• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • anvelope si accesorii

Rezultate pentru

Anvelope si accesorii - Import export

 1. TRUXX TYRES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Truxx Tyres specialises in tyre imports-exports for heavy goods vehicles. We sell the top brands worldwide. Our main markets are: France, Italy, Belgium, Spain and Germany. We only deliver to professionals. We never deliver to final consumers, thus respecting our clients who are true partners. We permanently have a stock of tyres for HGV's, semi-trailers and coaches for all common European sizes at competitive prices.

 2. ATF TRAIDING 2

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ATF TRAIDING 2, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente pentru materiale pneumatice, Instalatii pneumatice, Utilaje pneumatice, Anvelope, Componente pentru materiale pneumatice, Instalatii pneumatice, Utilaje pneumatice, și Anvelope. Are sediul în Digoin, Franta.

 3. S.C.RUBBER CAR S.R.L.

  Romania

  Rubber Car este un atelier si magazin situat in Timisoara, care comercializeaza jante si anvelope noi si second hand de cea mai buna calitate.Scopul Rubber Car este acela de a oferi clientilor o garantie a calitatii serviciilor si produselor, dovedita de personalul instruit, experienta, precum si de increderea pe care clientii nostri o acorda. Atelierul Rubber Car asigura servicii de calitate precum: montajul unei game extinse de anvelope de turism, camionete si 4×4, pe jante de la 12 la 26 inch, echilibrat roti, indreptat si roluit jante auto din aliaj, aluminiu, tabla sau otel, presiune cu azot in anvelope, diverse reparatii la roti, anvelope auto, jante aliaj, jante tabla.

 4. STEFFCO ANVELOPE

  Romania

  Vindem anvelope de vara, cauciucuri de iarna, anvelope 4x4 - cauciucuri off road, anvelope agricole si industriale la preturi avantajoase. Oferim, de asemenea, orice fel de informatie de ordin tehnic utila in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor dumneavoastra.

 5. OTREM GLOBAL TIRE SUPPLIES

  Belgia

  Compania OTREM GLOBAL TIRE SUPPLIES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, rubber articles for the mining industry, earthmoving, Tyre export, și Anvelope si accesorii. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MIDI SERVICE STORE

  Italia

  Compania MIDI SERVICE STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. Are sediul în Ponte San Marco-Calcinato, Italia.

 2. TRAILERPLUS INTERNATIONAL B.V.

  Olanda

  Compania TRAILERPLUS INTERNATIONAL B.V., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, axles for trailers, Couplings, trailer repair, și Anvelope si accesorii. Are sediul în Zuidwolde, Olanda.

 3. TUGRA AKSESUAR

  Turcia

  Compania TUGRA AKSESUAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, Import-export - textile si imbracaminte, Strips, Accesorii, și Import-export - textile si imbracaminte. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. BALTYRE LT

  Lituania

  Compania BALTYRE LT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. Are sediul în Utena, Lituania.

 5. HATTER AUTOVERWERTUNG ERSA GMBH

  Germania

  Compania HATTER AUTOVERWERTUNG ERSA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle tyres, car spare parts, și vehicle bodywork. Are sediul în Hatten, Germania.

 1. MCLAREN DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania MCLAREN DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. Are sediul în Eschborn, Germania.

 2. GOMME USATE TORINO MONCALIERI

  Italia

  Compania GOMME USATE TORINO MONCALIERI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used tyre. Are sediul în Moncalieri, Italia.

 1. BE.CA. GOMME SRL

  Italia

  Compania BE.CA. GOMME SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle tyres, snow tyres, hire-purchase, și oversize tyre. Are sediul în Cassano D'adda, Italia.

 2. COMERCIAL BOLCASE SL

  Spania

  Compania COMERCIAL BOLCASE SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite din cauciuc, tyres for industrial vehicles, și Roti si rotite din cauciuc. Are sediul în Alcañiz, Spania.

 3. EUROPA PNEUS

  Belgia

  Compania EUROPA PNEUS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope - produse pentru reparare, Anvelope - produse pentru reparare, și tyre fitting. Are sediul în Verviers, Belgia.

 4. COBEGOM

  Belgia

  Compania COBEGOM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jante pentru vehicule, truck tyres, tyres for industrial vehicles, Jante pentru vehicule, și car accessories. Are sediul în Couvin, Belgia.

 5. GUMICON

  Bulgaria

  Compania GUMICON, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 6. BELGIAN TYRE SERVICES

  Belgia

  Compania BELGIAN TYRE SERVICES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, și Anvelope si accesorii. Are sediul în Aalter, Belgia.

 7. ETS ROBERT HAVELANGE

  Belgia

  Compania ETS ROBERT HAVELANGE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre fitting, truck tyres, tyres for industrial vehicles, și offroad tyre. Are sediul în Hamois, Belgia.

 8. MOLCON INTERWHEELS

  Belgia

  Compania MOLCON INTERWHEELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motociclete - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Anvelope si accesorii, industrial wheels, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și impellers. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 1. BANDEN PLUS-VAN CAUTER

  Belgia

  Compania BANDEN PLUS-VAN CAUTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Cauciuc - transformare in produse intermediare, Anvelope, și Cauciuc - transformare in produse intermediare. Are sediul în Dennenlaan 3, Belgia.

 2. DAVO

  Belgia

  Compania DAVO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autoturisme la mana a doua, Anvelope si accesorii, Caroserii pentru automobile - servicii, Autoturisme la mana a doua, leasing, Anvelope si accesorii, și Caroserii pentru automobile - servicii. Are sediul în Tongeren, Belgia.

 3. BARO GMBH REIFENGROSSHANDEL

  Germania

  Compania BARO GMBH REIFENGROSSHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. CONTITECH ANOFLEX FRANCE

  Franta

  Compania CONTITECH ANOFLEX FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic fluids, clutch lines, și flexible connectors. Are sediul în Caluire-Et-Cuire, Franta.

 5. PNEUMATICI100.IT

  Germania

  Compania PNEUMATICI100.IT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor vehicle tyres, supplies for tyre workshops, și wholesale car accessories. Are sediul în Erftstadt, Germania.

 6. PNEUS MRECHES

  Luxemburg

  Compania PNEUS MRECHES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tyre fitting, lorry tyres, motor vehicle tyres, și offroad tyre. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 7. MECANAUTO

  Luxemburg

  Compania MECANAUTO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, Securitatea muncii - echipamente si materiale, Anvelope si accesorii, Securitatea muncii - echipamente si materiale, equipment for garages, și accessories, parts and components for industrial equipment and plants. Are sediul în Howald, Luxemburg.

 8. QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO DOUBLESTAR TIRE INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Anvelope - utilaje de fabricare si resapare, truck tyres, offroad tyre, Anvelope, și Anvelope - utilaje de fabricare si resapare. Are sediul în Qingdao, China.

 9. INTERBAND

  Belgia

  Compania INTERBAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Jante pentru vehicule, Anvelope, car spare parts, Jante pentru vehicule, și rims for motor vehicles. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 10. GB TYRES (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania GB TYRES (UK) LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, truck tyres, Tyre export, și Anvelope. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Anvelope si accesorii - Import export

Număr de rezultate

24.601 Intreprinderile