• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dezinsectie- dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Dezinsectie- dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale - Import export

 1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ARGONN EQUIPEMENTS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Aparate de curatat cu inalta presiune, Curatare industriala - masini, și Aparate de curatat cu inalta presiune. Are sediul în Clermont En Argonne, Franta.

 2. ELIS BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ELIS BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de lucru si protectie, Bluze si sorturi profesionale, Distribuitoare automate de servetele si sapun, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Lenjerii pentru colectivitati, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Hartie igienica, professional attire, și Haine de lucru si protectie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. COOLIKE REGNERY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania COOLIKE REGNERY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Bensheim, Germania.

 4. CO MEDIZELL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CO MEDIZELL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. FILOMAT SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FILOMAT SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, metal wires, bird exclusion nets, steel cables, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, pigeon deterrent, metal cables, bird deterrent, și wire cables. Are sediul în Bologna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA

  Romania

  Firma curatenie Constanta Servicii curatenie "ca la carte" si de durata este rezultatul muncii nu doar a unor profesionesti cu experienta ci si a unor oameni pasionati de lucrul bine facut. Firma curatenie Constanta MioCleaning desfasoara servicii de curatenie in judetul Constanta se remarca prin munca temeinca si diversitate, pentru birouri, spatii comerciale, de productie, evenimente speciale.Contactati-ne cu incredere, pentru a beneficia de serviciile unei firme curatenie Constanta cu o experienta de lucru, personal atent selectionat si specializat in asigurarea lucrarilor de curatenie in Constanta pentru companii, asociatii condominiu si persoane fizice. Consultati lista de preturi pentru curatenie.Firma de curatenie constanta spalare ferestre Curatenie profesionala Serviciile noastre de curatenie MioCleaning se bazeaza pe metodele cele mai eficiente, optime pentru fiecare locatie si non-invazive de a ingriji si intretine suprafetele, inclusiv pardoselile nobile, cum ar fi cele din marmura, lemn de bambus sau alte esente. Succesul acestei firme de curatenie din Constanta se bazeaza pe o echipa bine pregatita, care utilizeaza echipamente, solutii si produse de cea mai buna calitate. Investim permanent, ne informam despre tehnologii nou aparute in sisteme de curatenie pentru a obtine cele mai bune rezultate la pret competitiv - verificati lista de preturi curatenie Constanta . Consumabilele de lucru sunt alese atent pe baza caracteristicilor.

 2. SERVICII CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Romania

  MioCleaning vine in sprijinul cerintelor dumneavoastra din domeniul servicii de curatenie in Constanta si o lista de preturi curatenie Constanta avantajoasa.MioCleaning - firma curatenie ConstantaSuntem o firma specializata in servicii de curatenie, ne-am inceput activitatea in Constanta cu personal tanar si energic, am invatat sa ne facem treaba bine si sa onoram cele mai exigente asteptari ale clientilor nostri.Printre clientii nostri se numara atat companii cat si persoane fizice din municipiul Constanta si din imprejurimi. Curatenie Constanta - sunati ! Apelati la noi si beneficiati de promptitudine, flexibilitate in alegerea programului de interventie si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti.Constatarile sunt gratuite in Contanta, ne deplasam pentru dumneavoastra la locatie in vederea stabilirii unui pret corect si agreat de comun acord, verificati si lista de preturi curatenie, oferta preturi curatenie Constanta prezenta pe site.Serviciile de curatenie prestate de firma curatenie Constanta sunt servicii bazate pe o experienta de peste cinci ani.Serviciile echipei Miocleaning pot fi prestate, in cadrul unui abonament lunar sau la cerere. Avand standarde inalte, de a va oferi cea mai potrivita oferta, firma noastra de curatenie se deplaseaza oriunde in Constanta, pentru a prezenta clientului o evaluare GRATUITA - verificati lista de preturi curatenie Constanta.

 3. SC.RAI.SARA.SO SRL

  Romania

  EXECUTAM SERVICII DE DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE PENTRU ORICE LOCATIE , INTERNATIONAL SI NATIONAL. FOLOSIM PRODUSE DE CALITATE DE LA SC BAYER ASIGURAM REZULTATE OPTIME. SOLUTIILE NOASTRE NU AU MIROS , NU PATEAZA , NU AFECTEAZA TESATURILE SI NU SUNT NOCIVE ATAT OMULUI CAT NICI ANIMALELOR DOMESTICE. LA FINALIZAREA PROCEDURILOR VA ELIBERAM URMATOARELR ACTE; - contract prestari servicii -proces verbal pentru executia lucrarii -chitanta si factura -aviz de la ministerul sanatatii pentru solutiile cu care lucram

 4. PLAGUIPLAN

  Spania

  Compania PLAGUIPLAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fumigation, și cleaning companies. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. L'AS DU NUISIBLE

  Franta

  Compania L'AS DU NUISIBLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, insect exterminators for communities', home insect exterminators, insect exterminators, și Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Neuilly Sur Marne, Franta.

 1. RATDOWN

  Franta

  Compania RATDOWN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rat extermination, și Pest control. Are sediul în La Chapelle Des Fougeretz, Franta.

 2. BEVISTON GMBH

  Germania

  Compania BEVISTON GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Wurster Nordseeküste, Germania.

 1. PICO-MEDICAL GMBH

  Germania

  Compania PICO-MEDICAL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Germania

  Compania CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 3. DCS

  Belgia

  Compania DCS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie - servicii, Dezinfectare si sterilizare - servicii, Dezinsectie si deratizare - servicii, Curatenie - servicii, Dezinfectare si sterilizare - servicii, și Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Beuzet, Belgia.

 4. LIMAS HYGIENICS

  Belgia

  Compania LIMAS HYGIENICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Schelle, Belgia.

 5. PESTEX SERVICES

  Regatul Unit

  Compania PESTEX SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, pest control treatment, pest removal products, pesticide, și Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Leek, Regatul Unit.

 6. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Spania

  Compania BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. SANOSIL SERVICE GMBH

  Germania

  Compania SANOSIL SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Schongau, Germania.

 8. RAPID CONTROL

  Spania

  Compania RAPID CONTROL, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fumigation, insect removal, on-site rat extermination, și rat extermination for buildings and environments. Are sediul în Alcalá De Henares-Madrid, Spania.

 1. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Spania

  Compania BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Toledo, Spania.

 2. SMP GMBH

  Germania

  Compania SMP GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Tübingen, Germania.

 3. BIOCINOV

  Franta

  Compania BIOCINOV, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Sainte-Foy-Les-Lyon, Franta.

 4. BIRD-X

  Statele Unite ale Americii

  Compania BIRD-X, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, bird control, pest control treatment, și Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Chicago, Statele Unite ale Americii.

 5. MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ

  Austria

  Compania MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în Attnang-Puchheim, Austria.

 6. STOP INSECTES

  Réunion

  Compania STOP INSECTES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în St Gilles Les Hauts, Réunion.

 7. GESTINSA

  Spania

  Compania GESTINSA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, germicide disinfection of buildings, environments and plants, rat extermination for buildings and environments, Dezinsectie si deratizare - servicii, și on-site rat extermination. Are sediul în Coslada, Spania.

 8. HAEDE & DISCHINGER KG

  Germania

  Compania HAEDE & DISCHINGER KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. Are sediul în München, Germania.

 9. TIFONE SRL

  Italia

  Compania TIFONE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura - utilaje si material, portable agricultural atomizers, disinfestation equipment, Agricultura - instalatii si echipamente, și Agricultura - utilaje si material. Are sediul în Cassana, Italia.

 10. BECAITALY

  Italia

  Compania BECAITALY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disinfection, rat extermination and cleaning services for cargo ships, insect control of buildings, environments and plants, și Insect control products. Are sediul în Pregnana Milanese, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Dezinsectie- dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

540 Intreprinderile