• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • anvelope si accesorii

Rezultate pentru

Anvelope si accesorii - Import export

 1. TRUXX TYRES

  Belgia

  Truxx Tyres specialises in tyre imports-exports for heavy goods vehicles. We sell the top brands worldwide. Our main markets are: France, Italy, Belgium, Spain and Germany. We only deliver to professionals. We never deliver to final consumers, thus respecting our clients who are true partners. We permanently have a stock of tyres for HGV's, semi-trailers and coaches for all common European sizes at competitive prices.

 2. ATF TRAIDING 2

  Franta

  Compania ATF TRAIDING 2, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente pentru materiale pneumatice, Instalatii pneumatice, Utilaje pneumatice, Anvelope, Componente pentru materiale pneumatice, Instalatii pneumatice, Utilaje pneumatice, și Anvelope. Are sediul în Digoin, Franta.

 3. NUOKA GMBH

  Germania

  Compania NUOKA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope - produse pentru reparare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Anvelope si accesorii, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Roti pentru automobile si avioane, Tyre repair materials, Tyre repair system, Tyre repair set, Balance weights, și Adhesive weights. Are sediul în Rohrbach, Germania.

 4. ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH

  Germania

  Compania ISH-BLÜMEL-INDUSTRIE- SCHLAUCH-HANDELS-GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, Camere pentru roti, Tuburi si tevi din cauciuc si plastic, Tevi si tuburi din material plastic, Cauciuc si plastic - prelucrare, Material plastic - produse pentru industrie, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Haine de lucru si protectie, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Pansdorf, Germania.

 5. S.C.RUBBER CAR S.R.L.

  Romania

  Rubber Car este un atelier si magazin situat in Timisoara, care comercializeaza jante si anvelope noi si second hand de cea mai buna calitate.Scopul Rubber Car este acela de a oferi clientilor o garantie a calitatii serviciilor si produselor, dovedita de personalul instruit, experienta, precum si de increderea pe care clientii nostri o acorda. Atelierul Rubber Car asigura servicii de calitate precum: montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete si 4×4, pe jante de la 12 la 26 inch, echilibrat roti, indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel, presiune cu azot in anvelope, diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STEFFCO ANVELOPE

  Romania

  Vindem anvelope de vara, cauciucuri de iarna, anvelope 4x4 - cauciucuri off road, anvelope agricole si industriale la preturi avantajoase. Oferim, de asemenea, orice fel de informatie de ordin tehnic utila in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor dumneavoastra.

 2. TRAILERPLUS INTERNATIONAL B.V.

  Olanda

 3. OTREM GLOBAL TIRE SUPPLIES

  Belgia

 4. MIDI SERVICE STORE

  Italia

 5. BALTYRE LT

  Lituania

 1. HATTER AUTOVERWERTUNG ERSA GMBH

  Germania

 2. MCLAREN DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

 1. GOMME USATE TORINO MONCALIERI

  Italia

 2. BE.CA. GOMME SRL

  Italia

 3. COMERCIAL BOLCASE SL

  Spania

 4. EUROPA PNEUS

  Belgia

 5. MANTUA GOMME SRL

  Italia

 6. DAVO

  Belgia

 7. GB TYRES (UK) LTD

  Regatul Unit

 8. PNEUS MRECHES

  Luxemburg

 1. BANDEN PLUS-VAN CAUTER

  Belgia

 2. METAL WORK FRANCE

  Franta

 3. SELTAR SP.J. PRODUCENT ROZDZIELNI Z TWORZYW SZTUCZNYCH

  Polonia

 4. COBEGOM

  Belgia

 5. ETS ROBERT HAVELANGE

  Belgia

 6. ALAIN PNEUS

  Belgia

 7. QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD

  China

 8. ROYSTON MOTOR CO

  Regatul Unit

 9. INTERBAND

  Belgia

 10. PNEUMATICI100.IT

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Anvelope si accesorii - Import export

Număr de rezultate

23.436 Intreprinderile