• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • platforme de foraj marin

Rezultate pentru

Platforme de foraj marin - Import export

 1. ROBERT OTT AG, CNC-ZERSPANUNGSTECHNIK

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania ROBERT OTT AG, CNC-ZERSPANUNGSTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme de foraj marin. Are sediul în Seon, Elvetia.

 2. XI AN HOLY TRADING CO., LTD

  China

  Compania XI AN HOLY TRADING CO., LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutting tools. Are sediul în Xi'an, China.

 3. ABBOT GROUP LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ABBOT GROUP LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Platforme de foraj marin, Gaurire - masini-unelte, și Platforme de foraj marin. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 4. HØRNING MASKINFABRIK A/S

  Danemarca

  Compania HØRNING MASKINFABRIK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale derrick, și Macarale derrick. Are sediul în Hørning, Danemarca.

 5. CIAMBRIELLO COSTRUZIONI

  Italia

  Compania CIAMBRIELLO COSTRUZIONI, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme de foraj marin. Are sediul în Firenze, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Italia

 2. MORELLO NICOLA

  Italia

 3. SOIL TEST S.R.L.

  Italia

  Compania SOIL TEST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Arezzo, Italia.

 4. GEOALPINA S.R.L.

  Italia

 5. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italia

 1. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italia

 2. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italia

  Compania IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Lamezia Terme, Italia.

 1. TOTAL E&P NORGE AS

  Norvegia

 2. VESTBASE AS

  Norvegia

  Compania VESTBASE AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme petroliere, și Platforme petroliere. Are sediul în Kristiansund N, Norvegia.

 3. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Norvegia

 4. AVICOMP SERVICES AG

  Elvetia

 5. OSIRIS

  Franta

 6. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Elvetia

 7. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Compania KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Celle, Germania.

 8. VALTOR OFFSHORE A/S

  Danemarca

  Compania VALTOR OFFSHORE A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme petroliere, și Platforme petroliere. Are sediul în Esbjerg N, Danemarca.