• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • peste congelat si congelat rapid

Rezultate pentru

Peste congelat si congelat rapid - Import export

 1. FISHERIES-INTL

  Mauritania

  AVEȚI GRIJĂ LA COMPANIILE AFIȘATE DE GOOGLE CA FIIND VERIFICATE DE EUROPAGES ȘI VIZIBILE ÎN MAURITANIA. FISHERIES-INTL este singura societate (VERIFICATĂ) & (PREMIUM) de EUROPAGES și VIZIBILĂ în Mauritania de aproape 10 ani. Suntem o companie de pescuit, exportăm pește congelat la bord & proaspăt din Mauritania către Dakhla. Avem sediul în Mauritania, Africa de Vest și Germania. Pescuim și exportăm din zonele sale de pescuit în Europa; Africa; țările arabe și Asia și Canada. Suntem o companie care respectă sancțiunile votate de Uniunea Europeană și Statele Unite. Acest lucru înseamnă că nu facem comerț cu țări aflate sub sancțiuni economice precum Cuba, Rusia, Iran și Venezuela........ Peștele nostru congelat la bord este congelat la bordul navelor de pescuit, iar peștele nostru congelat pe uscat respectă tratamentele recomandate pentru pește, cu rezervoare de pește și instalații de refrigerare care respectă toate cerințele de reglementare europene. Caracteristicile peștelui nostru sunt următoarele: - Proteine: 60-70 - Conținut de grăsimi: 4-10 - Sare minerală: 2-4%. Recomandăm tuturor clienților să ne trimită o scrisoare de intenție de cumpărare (LOI), în care să precizați: - Cantitatea totală care urmează să fie achiziționată - Dimensiunea exactă a peștelui dorit - Destinația finală - Numele științific al peștilor

 2. FAGOU

  Belgia

  We are a trading company that exports foodstuffs, frozen foods and consumer goods such as nappies, scotch tape and others. We operate in Europe and Africa. Over the years, we have considerably extended the range of products we offer and the scope and reach of our distribution network, motivated by our desire to please our valued customers. We export all over sub-Saharan Africa, offering field to fork controls (EU, USA, etc.) at each stage prior to final delivery to Africa.

 3. EXOTIC CITY

  Belgia

 4. OKEANOS

  Franta

 5. PESMARÍN

  Spania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CONGELADOS MAR DE MAR

  Spania

 2. PESCARIE CUMPANA

  Romania

  Pescaria Cumpana este un magazin ce comercializeaza peste proaspat si fructe de mare. O pescărie aflata in Cumpănă, aproape de Constanța. Avem zilnic peste proaspat autohton, dar si din Grecia, Italia sau Bulgaria. Pentru a verifica exact sortimentul va rugam sa verificați pagina noastră de Facebook sau telefonic. In sortimentul nostru de pește avem: crap, somn, lufar, scrumbie, zargan, stavrid, Sardinia, aras, chefal, păstrăv, etc Avem si produse congelate: cocktail fructe de mare, scoici, tentacule caracatiță, tub calamar, baby caracatiță, somon afumat, ton congelat, macrou, etc. La produsele congelate, dar si la unele sortimente de peste proaspat putem vinde si livra si in condiții en-gros. Pescaria Cumpana primeste si comenzi online sau telefonic si livreaza pe raza municipiului Constanta. Aceasta oferta este supusa unor termeni si conditii in limita stocului disponibil si cu livrare doar pentu o anumita cantitate minima comandata. Serviciu take - away - Puteti de asemenea sa va rezervati marfa prin achitarea unui avans si cu ridicarea marfii de la Pescaria Cumpana.

 3. SC ARCADA SRL

  Romania

  pescuim in lacul Razim - Romania si producem fileuri proaspete si congelate de salau somn crap platica babusca caras

 4. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Maroc

 5. MASCATO

  Spania

 1. VALOFISH

  Franta

 2. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Portugalia

 1. SAFRICOPE S.A.U.

  Spania

 2. FLOOK SRL

  Italia

 3. PRODWAY INTERNATIONAL

  Franta

 4. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Olanda

 5. EIRASMAR

  Spania

 6. HIPOMAR,S.A.

  Spania

 7. NEVA OCEANS B.V.

  Olanda

 8. EL BAHHAR

  Tunisia

 1. ASTURPESCA S.L.

  Spania

 2. PACIFIC FISH

  Maroc

 3. PUERTA COSTAS SA

  Spania

 4. ALPHA BAY

  Franta

 5. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

 6. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 7. ARGIS GALAC'SEA

  Franta

 8. MAR LUSITANO - PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugalia

 9. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusia

 10. CONKILIA

  Italia

Filtre

Rezultate pentru

Peste congelat si congelat rapid - Import export

Număr de rezultate

5.568 intreprinderile