• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placaj de lemn - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Placaj de lemn - utilaje si materiale - Import export

 1. 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L.

  Italia

  Compania 2 A DI ANGUILLESI A. & E. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn de placaj, veneering, scrap wood, Lemn de placaj, și timber for furniture factories and joineries. Are sediul în Vicopisano, Italia.

 2. SAINT LOUBERT SA

  Franta

  Compania SAINT LOUBERT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placaj de lemn - utilaje si materiale, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Eauze, Franta.

 3. HEKOTEK AS

  Estonia

  Compania HEKOTEK AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, automation systems, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în RAE VALD, HARJUMAA, Estonia.

 4. MARECHAUX SAS

  Franta

  Compania MARECHAUX SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Villevaude, Franta.

 5. RENZO BORGONOVO S.R.L.

  Italia

  Compania RENZO BORGONOVO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placaj de lemn - utilaje si materiale, Placaj de lemn - utilaje si materiale, wood polishers, și machines for making wood frames. Are sediul în Verano Brianza, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. C.M.B.

  Italia

  Compania C.M.B., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placaj de lemn - utilaje si materiale, Roboti industriali, Placaj de lemn - utilaje si materiale, roller transport, Roboti industriali, și wood panel glueing machines. Are sediul în Inverigo, Italia.

 2. HAAPSALU METAL

  Estonia

  Compania HAAPSALU METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Taierea lemnului - utilaje si materiale, Constructii metalice usoare, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Haapsalu, Estonia.

 3. BFK ROMER GMBH

  Germania

  Compania BFK ROMER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Konstanz, Germania.

 4. CHANNEL VENEERS GMBH

  Austria

  Compania CHANNEL VENEERS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Gedersdorf, Austria.

 5. FURNIERHANDEL WINSEN GMBH

  Germania

  Compania FURNIERHANDEL WINSEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placaj de lemn - utilaje si materiale, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Lemn de placaj. Are sediul în Winsen, Germania.

 1. HELGA HERBST

  Austria

  Compania HELGA HERBST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Wals, Austria.

 2. HANS HUBERTUS HENRICI

  Germania

  Compania HANS HUBERTUS HENRICI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 1. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Rindele automate, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Masini de slefuit pentru lemn, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Rindele automate, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Enger, Germania.

 2. FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FURNIERWERK PRIGNITZ GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Pritzwalk, Germania.

 3. MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania MÄSER-FURNIERE GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Dornbirn, Austria.

 4. KUTTNER MÖBELFABRIK

  Germania

  Compania KUTTNER MÖBELFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Seßlach, Germania.

 5. WALTER LANDGRAF

  Germania

  Compania WALTER LANDGRAF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Karlstadt, Germania.

 6. PRESTIGE DECOR

  Polonia

  Compania PRESTIGE DECOR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete si pene din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placaj de lemn - utilaje si materiale, Placaj de lemn - utilaje si materiale, și window frames. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 7. FURWA FURNIERKANTEN GMBH

  Germania

  Compania FURWA FURNIERKANTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placaj de lemn - utilaje si materiale, Mobilier pentru locuinte, Placaj de lemn - utilaje si materiale, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Walkertshofen, Germania.

 8. FERGANA KERESTE

  Turcia

  Compania FERGANA KERESTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Lemn de placaj, manufacturing of plywood, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Lemn de placaj, și plywood. Are sediul în İnegöl, Turcia.

 1. SIEGFRIED GRODER

  Austria

  Compania SIEGFRIED GRODER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Kals, Austria.

 2. BERTHOLD SCHLENKER E.K.

  Germania

  Compania BERTHOLD SCHLENKER E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placaj de lemn - utilaje si materiale, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, și Lemn de placaj. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

 3. RS-FURNIERE AG

  Elvetia

  Compania RS-FURNIERE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Unterstammheim, Elvetia.

 4. UKRLESHOLDING

  Ucraina

  Compania UKRLESHOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile veneer pay-off machines. Are sediul în Dobromil, Ucraina.

 5. J. GRABNER FURNIERE GMBH

  Austria

  Compania J. GRABNER FURNIERE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, Placi de lemn, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn de placaj, și Placi de lemn. Are sediul în Roitham, Austria.

 6. GESIBOIS

  Belgia

  Compania GESIBOIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Lemn brut, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Sint-Pieters-Leeuw, Belgia.

 7. D.F RICHARDS

  Regatul Unit

  Compania D.F RICHARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Basildon, Regatul Unit.

 8. MAMUUT

  Spania

  Compania MAMUUT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placaj de lemn - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile complementary wooden furnishings, sponge rubber for padding, și master brewers. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. C.M. MACCHINE S.R.L.

  Italia

  Compania C.M. MACCHINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Masini de gaurit pentru lemn, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Thiene, Italia.

 10. ZAFFARONI MARIO E FIGLI

  Italia

  Compania ZAFFARONI MARIO E FIGLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Masini de gaurit pentru lemn, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Turate, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Placaj de lemn - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

3.526 Intreprinderile