• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piatra refractara

Rezultate pentru

Piatra refractara - Import export

 1. P-D REFRACTORIES GMBH

  Germania

  Compania P-D REFRACTORIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile reflective coverings, și refractory material. Are sediul în Wilsdruff, Germania.

 2. KS KNEISSL & SENN TECHNOLOGIE GMBH

  Austria

  Compania KS KNEISSL & SENN TECHNOLOGIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. Are sediul în Erl, Austria.

 3. PREDO

  Turcia

  Compania PREDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile postal order. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. ETS CIFFREO ET BONA

  Franta

  Compania ETS CIFFREO ET BONA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, Ceramica - produse pentru industrie, Faianta - produse pentru industrie, Piatra refractara, Ceramica - produse pentru industrie, și Faianta - produse pentru industrie. Are sediul în Nice, Franta.

 5. BARBACOAS ARGENTINAS S.L.

  Spania

  Compania BARBACOAS ARGENTINAS S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barbecues, și barbecue. Are sediul în Calpe, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KAMIENIARSTWO ARTYSTYCZNE MARKOTEX MAREK WOZNICKI

  Polonia

  Compania KAMIENIARSTWO ARTYSTYCZNE MARKOTEX MAREK WOZNICKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Granit, și engraving on stone, marble and so on. Are sediul în Otwock, Polonia.

 2. GRUSZECKI S C

  Polonia

  Compania GRUSZECKI S C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Piatra refractara, Fundatii, Materiale si produse refractare, Piatra refractara, și Fundatii. Are sediul în Bielany, Polonia.

 3. THERMAX - BRANDSCHUTZBAUTEILE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania THERMAX - BRANDSCHUTZBAUTEILE GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi pentru izolare termica fara azbest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - echipare, Piatra refractara, Nave - echipare, și Piatra refractara. Are sediul în Greinsfurth, Austria.

 4. HOBEN INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania HOBEN INTERNATIONAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructie ignifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Piatra refractara, Materiale din ceramica refractara, și Piatra refractara. Are sediul în Newcastle, Regatul Unit.

 5. TREBO-STEIN STEINMETZGES.M.B.H.

  Austria

  Compania TREBO-STEIN STEINMETZGES.M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, și Piatra refractara. Are sediul în Steyr, Austria.

 1. AUGUST RATH JUNG. GMBH

  Austria

  Compania AUGUST RATH JUNG. GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, și Piatra refractara. Are sediul în Krummnußbaum, Austria.

 2. JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE.

  Germania

  Compania JOSEPH SCHWEND GMBH & CIE., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, și Material pentru plante de ghiveci. Are sediul în Baden-Baden, Germania.

 1. TUINVISIE B.V.

  Olanda

  Compania TUINVISIE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decoratiuni pentru gradini, și Decoratiuni pentru gradini. Are sediul în Enter, Olanda.

 2. RECA-MARGARETA PATSCHEIDER, GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Austria

  Compania RECA-MARGARETA PATSCHEIDER, GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, și Placi si dale. Are sediul în Imst, Austria.

 3. ANGERER BAUSTOFFWERK GMBH

  Germania

  Compania ANGERER BAUSTOFFWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seminee - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, și Piatra refractara. Are sediul în Hallbergmoos, Germania.

 4. HARML UND QUEHENBERGER OHG. BETONWARENERZEUGUNG.

  Austria

  Compania HARML UND QUEHENBERGER OHG. BETONWARENERZEUGUNG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, și Piatra refractara. Are sediul în St. Johann Im Pongau, Austria.

 5. TONWERK LOHN AG

  Elvetia

  Compania TONWERK LOHN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, și Piatra refractara. Are sediul în Lohn, Elvetia.

 6. LLC GRAN-NAT

  Ucraina

  Compania LLC GRAN-NAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. Are sediul în Uman, Ucraina.

 7. VESUVIUS-VGT-DYKO GMBH

  Germania

  Compania VESUVIUS-VGT-DYKO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, și Piatra refractara. Are sediul în Großalmerode, Germania.

 8. ITSM AD

  Bulgaria

  Compania ITSM AD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, și Piatra refractara. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 1. KARL WAGNER GMBH

  Germania

  Compania KARL WAGNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra refractara. Are sediul în Mössingen, Germania.

 2. CALCARB LTD

  Regatul Unit

 3. FRANZ EBERL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

 4. THEODOR WESTHAGEMANN ING. GERHARD WESTHAGEMANN

  Germania

 5. PANGEA MINERALS

  Regatul Unit

 6. RUSTIC GRES SA

  Spania

 7. ALFRED GIERL GMBH

  Germania

 8. PIVOVAR STEIN A.S.

  Slovacia