• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plante in ghiveci

Rezultate pentru

Plante in ghiveci - Import export

 1. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, hedge plants, indoor and outdoor plants, Plante in ghiveci, oleanders, nurseries, wholesale of plants, pomegranates, și flowering plants. Are sediul în Grottammare, Italia.

 2. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 3. LUXURYTREES.COM®

  Austria

  Compania LUXURYTREES.COM®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Pomi fructiferi, Bonsai - copaci, landscape architecture, Plante in ghiveci, Pomi fructiferi, și Bonsai - copaci. Are sediul în St. Johann In Tirol, Austria.

 4. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italia

  Compania AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori, plante si fructe artificiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, aromatic herbs, aromatic and medicinal plants, wholesale flowers and plants, și Plante in ghiveci. Are sediul în Albenga, Italia.

 5. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Turcia

  Compania SENKAP PLASTIK LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, planting, packaging pots, și flowerpot-holder. Are sediul în Konya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Germania

  Compania FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Plante verzi, Plante in ghiveci, și Plante verzi. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. LUCIEN BINSFELD

  Luxemburg

  Compania LUCIEN BINSFELD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Plante in ghiveci, Decoration accessories, cutting unsafe trees, și fencing installed for the building trade. Are sediul în Oberpallen, Luxemburg.

 3. CASHPO DESIGN

  Germania

  Compania CASHPO DESIGN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante artificiale, pots, și Plante artificiale. Are sediul în Königs Wusterhausen, Germania.

 4. KRITIKACERAMICA

  Grecia

  Compania KRITIKACERAMICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica artizanala, pots of flowers, hand-decorated pottery, Ceramica artizanala, și jars. Are sediul în Hraklio, Grecia.

 5. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Olanda

  Compania VAN VLIET FLOWER GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, cut flowers, distribution of cut flowers, Plante in ghiveci, și wholesale flowers and plants. Are sediul în Honselersdijk, Olanda.

 1. HYDRO-MANIA

  Regatul Unit

  Compania HYDRO-MANIA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrocultura - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, Plante in ghiveci, Plante inflorite, hydroponics, Plante, bulbi si seminte, Plante in ghiveci, și Plante inflorite. Are sediul în Birstall, Regatul Unit.

 2. KERN & DRIVE GMBH

  Ungaria

  Compania KERN & DRIVE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, spare parts for agricultural and gardening machines, spare parts for industrial machines, Plante in ghiveci, și gardening machines. Are sediul în Gyor, Ungaria.

 1. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Luxemburg

  Compania BAMSCHOUL MARTIN WAHL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pomi fructiferi, flowering shrubs, Pomi fructiferi, trees, și garden laying-out. Are sediul în Eppeldorf, Luxemburg.

 2. FLEURS VRY

  Luxemburg

  Compania FLEURS VRY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Plante in ghiveci, creation of brides' bouquets, exotic plants, și green plants. Are sediul în Hellange, Luxemburg.

 3. ALCHIMAWEB S.L.

  Spania

  Compania ALCHIMAWEB S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vegetable growing, seeds, mushroom growing, și LED Grow Light. Are sediul în Vilamalla, Spania.

 4. ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD.

  Seychelles

  Compania ZHEJIANG XINGUANGYANG LIGHTING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. Are sediul în Jiaxing, Seychelles.

 5. MAŁA SZKLARNIA

  Polonia

  Compania MAŁA SZKLARNIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office plants, și indoor and outdoor plants. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 6. DEFORCHE EXPORT

  Belgia

  Compania DEFORCHE EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden plants and flowers, și exporters of ornamental plants. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 7. FLOREAC

  Belgia

  Compania FLOREAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment plants, și garden plants. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 8. PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED

  Sri Lanka

  Compania PREMIER HORTICULTURAL PRODUCTS (PVT) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turba si pamant de flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, poplar growing, Plante in ghiveci, și Soils and substrates. Are sediul în Negombo, Sri Lanka.

 1. ECOPLUS CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania ECOPLUS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flower-stands, și pots of flowers. Are sediul în JEOLLABUK-DO, Coreea de Sud.

 2. BELGICACTUS

  Belgia

  Compania BELGICACTUS, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Plante in ghiveci, și cactus. Are sediul în Westerlo, Belgia.

 3. PELARGONIUM DECOCK

  Belgia

  Compania PELARGONIUM DECOCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, flowering plants, și Plante. Are sediul în Comines, Belgia.

 4. FLORADREAM MÉDITERRANÉE

  Tunisia

  Compania FLORADREAM MÉDITERRANÉE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 5. VIVAIO DEL SOLE

  Italia

  Compania VIVAIO DEL SOLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mediterranean plants, și palm nurseries. Are sediul în Martinsicuro, Italia.

 6. OPEKO

  Polonia

  Compania OPEKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. Are sediul în Kraśnik, Polonia.

 7. GREEN CONCEPT

  Belgia

  Compania GREEN CONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hire of plants. Are sediul în Wemmel, Belgia.

 8. MICHIELS

  Belgia

  Compania MICHIELS, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, Plante in ghiveci, și geraniums. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 9. FLORAMED

  Tunisia

  Compania FLORAMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante in ghiveci, și Plante in ghiveci. Are sediul în Ariana, Tunisia.

 10. HORTICULTURE YERNAULT

  Belgia

  Compania HORTICULTURE YERNAULT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante in ghiveci. Are sediul în Lessines, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit