• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceramica - produse pentru industrie

Rezultate pentru

Ceramica - produse pentru industrie - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Franta

  Verified by europages badge
 2. SAVAR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Savar is located in Stezzano, in the province of Bergamo, and it serves the market throughout Italy and Europe. It produced a vast range of articles in ceramic, porcelain insulators, cordierite and refractory materials with various concentrations of aluminium oxide. it manufactures technically complex parts from client-supplied plans, making it able to service a very wide range of industries. A team of industry specialists, standing by to give their clients the benefits of their long experience.

 3. CC CERAMIC COMPONENTS E. K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CC CERAMIC COMPONENTS E. K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Mannheim, Germania.

 4. ATLANTIC SCHMELZTIEGEL CHRISTOPH GOEBEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ATLANTIC SCHMELZTIEGEL CHRISTOPH GOEBEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Großalmerode, Germania.

 5. VOGT GMBH CERAMIC COMPONENTS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VOGT GMBH CERAMIC COMPONENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, componente - electricitate, alumina, Aluminium oxide ceramics, Engineered ceramics, Ceramics for technical applications, ceramic tubes, Zirconium oxide, Ceramic nozzles, și Ceramic plain bearings. Are sediul în Henfenfeld, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCHWENDLER & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHWENDLER & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Friedrichsthal, Germania.

 2. MG TECHNICAL CERAMICS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MG TECHNICAL CERAMICS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Meppen, Germania.

 3. TKC - TECHNISCHE KERAMIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TKC - TECHNISCHE KERAMIK GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Meißen, Germania.

 4. R.T.P. PAGANONI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania R.T.P. PAGANONI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile innovative products, accessories for copper plating tank, pulleys for copper plating tank, High-performance ceramic, high speed pulleys, technical ceramic, diamond 2000 coating, ceramic cutting tools, și manufacturing of bespoke capstans. Are sediul în Cesana Brianza, Italia.

 5. CERAMARET GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CERAMARET GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Meißen, Germania.

 1. GEBRÜDER KUHN GMBH & CO. KG PRÄZISIONSBEARBEITUNG KERAMIK + GLAS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEBRÜDER KUHN GMBH & CO. KG PRÄZISIONSBEARBEITUNG KERAMIK + GLAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Mörschied, Germania.

 2. CERAMIT - CERAMIC ENGINEERING

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania CERAMIT - CERAMIC ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic nozzles, ceramic insulators, Components, ceramic, ceramics for technical and industrial use, technical ceramic, structural ceramics, și screw feeders. Are sediul în Tłuczań, Polonia.

 1. BSQ TECH GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania BSQ TECH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Bazenheid, Elvetia.

 2. ACERTEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ACERTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Offenbach, Germania.

 3. MÜHLMEIER MAHLTECHNIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MÜHLMEIER MAHLTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Bärnau, Germania.

 4. TRANSCERAM GMBH

  Germania

  Compania TRANSCERAM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - produse pentru industrie, hard metals, Ceramica - produse pentru industrie, technical ceramic mixtures, și bushings. Are sediul în Laudenbach, Germania.

 5. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HARTSTOFFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, Materii prime pentru industria ceramicii, ceramics, electrical ceramics, technical, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Jestetten, Germania.

 6. STEINBACH AG

  Germania

  Compania STEINBACH AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Detmold, Germania.

 7. MICROCERTEC

  Franta

  Compania MICROCERTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silicon carbide bushings, și ceramic tubes. Are sediul în Collegien, Franta.

 8. WWS KERAMIK NEUHAUS GMBH

  Germania

  Compania WWS KERAMIK NEUHAUS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - produse pentru industrie, Ceramica - produse pentru industrie, work for the ceramic industry, technical ceramic mixtures, și ceramic tubes. Are sediul în Neuhaus-Schierschnitz, Germania.

 1. MAXON MOTOR AG

  Elvetia

  Compania MAXON MOTOR AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare electrice si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - produse pentru industrie, Pilot automat - echipament, epicyclic reduction gears, torque limiters, Ceramica - produse pentru industrie, și Pilot automat - echipament. Are sediul în Sachseln, Elvetia.

 2. STEINTEX GMBH

  Germania

  Compania STEINTEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Wermelskirchen, Germania.

 3. KERAMTECH, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KERAMTECH, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Zacler, Republica Ceha.

 4. PRÄZISIONS CERAMIK NORD GMBH+CO.OHG

  Germania

  Compania PRÄZISIONS CERAMIK NORD GMBH+CO.OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Henstedt-Ulzburg, Germania.

 5. CERATEC GMBH

  Germania

  Compania CERATEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 6. VITRON SPEZIALWERKSTOFFE GMBH

  Germania

  Compania VITRON SPEZIALWERKSTOFFE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Jena-Maua, Germania.

 7. KNODEL FERRITBEARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KNODEL FERRITBEARBEITUNG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transformatoare electrice, Transformatoare electrice, High-performance ceramic, ceramic forming, și ceramic tubes. Are sediul în Pfedelbach, Germania.

 8. ALI YIKIN GLASS ART STUDIO

  Turcia

  Compania ALI YIKIN GLASS ART STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Adana-Yuregir Turkey, Turcia.

 9. LANZENDORF GMBH

  Germania

  Compania LANZENDORF GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Oberreidenbach, Germania.

 10. CERAMARET GMBH

  Germania

  Compania CERAMARET GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile High-performance ceramic, alumina for special ceramics, Medical Zirconia, și technical ceramic. Are sediul în 01662 Meissen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ceramica - produse pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

9.691 Intreprinderile