• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plastic - produse pentru industria confectiilor

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria confectiilor - Import export

 1. CORTEC KUNSTSTOFF TECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  CORONET – Your specialist for industrial and presentation hangers. For fifty years, our customers have been benefiting from the high quality of our products, and CORONET's excellent availability and service. The company is located not far from Heidelberg (Baden-Württemberg), placing it in the geographical centre of Europe. This central location enables us to provide a quick delivery service throughout mainland Europe. The secret to our success is the way in which we combine quality and service: This makes it possible for us to continually increase our share of the market – we are now the largest producer in Germany and one of the largest producers in Europe because we are continuously striving to provide our customers with a specialised service.

 2. LOUVRETTE GMBH VERPACKUNG + DESIGN

  Germania

  Verified by europages badge

  LOUVRETTE has specialised in the development and production of top-quality plastic packaging solutions for the cosmetics industry for more than half a century.

 3. SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Compania SHANGHAI DURA INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Fermoare si catarame, Etichete si ace de siguranta, Filme si folii de material plastic, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Genti, genti diplomat si genti de dama, Masini de tricotat industriale si accesorii, fashion accessories, și Fermoare si catarame. Are sediul în Songjiang District, Shanghai, China.

 4. PIR.SA.FA. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PIR.SA.FA. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, buttons, plastic clips, Accesorii, metal clips, size markers, plastic seals, pins, și hang tag strings. Are sediul în Castellalto, Italia.

 5. HTP EUROPE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania HTP EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme ultrasunete - Transformarea plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si plastic - prelucrare, Injectarea cauciucului si a plasticului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Plastic - produse pentru industria mobilei, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Plastic - produse pentru industria electrica, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru industria jucariiilor. Are sediul în Dottignies, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZANONI LUIGI E FIGLIO S.R.L.

  Italia

  Compania ZANONI LUIGI E FIGLIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plywood hangers with bar clips for skirts, clips, și Plastic hangers. Are sediul în Pastrengo, Italia.

 2. UNIVERPLAST FABRICA PASTICOS LDA

  Portugalia

  Compania UNIVERPLAST FABRICA PASTICOS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes hangers, plastic coat stand, wooden coat stand, și metal coat stand. Are sediul în Lustosa-Lousada, Portugalia.

 3. QUANZHOU MEISHENG HANGERS CO., LTD

  China

  Compania QUANZHOU MEISHENG HANGERS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în Quanzhou, China.

 4. AMBIANCE GAZON - L ARTISAN JARDINIER

  Franta

  Compania AMBIANCE GAZON - L ARTISAN JARDINIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în La Garde, Franta.

 5. DANY UND SIMO GMBH

  Bulgaria

  Compania DANY UND SIMO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile injection moulding of plastics, și office stationery. Are sediul în Kazanlak, Bulgaria.

 1. A.C.L.

  Belgia

  Compania A.C.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria confectiilor, Poliester, Tapiserii, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Poliester, Tapiserii, și Polyester fibre - manufacturing. Are sediul în Wevelgem, Belgia.

 2. KIRIKTAS PLASTIK AMBALAJ SANAYI LTD. STI.

  Turcia

  Compania KIRIKTAS PLASTIK AMBALAJ SANAYI LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria confectiilor, Plastics manufacturing, bags, Plastic - produse pentru industria confectiilor, și paper bags. Are sediul în Arnavutkoy / Istanbul, Turcia.

 1. THE HANGER COMPANY

  Irlanda

  Compania THE HANGER COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic hangers, Velvet-padded clothes hangers, Wooden clothes hangers, și visual merchandising. Are sediul în Dundalk, Irlanda.

 2. ART ÇORAP ASKISI VE AKSESUAR SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania ART ÇORAP ASKISI VE AKSESUAR SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile S-hook, adhesive labels, și Childrens' hangers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. BUSRA ASKI AMBALAJ PLASTIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania BUSRA ASKI AMBALAJ PLASTIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BALKAN TERMOPLASTIC

  Turcia

  Compania BALKAN TERMOPLASTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. DOGUS PLASTIK MAKINE KALIP ASKI SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania DOGUS PLASTIK MAKINE KALIP ASKI SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. MIPLAST

  Croatia

  Compania MIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - furnituri, Injectarea materialelor plastice - utilaje, Plastic hangers, Imbracaminte - furnituri, Injectarea materialelor plastice - utilaje, și clothing accessories. Are sediul în Pula, Croatia.

 7. PVC HANDLE

  Turcia

  Compania PVC HANDLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handle accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. SEDEF PLASTIK ASKI (HANGER)

  Turcia

  Compania SEDEF PLASTIK ASKI (HANGER), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CHETTA SRL

  Italia

  Compania CHETTA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quick prototyping. Are sediul în Melissano, Italia.

 2. TAM PLASTIK

  Turcia

  Compania TAM PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. GF PLASTPAC-FERNANDA AUDI BERTINOTTI

  Brazilia

  Compania GF PLASTPAC-FERNANDA AUDI BERTINOTTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic coat stand. Are sediul în SAO PAULO, Brazilia.

 4. YALCIN ASKI

  Turcia

  Compania YALCIN ASKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. HAGSPIEL GMBH & CO KG

  Austria

  Compania HAGSPIEL GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Manechine pentru prezentare, Import-export - mobila, Imbracaminte - furnituri, Magazine - amenajare, Manechine pentru prezentare, Import-export - mobila, și Imbracaminte - furnituri. Are sediul în Fußach, Austria.

 6. KUSTAN UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KUSTAN UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse de baza pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - articole de uz casnic, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Materiale plastice - articole de uz casnic, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Material plastic - produse pentru industrie, și Plastic - produse pentru industria confectiilor. Are sediul în Rudolstadt, Germania.

 7. DESIGN CABIDES

  Brazilia

  Compania DESIGN CABIDES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skirt hangers, și plastic coat stand. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 8. L.A.M.P. S.N.C.

  Italia

  Compania L.A.M.P. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - produse pentru industria confectiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes hangers, Childrens' hangers, hangers, și Plastic hangers. Are sediul în Villa Del Conte, Italia.

 9. DUNKEL SERVICE BASEL

  Elvetia

  Compania DUNKEL SERVICE BASEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria confectiilor, Magazine - amenajare, Manechine pentru prezentare, Import-export - mobila, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Magazine - amenajare, Manechine pentru prezentare, și Import-export - mobila. Are sediul în Basel, Elvetia.

 10. SCHWAB'S GMBH

  Germania

  Compania SCHWAB'S GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria confectiilor, Magazine - amenajare, Manechine pentru prezentare, Import-export - mobila, Plastic - produse pentru industria confectiilor, Magazine - amenajare, Manechine pentru prezentare, și Import-export - mobila. Are sediul în Tübingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Plastic - produse pentru industria confectiilor - Import export

Număr de rezultate

3.245 Intreprinderile