• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placate cu argint - orfevrarie

Rezultate pentru

Placate cu argint - orfevrarie - Import export

 1. AFFIX SILVER

  Turcia

  Compania AFFIX SILVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver necklaces, silver costume jewellery, silver rings, și silver chains. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SANROZA: GÜMÜŞ ÜRÜNLERI VE ÇEŞITLERI

  Irak

  Compania SANROZA: GÜMÜŞ ÜRÜNLERI VE ÇEŞITLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Irak.

 3. SANROZA KUYUMCULUK DIS TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania SANROZA KUYUMCULUK DIS TIC. LTD. STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. Are sediul în Fatih, Turcia.

 4. GOLD LINE (S.R.L.)

  Italia

  Compania GOLD LINE (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu argint - orfevrarie, silver-plated promotional articles, articles plated with precious metals, Placate cu argint - orfevrarie, și reproductions of objects plated in silver. Are sediul în Castelfidardo (an), Italia.

 5. FRANCO LAPINI

  Italia

  Compania FRANCO LAPINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile occasional furniture. Are sediul în Calenzano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NEVA SILVER

  Turcia

  Compania NEVA SILVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silver jewellery, și nickel silver piping. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ATAMER GÜMÜŞ

  Turcia

  Compania ATAMER GÜMÜŞ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver alloy jewellery. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. GOLDSCHMIEDE SCHWADERLAPP

  Germania

  Compania GOLDSCHMIEDE SCHWADERLAPP, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, Placate cu argint - orfevrarie, Placate cu aur - orfevrarie, Orfevrarie si argintarie, Placate cu argint - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Rees Am Niederrhein, Germania.

 4. TAGU GÜMÜŞ SILVER

  Turcia

  Compania TAGU GÜMÜŞ SILVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. JEWELRYONART

  Turcia

  Compania JEWELRYONART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding bands, și weddings. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. FUOCO CAPRI GIOIELLI - LUCIANO FUSCO S.A.S.

  Italia

  Compania FUOCO CAPRI GIOIELLI - LUCIANO FUSCO S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu argint - orfevrarie, Piese suflate cu aur si argint, Placate cu argint - orfevrarie, și Piese suflate cu aur si argint. Are sediul în Marcianise, Italia.

 2. AKS JUWELIER

  Germania

  Compania AKS JUWELIER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile subtitles. Are sediul în München, Germania.

 1. COSE DI ANIA-HANDMADE JEWELLERY

  Italia

  Compania COSE DI ANIA-HANDMADE JEWELLERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu argint - orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver jewellery. Are sediul în Francavilla Al Mare, Italia.

 2. ASTUR VE BEDO KUYUMCULUK GUMUSCULUK LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania ASTUR VE BEDO KUYUMCULUK GUMUSCULUK LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placate cu aur - orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu argint - orfevrarie, și Placate cu argint - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. TALLERES DE ARTE GRANDA SA

  Spania

  Compania TALLERES DE ARTE GRANDA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu argint - orfevrarie, și Placate cu argint - orfevrarie. Are sediul în Alcala De Henares, Spania.

 4. JACK SPENCER (GOLDSMITHS) LIMITED

  Regatul Unit

 5. SAMUGA SA

  Spania

 6. ARTHUR PRICE EXPORTS LTD

  Regatul Unit

 7. 925 LINE S.R.L.

  Italia

 8. BRUNO WELZ GMBH

  Germania

  Compania BRUNO WELZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, Aur, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Placate cu aur - orfevrarie, Aur, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, și precious metal working. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

 1. MIDAS HEDIYELIK ESYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania MIDAS HEDIYELIK ESYA SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CETAS KUYUMCULUK IMALAT IHRACAT ITHALAT VE DAHILI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania CETAS KUYUMCULUK IMALAT IHRACAT ITHALAT VE DAHILI TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. CEHA KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania CEHA KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MODEGOLD KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

 5. MOD-IS KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania MOD-IS KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ISTOR KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania ISTOR KUYUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. AKAY KUYUMCULUK HASAN ASLAN AKAY

  Turcia

  Compania AKAY KUYUMCULUK HASAN ASLAN AKAY, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. INTERGOLD KUYUMCULUK SANAYIVE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania INTERGOLD KUYUMCULUK SANAYIVE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. TREND INTERNATIONAL GROUP LTD

  Regatul Unit

 10. A. HAMDI BEKTAS KUYUMCU ATOLYESI

  Turcia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit