• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prajitoare de paine de uz casnic

Rezultate pentru

Prajitoare de paine de uz casnic - Import export

 1. PINHA, LDA

  Portugalia

  Compania PINHA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajitoare de paine de uz casnic, electric fryers, și Prajitoare de paine de uz casnic. Are sediul în Águeda, Portugalia.

 2. SEB

  Belgia

  Compania SEB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajitoare de paine de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small household appliances, electric fryers, kitchen juice extractors, și household electric ice-cream machines. Are sediul în Fleurus, Belgia.

 3. SHENZHEN OKTA ELECTRICAL APPLIANCE TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN OKTA ELECTRICAL APPLIANCE TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajitoare de paine de uz casnic. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. ALTEX IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania ALTEX IMPEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, Prajitoare de paine de uz casnic, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, Prajitoare de paine de uz casnic, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Bucharest, Romania.

 5. TEKA PORTUGAL, S.A.

  Portugalia

  Compania TEKA PORTUGAL, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare cu microunde, Mixere, Prajitoare de paine de uz casnic, Cuptoare cu microunde, Mixere, și Prajitoare de paine de uz casnic. Are sediul în Gafanha Da Encarnaçao, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NEWFAST INDUSTRIES LTD.

  China

  Compania NEWFAST INDUSTRIES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajitoare de paine de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile household appliance. Are sediul în Yuyao, China.

 2. ERICH ADAM WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania ERICH ADAM WARENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mixere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajitoare de paine de uz casnic, și Prajitoare de paine de uz casnic. Are sediul în Füssen, Germania.

 3. NINGBO YINZHOU XINLIN ORGANIC FLUORINE PRODUCTS FACTORY

  Regatul Unit

  Compania NINGBO YINZHOU XINLIN ORGANIC FLUORINE PRODUCTS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajitoare de paine de uz casnic. Are sediul în Ningbo, Regatul Unit.

 4. AKSU TOST MAKINALARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania AKSU TOST MAKINALARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajitoare de paine de uz casnic, și Prajitoare de paine de uz casnic. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. EVER MORAL INDUSTRIAL LIMITED

  China

  Compania EVER MORAL INDUSTRIAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajitoare de paine de uz casnic. Are sediul în H.k., China.

 1. EUGSTER & FRISMAG - ELECTRODOMESTICOS, LDA

  Portugalia

 2. ZASS EV ALETLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turcia