• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • conserve pasteurizate

Rezultate pentru

Conserve pasteurizate - Import export

 1. COPPOLA S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COPPOLA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve pasteurizate, Alimente - import-export, fruit coulis, ready-made sauces, foodstuffs export, Conserve pasteurizate, production of semi-finished fruit goods, Alimente - import-export, și production of semi-finished vegetable goods. Are sediul în Scafati, Italia.

 2. TALIA GIDA A.S.

  Turcia

  Compania TALIA GIDA A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume liofilizate, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, și Legume liofilizate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. WECK UNITED KINGDOM

  Franta

  Compania WECK UNITED KINGDOM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticle si borcane din sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve pasteurizate, Conserve, jars for food industry packagings, Conserve pasteurizate, Conserve, și glass preserving jars. Are sediul în Geispolsheim Gare, Franta.

 4. CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC

  Turcia

  Compania CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. KASI KONSERV LTD.

  Bulgaria

  Compania KASI KONSERV LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Septemvri, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Romania

  Compania SC CAMARA LUI TOMITA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Legume proaspete, Conserve pasteurizate, Sucuri de fructe si legume, Fructe, Legume proaspete, Conserve pasteurizate, și Sucuri de fructe si legume. Are sediul în Rasnov, Romania.

 2. POTS POTES

  Franta

  Compania POTS POTES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Delicatessen products. Are sediul în Aiguilhe, Franta.

 3. CONSERVEIRA DO SUL, LDA

  Portugalia

  Compania CONSERVEIRA DO SUL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve pasteurizate, production of tinned fish, fish canning lines, și Conserve pasteurizate. Are sediul în Olhao, Portugalia.

 4. KATRIN KO LTD

  Bulgaria

  Compania KATRIN KO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Rakovski, Bulgaria.

 5. FLORAMED LTD

  Turcia

  Compania FLORAMED LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile capers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. PIGMAGROUP

  Spania

  Compania PIGMAGROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish canning lines, și preservation. Are sediul în Gandia, Spania.

 2. CONSERVERIE DU MOULIN

  Franta

  Compania CONSERVERIE DU MOULIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Usseau, Franta.

 1. CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA

  Spania

  Compania CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preserved foodstuffs, și fish canning lines. Are sediul în Lodosa, Spania.

 2. AGROBAYS

  Turcia

  Compania AGROBAYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. STOCZEK NATURA

  Polonia

  Compania STOCZEK NATURA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sausages, tinned. Are sediul în Stoczek Lukowski, Polonia.

 4. DENIMEKS FOOD

  Turcia

  Compania DENIMEKS FOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preserves, și producer of hummos. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA.

  Portugalia

  Compania FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Olhão, Portugalia.

 6. GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A.

  Portugalia

  Compania GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Gafanha Da Nazaré, Portugalia.

 7. COVI SAS

  Franta

  Compania COVI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Bressuire, Franta.

 8. SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A.

  Portugalia

  Compania SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Calheta, Portugalia.

 1. GENCOAL, S.A.

  Portugalia

  Compania GENCOAL, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 2. FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugalia

  Compania FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Ílhavo, Portugalia.

 3. LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugalia

  Compania LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Gafanha Da Encarnação, Portugalia.

 4. C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A.

  Portugalia

  Compania C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Gafanha Da Nazaré, Portugalia.

 5. EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA.

  Portugalia

  Compania EMPRESA DE CONSERVAS JOÃO ANTONIO PACHECO LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Olhão, Portugalia.

 6. KUPETS

  Ucraina

  Compania KUPETS, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, wholesale of deep-frozen food, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 7. BOCAGE RESTAURATION

  Franta

  Compania BOCAGE RESTAURATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Loudun Cedex, Franta.

 8. SOFRITAR DE PEIXOTO & VALE - PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugalia

  Compania SOFRITAR DE PEIXOTO & VALE - PRODUTOS ALIMENTARES LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Vila Nova De Famalicão, Portugalia.

 9. FABRICA CONSERVAS LA GONDOLA LDA.

  Portugalia

  Compania FABRICA CONSERVAS LA GONDOLA LDA., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Perafita, Portugalia.

 10. GLOBAZUL-IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO, S.A.

  Portugalia

  Compania GLOBAZUL-IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. Are sediul în Gafanha Da Nazaré, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit