• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plafoane - placaj modular

Rezultate pentru

Plafoane - placaj modular - Import export

 1. LAHNAU AKUSTIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LAHNAU AKUSTIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. Are sediul în Lahnau, Germania.

 2. ALC-LOUVER GMBH

  Germania

  Compania ALC-LOUVER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Banci - mobilare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, metal ceilings, ventilation grills, și Plafoane - placaj modular. Are sediul în 06766 Bitterfeld-Wolfen, Germania.

 3. CILING DECKEN UND LICHT GMBH

  Germania

  Compania CILING DECKEN UND LICHT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, Plafoane - placaj modular, production of furnishings, și luminous decorations. Are sediul în Oftersheim, Germania.

 4. PAGOLUX INTERIEUR GMBH

  Germania

  Compania PAGOLUX INTERIEUR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile luminous decorations, metal ceiling lamps, Metal processing, și Expanded metal ceilings. Are sediul în Xanten, Germania.

 5. IBNY CONSTRUCTION

  Maroc

  Compania IBNY CONSTRUCTION, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi blindate si usi ignifuge industriale, floor coverings, ceilings, partitions, și Usi blindate si usi ignifuge industriale. Are sediul în casablanca, Maroc.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NMC FRANCE

  Franta

  Compania NMC FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing, industrial components, și facade decorations. Are sediul în Fourmies, Franta.

 2. BSC CONTROSOFFITTI DI BAELI DAMIANO

  Italia

  Compania BSC CONTROSOFFITTI DI BAELI DAMIANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, thermoinsulating partitions, soundproofing, Plafoane - placaj modular, și soundproof panels. Are sediul în Belpasso, Italia.

 3. ARCLYNN

  Franta

  Compania ARCLYNN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. Are sediul în Missillac, Franta.

 4. MISTER STRETCH

  Germania

  Compania MISTER STRETCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stretch ceiling in printed canvas, și 3D shape stretch ceiling. Are sediul în Hannover, Germania.

 5. SAINT GOBAIN ECOPHON SA

  Franta

  Compania SAINT GOBAIN ECOPHON SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri acustice, Plafoane - placaj modular, Plafoane suspendate, Panouri acustice, Plafoane - placaj modular, și Plafoane suspendate. Are sediul în Rantigny, Franta.

 1. CIPRIANI PROFILATI S.R.L.

  Italia

  Compania CIPRIANI PROFILATI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla profilata din metale feroase, Plafoane - placaj modular, Tabla profilata din metale feroase, și Plafoane - placaj modular. Are sediul în Rovereto, Italia.

 2. STS SPECIALIST THERMAL SUPPLIES

  Regatul Unit

  Compania STS SPECIALIST THERMAL SUPPLIES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, Plafoane - placaj modular, building roofing insulation, Ziduri cu pereti dubli - materiale izolatoare, și concrete flooring. Are sediul în Runcorn, Regatul Unit.

 1. CLADCO LTD

  Regatul Unit

  Compania CLADCO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 2. PROFILGESSI SRL

  Italia

  Compania PROFILGESSI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for suspended ceilings, plasterboard partitions, trap doors, și Decorative elements in staff. Are sediul în Pesaro, Italia.

 3. IBROCONSTRUCTIONS

  Grecia

  Compania IBROCONSTRUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 4. WEBER-LIEBHABER-SPANNDECKEN INH. RAINER WEBER

  Germania

  Compania WEBER-LIEBHABER-SPANNDECKEN INH. RAINER WEBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Plafoane, Plafoane - placaj modular, Finisari, Constructii metalice usoare, Plafoane, Plafoane - placaj modular, și Finisari. Are sediul în Mannheim, Germania.

 5. ESCAYOLAS GALUSO SL

  Spania

  Compania ESCAYOLAS GALUSO SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, residential waterproofing, civil decorations, Plafoane - placaj modular, și acoustic insulation - materials. Are sediul în Ourense, Spania.

 6. VERA DENISOVA

  Germania

  Compania VERA DENISOVA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Unelte de mana fara motor, Plafoane, Plafoane - placaj modular, Constructii metalice usoare, Unelte de mana fara motor, Plafoane, și Plafoane - placaj modular. Are sediul în Metzingen, Germania.

 7. DECRUY

  Belgia

  Compania DECRUY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese din lemn pentru mobila, timber for furniture factories and joineries, wooden items for furniture, și Piese din lemn pentru mobila. Are sediul în Houthulst, Belgia.

 8. DEZETT SPANNDECKEN

  Germania

  Compania DEZETT SPANNDECKEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. Are sediul în Glindenberg, Germania.

 1. WINKELPLAST GMBH

  Germania

  Compania WINKELPLAST GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interior fittings. Are sediul în Bell, Germania.

 2. ALEXANDER GOSSMANN

  Germania

  Compania ALEXANDER GOSSMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Supplier of stretch ceilings, și Stretch ceiling in printed canvas. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. HEKIM YAPI A.S.

  Turcia

  Compania HEKIM YAPI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile facade decorations. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. VOX CLADDING

  Regatul Unit

  Compania VOX CLADDING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. Are sediul în Coventry, Regatul Unit.

 5. CZ NORD S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CZ NORD S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli false - elementi din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Plafoane - placaj modular, Ciment si aditivi, și Plafoane - placaj modular. Are sediul în Ceske Budejovice, Republica Ceha.

 6. ZHEJIANG HAIYAN BAOSHILONG PLASTIC INDUSTRY CO,.LTD

  China

  Compania ZHEJIANG HAIYAN BAOSHILONG PLASTIC INDUSTRY CO,.LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc panels. Are sediul în Tongyuan, China.

 7. INN KONZEPT LICHT- UND DECKENSYSTEME

  Germania

  Compania INN KONZEPT LICHT- UND DECKENSYSTEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticlarie decorativa, Iluminat public, industrial si comercial, Iluminat pentru locuinte si accesorii, Sticlarie decorativa, Iluminat public, industrial si comercial, și Iluminat pentru locuinte si accesorii. Are sediul în Würzburg, Germania.

 8. SILENT DECKENSYSTEME AG

  Elvetia

  Compania SILENT DECKENSYSTEME AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. Are sediul în Volketswil, Elvetia.

 9. SGM

  Belgia

  Compania SGM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane - placaj modular, Plafoane din elemente prefabricate, Plafoane - placaj modular, și Plafoane din elemente prefabricate. Are sediul în Meer, Belgia.

 10. GERTAV

  Turcia

  Compania GERTAV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane - placaj modular. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit