• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dezinsectie- dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Dezinsectie- dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale - Import export

 1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Franta

 2. COOLIKE REGNERY GMBH

  Germania

 3. SANOSIL SERVICE GMBH

  Germania

 4. CO MEDIZELL GMBH

  Germania

 5. ELIS BELGIUM

  Belgia

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FILOMAT SRL

  Italia

 2. SERVICII CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Romania

  MioCleaning vine in sprijinul cerintelor dumneavoastra din domeniul servicii de curatenie in Constanta si o lista de preturi curatenie Constanta avantajoasa.MioCleaning - firma curatenie ConstantaSuntem o firma specializata in servicii de curatenie, ne-am inceput activitatea in Constanta cu personal tanar si energic, am invatat sa ne facem treaba bine si sa onoram cele mai exigente asteptari ale clientilor nostri.Printre clientii nostri se numara atat companii cat si persoane fizice din municipiul Constanta si din imprejurimi. Curatenie Constanta - sunati ! Apelati la noi si beneficiati de promptitudine, flexibilitate in alegerea programului de interventie si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti.Constatarile sunt gratuite in Contanta, ne deplasam pentru dumneavoastra la locatie in vederea stabilirii unui pret corect si agreat de comun acord, verificati si lista de preturi curatenie, oferta preturi curatenie Constanta prezenta pe site.Serviciile de curatenie prestate de firma curatenie Constanta sunt servicii bazate pe o experienta de peste cinci ani.Serviciile echipei Miocleaning pot fi prestate, in cadrul unui abonament lunar sau la cerere. Avand standarde inalte, de a va oferi cea mai potrivita oferta, firma noastra de curatenie se deplaseaza oriunde in Constanta, pentru a prezenta clientului o evaluare GRATUITA - verificati lista de preturi curatenie Constanta.

 3. CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA

  Romania

  Firma curatenie Constanta Servicii curatenie "ca la carte" si de durata este rezultatul muncii nu doar a unor profesionesti cu experienta ci si a unor oameni pasionati de lucrul bine facut. Firma curatenie Constanta MioCleaning desfasoara servicii de curatenie in judetul Constanta se remarca prin munca temeinca si diversitate, pentru birouri, spatii comerciale, de productie, evenimente speciale.Contactati-ne cu incredere, pentru a beneficia de serviciile unei firme curatenie Constanta cu o experienta de lucru, personal atent selectionat si specializat in asigurarea lucrarilor de curatenie in Constanta pentru companii, asociatii condominiu si persoane fizice. Consultati lista de preturi pentru curatenie.Firma de curatenie constanta spalare ferestre Curatenie profesionala Serviciile noastre de curatenie MioCleaning se bazeaza pe metodele cele mai eficiente, optime pentru fiecare locatie si non-invazive de a ingriji si intretine suprafetele, inclusiv pardoselile nobile, cum ar fi cele din marmura, lemn de bambus sau alte esente. Succesul acestei firme de curatenie din Constanta se bazeaza pe o echipa bine pregatita, care utilizeaza echipamente, solutii si produse de cea mai buna calitate. Investim permanent, ne informam despre tehnologii nou aparute in sisteme de curatenie pentru a obtine cele mai bune rezultate la pret competitiv - verificati lista de preturi curatenie Constanta . Consumabilele de lucru sunt alese atent pe baza caracteristicilor.

 4. SC.RAI.SARA.SO SRL

  Romania

  EXECUTAM SERVICII DE DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE PENTRU ORICE LOCATIE , INTERNATIONAL SI NATIONAL. FOLOSIM PRODUSE DE CALITATE DE LA SC BAYER ASIGURAM REZULTATE OPTIME. SOLUTIILE NOASTRE NU AU MIROS , NU PATEAZA , NU AFECTEAZA TESATURILE SI NU SUNT NOCIVE ATAT OMULUI CAT NICI ANIMALELOR DOMESTICE. LA FINALIZAREA PROCEDURILOR VA ELIBERAM URMATOARELR ACTE; - contract prestari servicii -proces verbal pentru executia lucrarii -chitanta si factura -aviz de la ministerul sanatatii pentru solutiile cu care lucram

 5. L'AS DU NUISIBLE

  Franta

 1. PLAGUIPLAN

  Spania

 2. RATDOWN

  Franta

 1. BEVISTON GMBH

  Germania

 2. DCS

  Belgia

 3. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Germania

 4. PICO-MEDICAL GMBH

  Germania

 5. PESTEX SERVICES

  Regatul Unit

 6. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Spania

 7. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Spania

 8. SMP GMBH

  Germania

 1. BIOCINOV

  Franta

 2. BIRD-X

  Statele Unite ale Americii

 3. STOP INSECTES

  Réunion

 4. MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ

  Austria

 5. DERATPRO

  Franta

 6. CONTROL DE PLAGAS BARCELONA CPB

  Spania

 7. PROTECT24H - OZONOWANIE, ODPLUSKWIANIE, DEZYNFEKCJA

  Polonia

 8. W-TRAP

  Turcia

 9. GESTINSA

  Spania

 10. SOWA GLOBAL LTD

  Regatul Unit

Filtre

Rezultate pentru

Dezinsectie- dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

538 intreprinderile