• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pesti pentru viviere

Rezultate pentru

Pesti pentru viviere - Import export

 1. SEAPRO AQUACULTURE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania SEAPRO AQUACULTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste - import-export, salmon, frozen fish, Turkish Salmon Trout, Frozen Salmon, packaged salmon, wholesale frozen trout, Turkish salmon trout, și salmon aquaculture. Are sediul în Samsun, Turcia.

 2. KOI-DISCOUNT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KOI-DISCOUNT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. Are sediul în Langenselbold, Germania.

 3. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgia

  Compania VISKWEKERIJ VANDEPUT BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Pesti pentru viviere, Acvacutura si piscicultura, pisciculture, Pesti pentru viviere, și Carp fishery. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 4. HIQUASO KOIFUTTER

  Germania

  Compania HIQUASO KOIFUTTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. Are sediul în Mengen, Germania.

 5. DELTA PET CARE

  Belgia

  Compania DELTA PET CARE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pesti de acvariu, Animale domestice - articole, Pesti pentru viviere, Pesti de acvariu, Animale domestice - articole, foodstuffs for pets, și Pesti pentru viviere. Are sediul în Brecht, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgia

  Compania VISKWEKERIJ CORTEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acvacutura si piscicultura, Pesti pentru viviere, Acvacutura si piscicultura, și Pesti pentru viviere. Are sediul în Lommel, Belgia.

 2. WEITZ WASSERWELT / WEITZ GMBH

  Germania

  Compania WEITZ WASSERWELT / WEITZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. Are sediul în Kleinwallstadt, Germania.

 3. FISHING ADVENTURE

  Olanda

  Compania FISHING ADVENTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carp, articles for fish, și fish. Are sediul în Enschede, Olanda.

 4. AQUARIA ANTWERP

  Belgia

  Compania AQUARIA ANTWERP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste de apa dulce, Pesti pentru viviere, Peste de apa dulce, tropical fish, Pesti pentru viviere, și aquarium accessories. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 5. KYRIAKOU FRESH FISH & SEAFOOD

  Grecia

  Compania KYRIAKOU FRESH FISH & SEAFOOD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish product, și fresh fish. Are sediul în Patra, Grecia.

 1. ZETMAR FOOD & INTERNATIONAL TRADING CO. LTD.

  Turcia

  Compania ZETMAR FOOD & INTERNATIONAL TRADING CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, Pesti pentru viviere, Import-export - produse agro-alimentare, honey, și Pesti pentru viviere. Are sediul în Seydikemer, Turcia.

 2. KOI CARE HOEKSCHEWAARD

  Olanda

  Compania KOI CARE HOEKSCHEWAARD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. Are sediul în 'S-Gravendeel, Olanda.

 1. TEICH BERATUNG SEELE

  Germania

  Compania TEICH BERATUNG SEELE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of artificial ponds, și construction of artificial ponds. Are sediul în Volkmarsen, Germania.

 2. AQUA KOI

  Belgia

  Compania AQUA KOI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acvacutura si piscicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pesti pentru viviere, Plante acvatice, Pesti pentru viviere, și Plante acvatice. Are sediul în Balen, Belgia.

 3. INTER FLOWER

  Belgia

  Compania INTER FLOWER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante cu flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pesti pentru viviere, ornamental plants, și Pesti pentru viviere. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 4. KOICENTRUM STEENWIJK

  Olanda

  Compania KOICENTRUM STEENWIJK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of artificial ponds, circulation pumps, și pond pumps. Are sediul în Steenwijk, Olanda.

 5. SPORT & LEISURE FISHERIES

  Regatul Unit

  Compania SPORT & LEISURE FISHERIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. Are sediul în Shifnal, Regatul Unit.

 6. KOICENTRUM SNEEK

  Olanda

  Compania KOICENTRUM SNEEK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile animal food. Are sediul în Jutrijp, Olanda.

 7. DER-KOI-SHOP GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DER-KOI-SHOP GMBH & CO. KG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish. Are sediul în Wietze, Germania.

 8. ŞENTÜRK BALIKÇILIK GIDA VE DIŞ TİC LTD ŞTİ

  Turcia

  Compania ŞENTÜRK BALIKÇILIK GIDA VE DIŞ TİC LTD ŞTİ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste - import-export, wholesale fish sales, și Peste - import-export. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 1. VENETO MED

  Ucraina

  Compania VENETO MED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pesti pentru viviere. Are sediul în Cherkasy, Ucraina.