• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piele si incaltaminte - furnituri si accesorii

Rezultate pentru

Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii - Import export

 1. CORDONFIL S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CORDONFIL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire tehnice textile, Thread for laces, Fire tehnice textile, Braided cords, jewellery cords, shoe laces, clothing drawstrings, și protective work masks. Are sediul în Brea De Aragón-Zaragoza, Spania.

 2. HFS VERTRIEB GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HFS VERTRIEB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Buchholz, Germania.

 3. NEW COAST LEATHER

  Turcia

  Compania NEW COAST LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather belts, handbag manufacturer, soft leather footwear, și Bags and purses. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 4. ERDOGAN MODA METAL VE PLASTIK SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ERDOGAN MODA METAL VE PLASTIK SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buckle chains, și eyelet wire. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. FORMIFICIO ROMAGNOLO S.P.A.

  Italia

  Compania FORMIFICIO ROMAGNOLO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calapoduri, models for footwear, lasts for shoe factories and shoemakers, shoe lasts, și Calapoduri. Are sediul în Forlì, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COLMAN LEDER

  Belgia

  Compania COLMAN LEDER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, Centuri si curele din piele, Broaste, shoe repairs, keys, și Centuri si curele din piele. Are sediul în Kruibeke, Belgia.

 2. PREFABRICADOS AITANA S.L

  Spania

  Compania PREFABRICADOS AITANA S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of shoe soles. Are sediul în Crevillente, Spania.

 3. FABBRICA CHIMICA UNIONE (S.R.L.)

  Italia

  Compania FABBRICA CHIMICA UNIONE (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru incaltaminte, manufacture of foot protection, Ceara pentru incaltaminte, dyes, și grease for footwear. Are sediul în Desio, Italia.

 4. KONKORD TERLIK SANDALET AYAKKABI SANAYI VE TICARET

  Turcia

  Compania KONKORD TERLIK SANDALET AYAKKABI SANAYI VE TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's slippers, soles, women's slippers, și children's slippers. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. STRINGHIFICIO FA-LAS DI CONTI FULVIO

  Italia

  Compania STRINGHIFICIO FA-LAS DI CONTI FULVIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laces and stitching, și shoe laces. Are sediul în Arcevia, Italia.

 1. NUOVA BIOCENTRO SRL

  Italia

  Compania NUOVA BIOCENTRO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chemicals for the shoe industry, creams for shoes, și sizing for shoes. Are sediul în Montegranaro, Italia.

 2. FURNITUR BY LLC

  Belarus

  Compania FURNITUR BY LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture accessories. Are sediul în Minsk, Belarus.

 1. GHESH AND GOLD

  Italia

  Compania GHESH AND GOLD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Monterotondo, Italia.

 2. FRABO EVA PLASTIK VE KAUCUK SAN. DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania FRABO EVA PLASTIK VE KAUCUK SAN. DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tatami mats, și eva stacked soles. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. TOPBAS SHOES

  Turcia

  Compania TOPBAS SHOES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Manisa, Turcia.

 4. VAPESOL - FABRICA DE COMPONENTES PARA CALCADO, UNIPESSOAL, LDA

  Portugalia

  Compania VAPESOL - FABRICA DE COMPONENTES PARA CALCADO, UNIPESSOAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talpi, Talpi, și bottom assembly for footware. Are sediul în Revinhade-Felgueiras, Portugalia.

 5. MONSIEUR CHAUSSURE

  Franta

  Compania MONSIEUR CHAUSSURE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polishes, și Brush-making. Are sediul în Paris, Franta.

 6. ZWICK GMBH

  Germania

  Compania ZWICK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Incaltaminte, footwear for sport and free time, și leather soles. Are sediul în Bruchweiler-Bärenbach, Germania.

 7. BROADWEAR MFG

  Pakistan

  Compania BROADWEAR MFG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, women's handbags, leather boots, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, și horse riding apparel. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 8. DOUROUKAS

  Grecia

  Compania DOUROUKAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - obiecte din piele, Advertising presents, made-to-measure file, și Birou - obiecte din piele. Are sediul în Athens, Grecia.

 1. VERA LEATHER

  Turcia

  Compania VERA LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Merkez, Turcia.

 2. ERRE EMME SUOLE SRL

  Italia

  Compania ERRE EMME SUOLE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea si gravarea cauciucului si a plasticului, bottom assembly for footware, handcrafted soles, Imprimarea si gravarea cauciucului si a plasticului, și pvc foundations. Are sediul în Civitanova Marche, Italia.

 3. DELTEX

  Franta

  Compania DELTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Tesaturi, Fire tehnice textile, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Tesaturi, și Fire tehnice textile. Are sediul în Sarlat, Franta.

 4. GUMUS LEATHER ACCESSORIES

  Turcia

  Compania GUMUS LEATHER ACCESSORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather accessories, și mobile phone cases. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. IDANCE SHOES

  Spania

  Compania IDANCE SHOES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Gondomar, Spania.

 6. AEC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE EMPRESAS DE CALZADO

  Spania

  Compania AEC - ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE EMPRESAS DE CALZADO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talpi, și Talpi. Are sediul în Elche, Spania.

 7. CARLUCCIO & CO. SNC

  Italia

  Compania CARLUCCIO & CO. SNC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoe polish, și belts. Are sediul în Gallarate, Italia.

 8. FMK AKSESUAR

  Turcia

  Compania FMK AKSESUAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. Are sediul în Basaksehir, Turcia.

 9. TOP PLASTIC CO.

  Iran

  Compania TOP PLASTIC CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heels, abs heels with spine, heel manufacturer, și high heels. Are sediul în Tehran, Iran.

 10. EXPORSOLA - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA.

  Portugalia

  Compania EXPORSOLA - COMPONENTES PARA CALÇADO, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bottom assembly for footware, shoes, și upper manufacturers. Are sediul în Sendim Felgueiras, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii - Import export

Număr de rezultate

2.987 Intreprinderile