• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • resorturi de inalta precizie

Rezultate pentru

Resorturi de inalta precizie - Import export

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Germania

  Verified by europages badge

  We are a medium-sized manufacturer of technical springs based in Schwabach near Nürnberg. Employing a staff of 50 employees, we are a traditional and highly-competent manufacturer of technical springs and bending parts made from steel, stainless steel and non-ferrous metals for use in resolving special problems and mass production. At Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG, know-how drives innovation. Know-how is a combination of past experience and anticipation of the latest developments. Innovative solutions need both. Take advantage of our experience, knowledge, quality and delivery reliability.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, Resorturi - studii dupa specificatii, Resorturi din fir metalic, springs to design, torsion springs, Resorturi de inalta precizie, s/steel springs, Resorturi - studii dupa specificatii, și precision springs. Are sediul în Selvazzano Dentro, Italia.

 3. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Hagen, Germania.

 4. ZEHR SA

  Franta

  Compania ZEHR SA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, Precision undercutting, Resorturi de inalta precizie, Plastic injection, și Cold heading. Are sediul în Paris, Franta.

 5. MECASPRING

  Belgia

  Compania MECASPRING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, Resorturi hidraulice, Tinichigerie de precizie, Resorturi de inalta precizie, Resorturi hidraulice, flat springs, și Tinichigerie de precizie. Are sediul în Herstal, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MUELLES MELERO SL

  Spania

  Compania MUELLES MELERO SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, Resorturi de inalta precizie, torsion springs, springs, și precision springs. Are sediul în Humanes De Madrid-Madrid, Spania.

 2. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italia

  Compania MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile valve springs, helical compression springs, și torsion springs. Are sediul în Licata, Italia.

 3. KLEIDIS SPRINGS

  Grecia

  Compania KLEIDIS SPRINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, Resorturi - studii dupa specificatii, springs for industrial use, Resorturi de inalta precizie, Resorturi - studii dupa specificatii, și Stainless steels. Are sediul în Athens, Grecia.

 4. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turcia

  Compania MERTYAY SPRING INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, Resorturi din fir metalic, Resorturi de inalta precizie, spring manufacturer, Resorturi din fir metalic, și spring steel. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. MDP SAS

  Franta

  Compania MDP SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi cu lame, compression springs, extension springs, torsion springs, și Resorturi cu lame. Are sediul în La Ferté-Macé, Franta.

 1. BERNARD RESSORTS

  Franta

  Compania BERNARD RESSORTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi - studii dupa specificatii, Resorturi - studii dupa specificatii, fine sheet metalwork subcontracting, și flat springs. Are sediul în Villers-Cotterêts, Franta.

 2. RESSORTS LACROIX

  Franta

  Compania RESSORTS LACROIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile torsion springs, și compression springs. Are sediul în MEUNG SUR LOIRE, Franta.

 1. HAKAN YAY

  Turcia

  Compania HAKAN YAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. RESSORT MAROC

  Maroc

  Compania RESSORT MAROC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Temara, Maroc.

 3. YAYTEK YAY

  Turcia

  Compania YAYTEK YAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extension springs. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vibration prevention and control consultants, și vibration feeders. Are sediul în istanbul, Turcia.

 5. ITALMOLLE

  Italia

  Compania ITALMOLLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile springs, și formed springs. Are sediul în Giugliano In Campania, Italia.

 6. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spania

  Compania MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Sant Cugat del Vallès, Spania.

 7. HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD

  China

  Compania HENG TE METAL PRODUCTS DONGGUAN CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Dongguan, China.

 8. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Germania

  Compania REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, și Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Rodgau, Germania.

 1. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Turcia

  Compania TELSAMA METAL LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strips, și metal clips. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italia

  Compania I.M.M.E.A. (S.A.S.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, și Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Sirone (Lc), Italia.

 3. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Germania

  Compania WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, și Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Schorndorf, Germania.

 4. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Regatul Unit

  Compania G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi cu lame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi de inalta precizie, și Resorturi de inalta precizie. Are sediul în Coventry, Regatul Unit.

 5. RESORTMATIC SL

  Spania

 6. NEUNKIRCHNER PRÄZISIONSFEDER- WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Germania

 7. FEDER-7 RUGOGYARTO KFT

  Ungaria

 8. WAGNER VERWALTUNGS GMBH

  Germania

 9. TECNICA S.R.L.

  Italia

 10. FORNITURE MECCANICHE GIAMMARIA SERGIO

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit