• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • platbanda de otel pentru resorturi

Rezultate pentru

Platbanda de otel pentru resorturi - Import export

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  We are your steel supplier from Sauerland. Flender has a grassroots company philosophy, as is normal in Sauerland, based on four cornerstones: We are flexible, extraordinary, quick and reliable. We are happy to be measured on the basis of these attributes. Our particular strengths are in small quantities of hardened and non-hardened spring steel and in micro-alloyed steel strips. With our large warehouse capacity and short delivery times, Flender-Stahl is a reliable partner for a large number of regular customers in Germany and Europe. One issue that is frequently neglected is material that you no longer need! If you need more space in your warehouse, Flender-Stahl purchases coilwares and sheet steel, freeing up valuable warehouse space and providing you with hard cash. Simply inform us about your excess stock and we will be happy to present you with an interesting offer. Our products include: Cold-rolled steel strips, hot-rolled steel strips, engineering steel, case hardening steel and spring steel strips

 2. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Möglingen, Germania.

 3. AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Wels, Austria.

 4. ALL MÉTAL SERVICE

  Franta

  Compania ALL MÉTAL SERVICE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel laminata la rece. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel pentru resorturi, hot-rolled steel strips, și stainless steel, special and common steels. Are sediul în Beauvais, Franta.

 5. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italia

  Compania AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel laminata la rece, Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel laminata la rece, și copper strips. Are sediul în Quargnento, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S.

  Turcia

  Compania BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel pentru resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spatulas and trowels, Clips to fasten electronic components, clutches for industrial vehicles, și spring clamps. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD.

  China

  Compania GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Guangzhou, China.

 3. TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Taichung City, Taiwan (ROC).

 4. ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD

  India

  Compania ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, Lame de ferastrau si de ferastraie circulare, hardened steel strips, Platbanda de otel pentru resorturi, și Lame de ferastrau si de ferastraie circulare. Are sediul în Jaipur, India.

 5. MECHFAST LTD

  Regatul Unit

  Compania MECHFAST LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Nottinghamshire, Regatul Unit.

 1. RAYNAUD RESSORTS

  Franta

  Compania RAYNAUD RESSORTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Goncelin, Franta.

 2. R. WAGNER & C. S.P.A.

  Italia

  Compania R. WAGNER & C. S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Milano (Mi), Italia.

 1. SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA

  Spania

  Compania SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Sant Quirze Del Valles, Spania.

 2. SARONNO METALLI S.R.L.

  Italia

  Compania SARONNO METALLI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel laminata la rece, Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel laminata la rece. Are sediul în Saronno, Italia.

 3. INAC S.P.A.

  Italia

  Compania INAC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel laminata la rece, Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel laminata la rece. Are sediul în Valmadrera, Italia.

 4. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Italia

  Compania DUE EFFE ACCIAI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi din fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, Platbanda de otel laminata la rece, Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel laminata la rece. Are sediul în Castelliri, Italia.

 5. W. & H. SCHÜTTE GMBH

  Germania

  Compania W. & H. SCHÜTTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 6. IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel pentru resorturi, și Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Velbert, Germania.

 7. STEELEX INCORPORATION

  Bangladesh

  Compania STEELEX INCORPORATION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Platbanda de otel pentru resorturi. Are sediul în Dhaka, Bangladesh.

 8. THEIS ITALIANA S.R.L.

  Italia

 1. DELNA S.P.A.

  Italia

 2. C.L.M. S.R.L.

  Italia

 3. STEEL STRIP

  Italia

 4. ALUSTEEL COATING S.R.L.

  Italia

 5. LAMINA S.P.A.

  Italia

 6. CENTRO SERVIZI MERIDIONALE S.R.L.

  Italia

 7. S.T.M. S.R.L.

  Italia

 8. SUPERCONDUTTORI SRLS

  Italia

 9. ESINOX S.R.L.

  Italia

 10. CIPRIANI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit