• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plafoane intinse

Rezultate pentru

Plafoane intinse - Import export

 1. SAROS DESIGN ITALIA®

  Italia

  Compania SAROS DESIGN ITALIA®, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suspended ceiling. Are sediul în Vinci, Italia.

 2. AENEA INTERIOR DESIGN SPRL

  Belgia

  Compania AENEA INTERIOR DESIGN SPRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior decoration and furnishings. Are sediul în Rosée, Belgia.

 3. TECNI DECOR SOFFITTI TESI

  Italia

  Compania TECNI DECOR SOFFITTI TESI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. Are sediul în Montecassiano, Italia.

 4. UAB MOSETA

  Lituania

  Compania UAB MOSETA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium profiles, și pvc profiles. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. FERICO GBR

  Germania

  Compania FERICO GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supplier of stretch ceilings, aluminium profiles, aluminium profiles, și lighting layout. Are sediul în Waldeck, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLARENO

  Belgia

  Compania PLARENO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. Are sediul în Grand Reng, Belgia.

 2. GERGILI TAVAN

  Turcia

  Compania GERGILI TAVAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SAROS EST OÜ

  Estonia

  Compania SAROS EST OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, ceilings, Lustre, și suspended ceiling. Are sediul în Narva, Estonia.

 4. ALBAYRAK GERGI TAVAN

  Turcia

  Compania ALBAYRAK GERGI TAVAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. EXTENZO

  Belgia

  Compania EXTENZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane izolante, Plafoane izolante, ceilings, Insulated stretch ceiling, și Modular stretch ceiling. Are sediul în Ternat, Belgia.

 1. NORMALU BARRISOL SAS

  Franta

  Compania NORMALU BARRISOL SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Heated stretch ceiling, și Perforated stretch canvas wall. Are sediul în Kembs, Franta.

 2. NEWMAT

  Franta

  Compania NEWMAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stretch wall, și Printed stretch canvas wall. Are sediul în Noyelles-Les-Seclin, Franta.

 1. SPANLUX

  Belgia

  Compania SPANLUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoustic ceilings, suspended ceilings, și take-down ceilings. Are sediul în Torhout, Belgia.

 2. TPC - TECTOS, PAREDES E COMPARTIMENTAÇÃO, LDA

  Portugalia

  Compania TPC - TECTOS, PAREDES E COMPARTIMENTAÇÃO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile false ceiling assembly, și screens. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. HOME PASSION

  Belgia

  Compania HOME PASSION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. Are sediul în Aywaille, Belgia.

 4. CLIPSO PRODUCTIONS

  Franta

  Compania CLIPSO PRODUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. Are sediul în Vieux-Thann, Franta.

 5. GANGI VINCENT

  Belgia

  Compania GANGI VINCENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile general renovation work, partition wall assembly, suspended ceiling, și interior decoration and furnishings. Are sediul în Kain, Belgia.

 6. PRINTERIOR

  Ucraina

  Compania PRINTERIOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. Are sediul în Krivoy Rog, Ucraina.

 7. AMAY BARRISOL

  Belgia

  Compania AMAY BARRISOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile installation of local lighting systems. Are sediul în Amay, Belgia.

 8. ÖZTAŞ BARISOL TAVAN GERGI TAVAN

  Turcia

  Compania ÖZTAŞ BARISOL TAVAN GERGI TAVAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. PEINTURE GEIMER

  Luxemburg

  Compania PEINTURE GEIMER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane intinse, floor coverings, gilding, Plafoane intinse, și painters. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. NATURMAT

  Belgia

  Compania NATURMAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane intinse, parquet laid, Plafoane intinse, și Wood siding. Are sediul în Büllange, Belgia.

 3. GLŞ ASMA TAVAN

  Turcia

  Compania GLŞ ASMA TAVAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane suspendate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane intinse, Plafoane intinse, și accessories for suspended ceilings. Are sediul în Adana, Turcia.

 4. FORMING DOOEL

  Macedonia de Nord

  Compania FORMING DOOEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile complete systems for producing refractory products. Are sediul în Skopje, Macedonia de Nord.

 5. AK BULUT

  Turkmenistan

  Compania AK BULUT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metallic false ceilings. Are sediul în Ashgabat, Turkmenistan.

 6. KRAFT DECKENSYSTEME

  Turcia

  Compania KRAFT DECKENSYSTEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile t profiles. Are sediul în Gemlik, Turcia.

 7. DAMPA

  Danemarca

  Compania DAMPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal ceilings, metal ceilings for the building trade, special suspended ceilings, și Acoustic ceilings. Are sediul în Tommerup, Danemarca.

 8. INNENAUSBAU REIT

  Germania

  Compania INNENAUSBAU REIT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tensioner grippers. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 9. AFI DWL SYSTEME UG

  Germania

  Compania AFI DWL SYSTEME UG, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane intinse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile environmental noise design, și Acoustics. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 10. ML CONCEPT

  Belgia

  Compania ML CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulapuri si debarale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane intinse, Parchet, Plafoane intinse, și Parchet. Are sediul în Athus, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit