• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prese industriale pentru metale

Rezultate pentru

Prese industriale pentru metale - Import export

 1. LASCO UMFORMTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  LASCO supplies machine tools and production facilities for forming tasks. We develop, design and manufacture individual solutions for industrial users in more than 60 countries worldwide. Profitability, quality and progress are the reasons why LASCO products have become internationally renowned for forming technology and building material production. For more than 150 years, we have been a reliable partner to the forging industry and the metal forming industry. In the early 1990s, we opened up an extremely interesting range of applications with the development of highly efficient machines and sophisticated automation technology for the building materials industry. Our customers' wishes and expectations set the benchmark for our activities. Our well-founded technical expertise and 150 years of experience make it easy for us to find and implement the optimum solution for any individual set of requirements. This applies both for the construction of machines/plants and automation technology as well as for the modernisation of existing facilities.

 2. BODMER KÜSNACHT AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  BODMER KÜSNACHT AG: Manufacturer of riveters, bending machines, Taumel cold forming machines, riveting and bending systems, manufacturer of presses, riveting presses, bending presses, hydraulic and pneumatic, manufacturer of automation systems, manufacturer of safety systems. A single source for all your needs from planning to creation. We can perform almost all cold forming procedures on standard machines using a broad range of tools.

 3. MIRFO MACHINE TOOLS

  Romania

  Mirfo Machine Tools este un producator roman de masini-unelte speciale, echipamente si structuri mecanice diverse. Pe langa produsele complete realizate in uzina, MIRFO, ofera si servicii distincte de: - proiectare si oferirea de solutii tehnice; - prelucrare mecanica prin aschiere; - confectionare structuri metalice diverse; - montaj in uzina si lacatuserie generala; - tratamente termice si acoperiri; - vopsitorie si sablare; - mentenanta si reparatii; - marcaj CE; - ambalare; - expeditie. Calitatea produselor este verificata prin control vizual, control cu lichide penetrante, pulberi magnetice, US. Asiguram servicii de reparatii masini-unelte de alta fabricatie de tipul: - Prese mecanice; - Prese hidaulice; - Foarfeci ghilotina; - Masini de frezat. - Structuri mecanice variate pentru domeniile Metalurgie; Aeronautica; Naval; Auto; Petrol si gaze; Industria chimica; Agricultura; Constructii; Extractia carbunelui; Producerea energie electrice; Bunuri de larg consum. In realizarea produselor noastre, utilizam doar materiale de foarte buna calitate, garantata prin certificate emise de furnizori. SERVICIUL TEHNIC al MIRFO reuneste in cadrul echipei de proiectanti ingineri cu o vasta experienta in productia de MASINI-UNELTE si tineri ingineri complet acomodati tehnologiilor digitale din domeniu. Proiectantii MIRFO utilizeaza softul SOLIDWORKS pentru realizarea documentatiei de executie (schite 2 D, modele 3D). Pe masini universale realizam produse unicat!

 4. CPL INDUSTRIE

  Belgia

  Compania CPL INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi transportoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, manufacture of chains, handling chains, Chain conveyors, și Prese industriale pentru metale. Are sediul în Othee, Belgia.

 5. RADVILISKIS MACHINE FACTORY

  Lituania

  Compania RADVILISKIS MACHINE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. Are sediul în Radviliskis, Lituania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REMO BORDEAUX

  Franta

  Compania REMO BORDEAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tampoane si poansoane - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru poansonare, Prese industriale pentru metale, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, punching matrices, Masini-unelte pentru poansonare, Prese industriale pentru metale, și Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Cestas Cedex, Franta.

 2. HIDRALMAC EUROPE GMBH

  Germania

  Compania HIDRALMAC EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, Prese industriale pentru metale, hydraulic gooseneck press, dual presses, și hydraulic presses for forming metals. Are sediul în Ennepetal, Germania.

 3. ÖZKROM MAKINE KALIP LTD.

  Turcia

  Compania ÖZKROM MAKINE KALIP LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. Are sediul în Samsun, Turcia.

 4. HÄRTEL PRESSEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HÄRTEL PRESSEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bending machines for sheet metal work. Are sediul în Solingen, Germania.

 5. WEIDMANN MASCHINENBAU AG

  Elvetia

  Compania WEIDMANN MASCHINENBAU AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru matritare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea otelurilor si metalelor, Prese industriale pentru metale, mechanical presses for forming metals, presses, Matritarea otelurilor si metalelor, și Prese industriale pentru metale. Are sediul în Glattbrugg, Elvetia.

 1. G.M.R. DI MAFFI RAIMONDO SRL

  Italia

  Compania G.M.R. DI MAFFI RAIMONDO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile presses for padding, și dual presses. Are sediul în Mornico Al Serio, Italia.

 2. TANYERI TICARET

  Turcia

  Compania TANYERI TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sheet metal cutting, și Flat joints. Are sediul în Adana, Turcia.

 1. FANTINI MECCANICA S.R.L.

  Italia

  Compania FANTINI MECCANICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidraulice - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, moulds for metal cutting, și Prese industriale pentru metale. Are sediul în Rivarolo Mantovano, Italia.

 2. FICEP SPA

  Italia

  Compania FICEP SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte de taiat, number controlled presses, drilling machines, Masini-unelte de taiat, și hydraulic presses for forming metals. Are sediul în Gazzada Schianno, Italia.

 3. ÖZAN PRES MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania ÖZAN PRES MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical presses, mechanical presses for forming metals, și food fibres. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. LOCATELLI MECCANICA ( S.R.L. )

  Italia

  Compania LOCATELLI MECCANICA ( S.R.L. ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, Hidraulice - echipamente si instalatii, Prese industriale pentru metale, și Hidraulice - echipamente si instalatii. Are sediul în Subbiano, Italia.

 5. ORIANCE

  Franta

  Compania ORIANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, Taiere cu jet de oxigen - aparate, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Prese industriale pentru metale, Taiere cu jet de oxigen - aparate, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, și Masini-unelte pentru modelarea metalelor. Are sediul în Orthez, Franta.

 6. BH DMT MASZYNY

  Polonia

  Compania BH DMT MASZYNY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic guillotine shears, și shaped punching tool. Are sediul în Końskie, Polonia.

 7. MAQUINARIA ANASTASIO S.L.

  Spania

  Compania MAQUINARIA ANASTASIO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, gears, shears, și Prese industriale pentru metale. Are sediul în Quart De Poblet, Spania.

 8. EMEKTAR MAKINA

  Turcia

  Compania EMEKTAR MAKINA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bending presses, curling machines, extractors, și guillotine shears. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 1. PRENSAS ESNA SA

  Spania

  Compania PRENSAS ESNA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile domestic water softeners. Are sediul în Agoncillo, Spania.

 2. MAWI GMBH

  Germania

  Compania MAWI GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea otelurilor si metalelor, Matritarea otelurilor si metalelor, eccentric presses, cold squeezing, și knee presses. Are sediul în Bad Wildbad, Germania.

 3. DAVID BOWLER & SONS LTD.

  Regatul Unit

  Compania DAVID BOWLER & SONS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, Matritarea otelurilor si metalelor, Prese industriale pentru metale, Matritarea otelurilor si metalelor, și tool manufacturing. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 4. ITALPRESSE INDUSTRIE S.P.A.

  Italia

  Compania ITALPRESSE INDUSTRIE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oleodynamic presses, și knee presses. Are sediul în Capriano Del Colle, Italia.

 5. FOREZ MACHINES

  Franta

  Compania FOREZ MACHINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic presses, special hydraulic presses, și hydraulic presses for forming metals. Are sediul în MONTBRISON, Franta.

 6. PRESSES HYDRAULIQUES MIB HYDRO

  Franta

  Compania PRESSES HYDRAULIQUES MIB HYDRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, hydraulic compression presses, hydraulic presses, manual presses, și Prese industriale pentru metale. Are sediul în Le Chambon Feugerolles, Franta.

 7. RECOS MACHINES

  Franta

  Compania RECOS MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manual presses, punching machines, și industrial punching machines. Are sediul în Schweighouse Sur Moder, Franta.

 8. PRESSMAC

  Franta

  Compania PRESSMAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte de taiat, Prese industriale pentru metale, Masini-unelte de taiat, Prese industriale pentru metale, și Automatic Welding Machines. Are sediul în Besancon, Franta.

 9. SUMCA PRECISION TOOLS

  Franta

  Compania SUMCA PRECISION TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese industriale pentru metale. Are sediul în Ambrières-Les-Vallées, Franta.

 10. MASCHINENFABRIK LAUFFER GMBH & CO KG

  Germania

  Compania MASCHINENFABRIK LAUFFER GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, Prese hidraulice, Prese industriale pentru metale, Prese hidraulice, și plastic moulding. Are sediul în Horb, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Prese industriale pentru metale - Import export

Număr de rezultate

35.259 Intreprinderile