• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piatra pentru acoperisuri

Rezultate pentru

Piatra pentru acoperisuri - Import export

 1. JOSÉ PERAIRE S.A.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania JOSÉ PERAIRE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artificial stones, façade cladding, reinforced concrete elements, reproductions for restoring façades, scale models, sculpture models for construction, și decorative items. Are sediul în El Papiol (barcelona), Spania.

 2. LD SYSTEMPROFILE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LD SYSTEMPROFILE GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Neuenkirchen-Vörden, Germania.

 3. MARX TRAPEZBLECHE UND HANDELS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MARX TRAPEZBLECHE UND HANDELS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Schafstedt, Germania.

 4. SDH

  Belgia

  Compania SDH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, outdoor installations, Interior fittings, creation of parks, gardens and terraces, și Demolare - antreprenori. Are sediul în Sprimont, Belgia.

 5. BRUCH PATRICK

  Belgia

  Compania BRUCH PATRICK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii de scrisori, Scari din piatra, Piatra pentru acoperisuri, Cutii de scrisori, Scari din piatra, Piatra pentru acoperisuri, și decorative stones. Are sediul în Welkenraedt, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Spania

  Compania ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Natural stonework, sandstone, Marmura, și grooves. Are sediul în Olius-Lleida, Spania.

 2. LOGISTICA INTERNAZIONALE PIETRE S.R.L

  Italia

  Compania LOGISTICA INTERNAZIONALE PIETRE S.R.L, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural stone. Are sediul în Quartu Sant'elena, Italia.

 3. EXTRAMISA

  Spania

  Compania EXTRAMISA, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Natural stonework, sandstone, și grooves. Are sediul în Brañosera-Palencia, Spania.

 4. DACHBLECHE24 GMBH

  Germania

  Compania DACHBLECHE24 GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Wriezen, Germania.

 5. TOP INVESTMENT LTD

  Bulgaria

  Compania TOP INVESTMENT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Gotse Delchev, Bulgaria.

 1. DAKWERKEN DE FEYTER

  Belgia

  Compania DAKWERKEN DE FEYTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Placarea fatadelor, Piatra pentru acoperisuri, Fundatii, Placarea fatadelor, Piatra pentru acoperisuri, și heat lagging of building roofs. Are sediul în Hoboken, Belgia.

 2. DAKWERKEN DIELTJENS

  Belgia

  Compania DAKWERKEN DIELTJENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, Placarea fatadelor, Acoperisuri - lucrari, damage recovery, gutters, și Placarea fatadelor. Are sediul în Schriek, Belgia.

 1. EGD

  Belgia

  Compania EGD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat lagging of building roofs. Are sediul în Lummen, Belgia.

 2. MSB

  Belgia

  Compania MSB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placarea fatadelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, Piatra pentru acoperisuri, Roofing, polycarbonate industrial plastics, panel facades, și roofing raising. Are sediul în Zelzate, Belgia.

 3. ROOFDIRECT

  Olanda

  Compania ROOFDIRECT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Waalwijk, Olanda.

 4. C.D.L. PRODUCTS

  Belgia

  Compania C.D.L. PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, Piatra pentru acoperisuri, asbestos-free joint panels, și canopy. Are sediul în Lommel, Belgia.

 5. DUTCH.GREEN ROOF

  Olanda

  Compania DUTCH.GREEN ROOF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Holten, Olanda.

 6. BOUW.PUNT VAN DER GUCHT

  Belgia

  Compania BOUW.PUNT VAN DER GUCHT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, construction materials, façade coverings, Piatra pentru acoperisuri, și gardening. Are sediul în Temse, Belgia.

 7. LID

  Belgia

  Compania LID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Cauciuc - produse, tiles, și steel sheet. Are sediul în Herk-De-Stad, Belgia.

 8. CONSORZIO PORFIDO ITALIA PORF-IT

  Italia

  Compania CONSORZIO PORFIDO ITALIA PORF-IT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porphyry cubes, porphyry tiles, porphyry mosaics, și porphyry quarries. Are sediul în Fornace, Italia.

 1. ADIDAK

  Belgia

  Compania ADIDAK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roofing raising, roof renovation, tuiles, și Roofing, polycarbonate industrial plastics. Are sediul în Herenthout, Belgia.

 2. ALGEMENE DAKWERKEN APERS BVBA

  Belgia

  Compania ALGEMENE DAKWERKEN APERS BVBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, gutters, tuiles, Piatra pentru acoperisuri, și building and roof covers. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 3. CIOTTOLI E PIETRE F.LLI FORTI

  Italia

  Compania CIOTTOLI E PIETRE F.LLI FORTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Lavis, Italia.

 4. PLASTIEKCENTRALE

  Belgia

  Compania PLASTIEKCENTRALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placarea fatadelor, Piatra pentru acoperisuri, Placarea fatadelor, Piatra pentru acoperisuri, pipes for drainage, și Patio shelters. Are sediul în Torhout, Belgia.

 5. NAESSENS P.

  Belgia

  Compania NAESSENS P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aluminium cladding overlay, și fibre cement roofs. Are sediul în Heusden, Belgia.

 6. DDK

  Belgia

  Compania DDK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood roofs, tiles, solar panel assembly, și heat lagging of building roofs. Are sediul în Zoutleeuw, Belgia.

 7. CTUP "KROVELNIY VYBOR"

  Belarus

  Compania CTUP "KROVELNIY VYBOR", este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Minsk, Belarus.

 8. MULKERS

  Belgia

  Compania MULKERS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Materiale pentru constructii, wholesale of building materials, și Tencuiala - masticuri si produse de etansare. Are sediul în Herk-De-Stad, Belgia.

 9. DE ROOVER EN ZONEN

  Belgia

  Compania DE ROOVER EN ZONEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, Materiale pentru constructii, garden work, majolica coverings, Piatra pentru acoperisuri, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Booischot, Belgia.

 10. VEDABO

  Belgia

  Compania VEDABO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra pentru acoperisuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile joinery, building - renovations, și lead work. Are sediul în Itegem, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit