• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • macarale si poduri rulante

Rezultate pentru

Macarale si poduri rulante - Import export

 1. HEAVYDRIVE GMBH

  Germania

  The success story of Heavydrive GmbH started with a ground-breaking idea. Existing mini cranes on the transporting and heavy lifting market could lift and position loads, but they could not move while carrying a load. That's why mechanical engineer Günter Übelacker developed a lightweight, stable system for transporting glass. The sophisticated design of the glass transporters guarantees stability in transit. It was this product series that saw the company grow to become the world's market leader within just a few years. In 2006, Günter Übelacker founded the company Heavydrive GmbH. With just a few pieces of equipment, the company entered the hire sector. Following a strong presence at international trade fairs, Heavydrive GmbH has quickly become known as a one-stop-shop for heavy lifting and transport solutions. The experienced team at Heavydrive GmbH serves customers around the world with made-to-measure assembly solutions, offering everything from planning through to implementation, even for hard-to-access building sites.

 2. ABUS KRANSYSTEME GMBH

  Germania

  ABUS is one of the leading manufacturers of indoor cranes in Europe. This family-owned company offers tailor-made solutions based on standardised components and crane designs. Their expertise spans the entire value-added process. They operate development and production facilities at multiple locations around Gummersbach, where the company's headquarters are located. ABUS indoor crane systems cover the entire load range from 80 kg to 120 tons and can be adapted to a wide range of indoor geometries and system requirements.

 3. KRANTEAM GMBH

  Germania

  Compania KRANTEAM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Markdorf, Germania.

 4. HENNE SPANTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HENNE SPANTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Hamm, Germania.

 5. GIS AG

  Elvetia

  Compania GIS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Schotz, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KRAN- UND ROLLTORSERVICE RAINER SIMON

  Germania

  Compania KRAN- UND ROLLTORSERVICE RAINER SIMON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Ennepetal, Germania.

 2. METALMECCANICA SPAGGIARI

  Italia

  Compania METALMECCANICA SPAGGIARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depozitare - materiale si sisteme, Macarale portal, bridge cranes, cranes for lifting merchandise, Depozitare - materiale si sisteme, winches for lifting goods, Macarale portal, overhead cranes for lifting merchandise, și automated warehousing. Are sediul în Fontevivo, Italia.

 3. ALFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ALFRED HOFFMANN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Siegen, Germania.

 4. LIFT EXPRESS

  Belgia

  Compania LIFT EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale si poduri rulante, Ascensoare pentru materiale, Lift, elevators, Exterior lift, Elevator hire Luxembourg, Furniture hoist, Outdoor lift rentals, și Lift removals. Are sediul în Braine-L'alleud, Belgia.

 5. LOCA-GRUE

  Belgia

  Compania LOCA-GRUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale si poduri rulante, Elevatoare cu nacela, Automacarale, Ascensoare pentru materiale, Macarale si poduri rulante, Elevatoare cu nacela, cranes, crane hire, și Automacarale. Are sediul în Waterloo, Belgia.

 1. SCHMIEDL METALL- & FÖRDERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SCHMIEDL METALL- & FÖRDERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Möser, Germania.

 2. GH CRANES & COMPONENTS

  Germania

  Compania GH CRANES & COMPONENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Dortmund, Germania.

 1. KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H.

  Austria

  Compania KONECRANES AND DEMAG GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Brunn Am Gebirge, Austria.

 2. RALF BRINKMANN GMBH

  Germania

  Compania RALF BRINKMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. Are sediul în Grevenbroich, Germania.

 3. GD MASINI DE RIDICAT SRL

  Romania

  Firma GD MAȘINI de Ridicat SRL este o societate românească cu capital privat, înființată în anul 2005 și este membră al unui grup de firme specializate în tehnică de ridicat și manipulare a mărfurilor. Oferim soluții standard si speciale, principalul nostru domeniu de activitate este proiectarea, fabricarea, montajul si service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electropalane, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicat cu vacuum și diverse alte dispozitive de ridicare și manipulare.Dispunem de un departament propriu de proiectare, dotat cu echipamente și software moderne, capabil să identifice și să propună soluțiile necesare pentru fiecare caz particular întâlnit la diverși beneficiari.Pentru toate produsele noastre asigurăm service-ul și asistența tehnică, în garanție și post-garanție. În acest scop s-a format și instruit o rețea de echipe proprii de montaj și service care să asigure intervenția promptă la solicitările clienților în orice colț din țară.Toate echipamentele livrate de noi sunt însoțite de documentații conform cerințelor PT ISCIR, declarații de conformitate, certificate de calitate și de garanție, documentație tehnică și de utilizare în limba română, precum și orice alte documente prevăzute de legislația în vigoare.Începând cu anul 2009 firma noastră are implementat un sistem de asigurare a calității, este certificat conform ISO 9001/2015 de către Intertek .

 4. SIBRE FRANCE

  Franta

 5. A.C. OZFATIHLER CRANE LTD

  Turcia

 6. SEKIZLI MAKINA VE VINC SAN.TIC.A.S.

  Turcia

 7. CANTINIAU LEVAGE MANUTENTION & TRANSPORTS EXCEPTIONNELS

  Franta

 8. KARL GEORG STAHLHERSTELLUNGS- UND VERARBEITUNGS GMBH

  Germania

 1. DEWINCH CRANE SYSTEMS

  Turcia

 2. SEIFERT KRANBAU UND ELEKTROTECHNIK

  Germania

 3. STMO TRANSPORTS LEVAGE MANUTENTION

  Franta

 4. RO-TECH KG

  Germania

 5. ROTHERMEL CHARLES

  Franta

 6. REYTES VINÇ SISTEMLERI

  Turcia

 7. SERVPOWER GMBH

  Austria

 8. DRAGON FÖRDERTECHNIK GMBH

  Germania

 9. CANDIROGLU CRANE

  Turcia

 10. KONECRANES GMBH

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru

Filtre

Rezultate pentru

Macarale si poduri rulante - Import export

Număr de rezultate

1.119 Intreprinderile