• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante verzi

Rezultate pentru

Plante verzi - Import export

 1. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 2. GARTENBAU-SERVICE

  Germania

  Compania GARTENBAU-SERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flowering garden plants, și garden plants. Are sediul în Straelen-Herongen, Germania.

 3. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Spania

  Compania HORTALIZAS JUMARSAN S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe si legume - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante verzi, Plante verzi, mint, fresh parsley, și packaged spinach. Are sediul în El Raal, Spania.

 4. ZE IMPORT & EXPORT

  Turcia

  Compania ZE IMPORT & EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh basil. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. DANIEL FILIBERTO

  Spania

  Compania DANIEL FILIBERTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. Are sediul în Turís, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GROW BROTES VERDES S.L

  Spania

  Compania GROW BROTES VERDES S.L, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. Are sediul în Mislata (valencia), Spania.

 2. VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS

  Grecia

  Compania VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, cycas circinnalis, aromatic plants, Pepiniere si silvicultura, și olive trees. Are sediul în Kato Achaia, Grecia.

 3. PFLANZEN-EXOTE

  Germania

  Compania PFLANZEN-EXOTE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile palm trees, succulent and tropical plants, și exotic plants. Are sediul în Bad Lippspringe, Germania.

 4. TIHGSA.COM

  Peru

  Compania TIHGSA.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. Are sediul în Lima, Peru.

 5. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgia

  Compania JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de pepiniera, Plante, Plante de pepiniera, orchids, și Plante. Are sediul în Buggenhout, Belgia.

 1. PÉPINIÈRES CECE

  Belgia

  Compania PÉPINIÈRES CECE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante verzi, Flori si plante de sera, Plante, Plantations, Plante verzi, și Flori si plante de sera. Are sediul în Bray, Belgia.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Germania

  Compania FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Plante verzi, Plante in ghiveci, și Plante verzi. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING

  Turcia

  Compania ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe si legume - import-export, Fructe si legume - import-export, și cabbage. Are sediul în Tarsus, Turcia.

 2. PROFI PFLANZENVERLEIH

  Germania

  Compania PROFI PFLANZENVERLEIH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. Are sediul în Borken, Germania.

 3. MIRA FIDANCILIK

  Turcia

  Compania MIRA FIDANCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. Are sediul în Ödemis, Turcia.

 4. PETER SCHUSTER

  Austria

  Compania PETER SCHUSTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante, bulbi si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante verzi, Flori taiate, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, și Plante verzi. Are sediul în Wien, Austria.

 5. FRESH GARLIC VEGETABLE

  Bulgaria

  Compania FRESH GARLIC VEGETABLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume proaspete, Plante verzi, Legume proaspete, și Plante verzi. Are sediul în Fresh, Bulgaria.

 6. BERINGGAARD APS

  Danemarca

  Compania BERINGGAARD APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bonsai - copaci, Plante cu flori, Plante de sera, Plante verzi, Bonsai - copaci, Plante cu flori, Plante de sera, și Plante verzi. Are sediul în Gilleleje, Danemarca.

 7. M VAN VEEN BV

  Olanda

  Compania M VAN VEEN BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. Are sediul în Rijsenhout, Olanda.

 8. MUHAMMET AYÇIÇEK

  Turcia

  Compania MUHAMMET AYÇIÇEK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. Are sediul în Hatay, Turcia.

 1. MEYER LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Germania

  Compania MEYER LANDSCHAFTSBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante textile, Pepiniere si silvicultura, Horticultura, Plante textile, Pepiniere si silvicultura, și Horticultura. Are sediul în Weihenzell, Germania.

 2. CS-PLANT

  Belgia

  Compania CS-PLANT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of plants, outdoor ornamental plants, și shrubbery. Are sediul în Waregem, Belgia.

 3. EXOTIC PLANT

  Belgia

  Compania EXOTIC PLANT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante inflorite, Plante inflorite, și exotic plants. Are sediul în Laarne, Belgia.

 4. LEADERPLANT VIVAI

  Italia

  Compania LEADERPLANT VIVAI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de pepiniera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foioase - arbori si arbusti, Plante verzi, Foioase - arbori si arbusti, și Plante verzi. Are sediul în Acquanegra Sul Chiese, Italia.

 5. VIVAIO IL FUNGO DI FAZIO MICHELE

  Italia

  Compania VIVAIO IL FUNGO DI FAZIO MICHELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mediterranean plants. Are sediul în Bitetto, Italia.

 6. FLORALUX

  Belgia

  Compania FLORALUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut flowers, și furnishing accessories. Are sediul în Dadizele, Belgia.

 7. DEROOSE PLANTS

  Belgia

  Compania DEROOSE PLANTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante cu flori, Plante cu flori, și apartment plants. Are sediul în Evergem, Belgia.

 8. GIMALL PLANTS

  Belgia

  Compania GIMALL PLANTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante, și exporters of ornamental plants. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 9. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgia

  Compania HORTICULTURE HALLEUX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante cu flori, Plante de sera, Plante cu flori, și Plante de sera. Are sediul în Boirs, Belgia.

 10. VEREECKE - DE CLEENE N.V.

  Belgia

  Compania VEREECKE - DE CLEENE N.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Evergem Sleidinge, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit