• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • panouri placate si contraplacate

Rezultate pentru

Panouri placate si contraplacate - Import export

 1. MARKAT PLUS SP. Z.O.O. SP. K.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania MARKAT PLUS SP. Z.O.O. SP. K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, Materiale de constructii, building panels, floating wood flooring, coated plywood, laminated panels, floating floor, Plywood, laminated wood and compressed wood, și trailer manufacturer. Are sediul în Skawina, Polonia.

 2. TABLEROS FORNES S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania TABLEROS FORNES S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, Panouri placate si contraplacate, veneering, Customised wood panels, Flexible panels, Wood panels for construction, wooden wall-coverings, Wooden chairs, și wooden door. Are sediul în Montserrat, Valencia, Spania.

 3. ETS WATHELET

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ETS WATHELET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Izolare termica - materiale, Placi aglomerate, Panouri placate si contraplacate, Lemn taiat si tratat, Izolare termica - materiale, Placi aglomerate, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Sambreville (namur), Belgia.

 4. LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, și Placi de lemn. Are sediul în Brescia, Italia.

 5. LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, și Placi de lemn. Are sediul în Brescia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SFK PLY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SFK PLY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile birch, Birch plywood, Wooden furniture fittings, Multiplet board, Mesh-faced plywood, chipboard, Plywood panel coating, Plywood sheets, și Plywood panels for vehicle construction. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 2. GREEMAP

  Spania

  Compania GREEMAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood, glued wood, wood panels, și wooden beams. Are sediul în Badalona, Spania.

 3. UDF LLC

  Ucraina

  Compania UDF LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veneer plywood, element for furniture manufacturers, și lumber for furniture industry. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 4. VEZ D.O.O.

  Slovenia

  Compania VEZ D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune din lemn, Lemn - produse semifinite, Scaune din lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Pivka, Slovenia.

 5. GARNICA PLYWOOD

  Spania

  Compania GARNICA PLYWOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Panouri placate si contraplacate, Placi aglomerate, Lemn pentru prelucrat, Birch timber, Panouri placate si contraplacate, și Placi aglomerate. Are sediul în Logroño, Spania.

 1. LORCH GMBH HAUSTÜRENFABRIKATION - BAUELEMENTE

  Germania

  Compania LORCH GMBH HAUSTÜRENFABRIKATION - BAUELEMENTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Sachsenheim, Germania.

 2. CUZI WOOD INDUSTRY CO.,LIMITED

  Spania

  Compania CUZI WOOD INDUSTRY CO.,LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. LISHUI TIANZHEN CHINA PLYWOOD

  China

  Compania LISHUI TIANZHEN CHINA PLYWOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veneers and plywood, și Plywood, laminated wood and compressed wood. Are sediul în Lishui, China.

 2. DASTAS DEMIRCIOGLU AGAC SANAYI

  Turcia

  Compania DASTAS DEMIRCIOGLU AGAC SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn de placaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, veneered wood, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 3. SARRIMAD SL

  Spania

  Compania SARRIMAD SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, wood veneering, Placi de lemn, laminated wood for veneering, și boards and blocks of wood. Are sediul în Sarrión-Teruel, Spania.

 4. SONGSANG PLYWOOD (M) SDN BHD

  Malaezia

  Compania SONGSANG PLYWOOD (M) SDN BHD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3-layer laminates. Are sediul în Temerloh, Pahang, Malaezia.

 5. ESKADA-M

  Ucraina

  Compania ESKADA-M, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture components. Are sediul în Rivne, Ucraina.

 6. MEDITERRANEAN WOOD AGENCY, S.L.

  Spania

  Compania MEDITERRANEAN WOOD AGENCY, S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Vinaros, Spania.

 7. CATENVA SL

  Spania

  Compania CATENVA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, wood veneering, veneering, Placi de lemn, și laminated wood for veneering. Are sediul în Alfarp-Valencia, Spania.

 8. SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S.

  Turcia

  Compania SAGLAMLAR PLYWOOD & CONTRE PLAQUE FACTORY A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, phenolic plywood, veneers and plywood, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, și veneered wood. Are sediul în Bozuyuk, Turcia.

 1. LIAONING DONGDAIHE GOLDEN BAY TRADING CO., LTD (CHINA)

  China

  Compania LIAONING DONGDAIHE GOLDEN BAY TRADING CO., LTD (CHINA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plywood. Are sediul în Linyi, China.

 2. ORANGE WOOD LLC

  Ucraina

  Compania ORANGE WOOD LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacturing of plywood. Are sediul în Narodichi, Ucraina.

 3. CABA AGAÇ URUNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania CABA AGAÇ URUNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curved furnishing plywood. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 4. BYB7

  Franta

  Compania BYB7, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Annecy, Franta.

 5. PJSC FANPLIT

  Ucraina

  Compania PJSC FANPLIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacturing of plywood. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 6. SCHAVERIJ LENZO

  Belgia

  Compania SCHAVERIJ LENZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, Panouri placate si contraplacate, Lumber trade, și Contract CNC manufacturing and machining. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 7. STIGA RM

  Letonia

  Compania STIGA RM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coated plywood, phenolic plywood, și wholesale of plywood. Are sediul în Kuldiga, Letonia.

 8. NORD-SÜD-HOLZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NORD-SÜD-HOLZ GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rindele automate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Talas si rumegus din lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, Panouri placate si contraplacate, Lemn pentru prelucrat, Talas si rumegus din lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Weyhe, Germania.

 9. VILTERRA

  Lituania

  Compania VILTERRA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chipboard, și wholesale of plywood. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 10. INTERXYL-WOOD INDUSTRY

  Grecia

  Compania INTERXYL-WOOD INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, chipboard, MDF Frame, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Larissa, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit