• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piatra - utilaje si materiale pentru extractie

Rezultate pentru

Piatra - utilaje si materiale pentru extractie - Import export

 1. LEHMANN INDUSTRIE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LEHMANN INDUSTRIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Hörgertshausen, Germania.

 2. VIRIDI ORBIS GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania VIRIDI ORBIS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Schachen B. Reute, Elvetia.

 3. OFFICINE CARLINO FERNANDO

  Italia

  Compania OFFICINE CARLINO FERNANDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - utilaje si material, cutting machines for the building trade, building machinery and equipment, și Constructii - utilaje si material. Are sediul în Galatone, Italia.

 4. CONPROMAC BLOCK MACHINES

  Turcia

  Compania CONPROMAC BLOCK MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Beton gata preparat, paver cement mixers, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Beton gata preparat, și Concrete blocks and breeze blocks for exterior works. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. MECHANICAL FOUNDRY LLC

  Ucraina

  Compania MECHANICAL FOUNDRY LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cast iron, metal treatments, Mechanical construction, și Iron foundry. Are sediul în Novovolynsk, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LE.CO.ME.T

  Italia

  Compania LE.CO.ME.T, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile block cutters for the building trade. Are sediul în Gallese Scalo, Italia.

 2. AIREMARMORES, LDA

  Portugalia

  Compania AIREMARMORES, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile limestone, marble blocks, și marble slabs. Are sediul în Porto De Mos, Portugalia.

 3. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Portugalia

  Compania FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, și drilling machines. Are sediul în Pé Da Pedreira, Portugalia.

 4. COMEC BINDER S.R.L.

  Italia

  Compania COMEC BINDER S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Concasoare si corpuri de macinare, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Concasoare si corpuri de macinare, screening plants for rubbish composting plants, și crushers for the building trade. Are sediul în Morgano, Italia.

 5. PEDRA JARDIM

  Portugalia

  Compania PEDRA JARDIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 1. ANNABLUME SCHEDL GESMBH

  Austria

  Compania ANNABLUME SCHEDL GESMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Herzogenburg, Austria.

 2. ASE TECHNIK AG

  Elvetia

  Compania ASE TECHNIK AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Benzi transportoare, gravel, industrial system design, Construcții industriale, și Benzi transportoare. Are sediul în Hochdorf, Elvetia.

 1. SANTAFIORA S.R.L.

  Italia

  Compania SANTAFIORA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quarries, Tumble polished stones, și natural stone. Are sediul în Vitorchiano, Italia.

 2. RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italia

  Compania RODRES HANDLING TECHNOLOGIES S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Savona, Italia.

 3. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turba - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Extractie miniera - utilaje si materiale, Turba - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Deutschfeistritz, Austria.

 4. DUCLOS

  Franta

  Compania DUCLOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Mine si cariere - utilaje si material, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Mine si cariere - utilaje si material, și Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Saint-Etienne, Franta.

 5. PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023)

  Portugalia

  Compania PC STONES (REVENIR SEPTEMBRE 2023), este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placarea fatadelor, limestone, stone tessera coverings, și Placarea fatadelor. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 6. L'ETÀ DELLA PIETRA

  Italia

  Compania L'ETÀ DELLA PIETRA, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calcar industrial, Pardoseli industriale, Scari din piatra, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Calcar industrial, Pardoseli industriale, Scari din piatra, și Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Gonnesa (Ci), Italia.

 7. ZHENGZHOU DSMAC MINING COMPANY

  China

  Compania ZHENGZHOU DSMAC MINING COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Zhengzhou, China.

 8. GRBM

  Ucraina

  Compania GRBM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Ternopil, Koroliova St. 12, Ucraina.

 1. B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru prelucrarea marmurei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Mine si cariere - utilaje si material, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, și Mine si cariere - utilaje si material. Are sediul în Ely, Regatul Unit.

 2. SHANGHAI XIAZHOU HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania SHANGHAI XIAZHOU HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Shanghai, China.

 3. ATELIER BRANGER ET CIE

  Franta

  Compania ATELIER BRANGER ET CIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Santiere - materiale si echipamente, Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale, și Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Monthou Sur Cher, Franta.

 4. TSA

  Turcia

  Compania TSA, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile feeders for belts, și conveyors. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. BRECCIE BVBA

  Belgia

  Compania BRECCIE BVBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Avelgem, Belgia.

 6. SUNDREAM INDUSTRIAL GROUP CO.,LIMITED

  China

  Compania SUNDREAM INDUSTRIAL GROUP CO.,LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în SHANGHAI CITY, China.

 7. KÖNIG BAUMASCHINEN

  Germania

  Compania KÖNIG BAUMASCHINEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. Are sediul în Warburg, Germania.

 8. ACE HAMMER

  Coreea de Sud

  Compania ACE HAMMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic hammers. Are sediul în Inchon, Coreea de Sud.

 9. INDUSTRIE D'AMICO S.R.L.

  Italia

  Compania INDUSTRIE D'AMICO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, și Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. Are sediul în Ostuni, Italia.

 10. SHANGHAI DINGBO HEAVY INDUSTRY MACHINERY

  China

  Compania SHANGHAI DINGBO HEAVY INDUSTRY MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra - utilaje si materiale pentru extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stone crusher. Are sediul în Shanghai, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Piatra - utilaje si materiale pentru extractie - Import export

Număr de rezultate

347 Intreprinderile