sediul în Ariana, Tunisia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit