• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • peste afumat si sarat

Rezultate pentru

Peste afumat si sarat - Import export

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Spania

  Compania BACALAOS ALEJANDRA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry salted cod, wet salted cod, stockfish ready to serve, și salt cod fillet. Are sediul în Logroño-La Rioja, Spania.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spania

  Compania CONSERVAS LINDA PLAYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste afumat si sarat, Peste afumat si sarat, anchovies marinated in olive oil, Anchovies, și anchovy fillets. Are sediul în Colindres-Cantabria, Spania.

 3. ROYAL CAVIAR

  Germania

  Compania ROYAL CAVIAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile caviar, Wild caviar, și Farmed caviar. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. NEPTUN SEAFOOD APS

  Danemarca

  Compania NEPTUN SEAFOOD APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile control panel. Are sediul în Løgstør, Danemarca.

 5. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste congelat si congelat rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste afumat si sarat, trout, Peste afumat si sarat, perch, și gilthead breams. Are sediul în Denizli, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SIMON DUTRIAUX

  Franta

  Compania SIMON DUTRIAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seafood salad. Are sediul în Vendin Le Vieil, Franta.

 2. SODIAL

  Belgia

  Compania SODIAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. Are sediul în Jumet, Belgia.

 3. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Franta

  Compania EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. Are sediul în Calais, Franta.

 4. CAVIAR PETROSSIAN

  Franta

  Compania CAVIAR PETROSSIAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile caviar, și Delicatessen products. Are sediul în Paris, Franta.

 5. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugalia

  Compania RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste afumat si sarat, Peste afumat si sarat, stockfish specialties, Frozen salt cod, și Desalted cod. Are sediul în Torres Vedras, Portugalia.

 1. ARGIS GALAC'SEA

  Franta

  Compania ARGIS GALAC'SEA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe de mare congelate rapid, Peste congelat si congelat rapid, Peste afumat si sarat, Cochilii, crustacee, Fructe de mare congelate rapid, Peste congelat si congelat rapid, Peste afumat si sarat, și Cochilii, crustacee. Are sediul în Lorient, Franta.

 2. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italia

  Compania TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dry salted cod, stock fish, salt cod fillet, și stockfish ready to serve. Are sediul în Mestre, Italia.

 1. LE MOULIN DU COUVENT

  Franta

  Compania LE MOULIN DU COUVENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. Are sediul în Descartes, Franta.

 2. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste congelat si congelat rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste afumat si sarat, frozen fish export, fish shops, Peste afumat si sarat, și frozen fish products. Are sediul în Klein Meckelsen, Germania.

 3. ALBATROSS SEAFOODS

  Irlanda

  Compania ALBATROSS SEAFOODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile salmon, smoked salmon, și fish. Are sediul în Killybegs, Irlanda.

 4. LEONIDIS COMPANY

  Grecia

  Compania LEONIDIS COMPANY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frozen fish products. Are sediul în Kavala, Grecia.

 5. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Germania

  Compania JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Röfingen, Germania.

 6. RÄUCHERZWERG

  Germania

  Compania RÄUCHERZWERG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Peste afumat si sarat, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Peste, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Peste afumat si sarat, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Neufeld, Germania.

 7. SALAZONES COBASAL S.L

  Spania

  Compania SALAZONES COBASAL S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile salmon, sardine, și dry salted cod. Are sediul în Baza, Spania.

 8. BASKCOD

  Spania

  Compania BASKCOD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. Are sediul în Lemona, Spania.

 1. SALM INVEST GROUP

  Belgia

  Compania SALM INVEST GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smoked salmon. Are sediul în Fleurus, Belgia.

 2. PREGI DI SICILIA

  Malta

  Compania PREGI DI SICILIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. Are sediul în Mellieha, Malta.

 3. ZALMKOERIER

  Olanda

  Compania ZALMKOERIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smoked salmon, wholesale of fresh fish, și packaged salmon. Are sediul în Urk, Olanda.

 4. LVIVMOREPRODUCT

  Ucraina

  Compania LVIVMOREPRODUCT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, fish product, fish and processed fish products, frozen seafood, și Peste. Are sediul în Lvov, Ucraina.

 5. BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH

  Vietnam

  Compania BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish product, Surimi manufacturer, și squid. Are sediul în Ho Chi Minh, Vietnam.

 6. JAEGER-VERSAND

  Germania

  Compania JAEGER-VERSAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Instalatii de fierbere si afumare pentru mezeluri, și Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale. Are sediul în Bonefeld, Germania.

 7. IMPORTGROUP

  Ucraina

  Compania IMPORTGROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti sarati si aperitivi, import, saltwater fish, și Biscuiti sarati si aperitivi. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

 8. W.KOKSPAARNDAM

  Olanda

  Compania W.KOKSPAARNDAM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. Are sediul în Raamsdonksveer, Olanda.

 9. COMERCIAL AIRAM ZAMORA

  Spania

  Compania COMERCIAL AIRAM ZAMORA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food sector distribution, și frozen foods. Are sediul în Logroño, Spania.

 10. SARL WILLIAM AND JAMES

  Franta

  Compania SARL WILLIAM AND JAMES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste afumat si sarat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smoked salmon. Are sediul în Carentan, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Peste afumat si sarat - Import export

Număr de rezultate

4.665 Intreprinderile