• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pereti despartitori

Rezultate pentru

Pereti despartitori - Import export

 1. MDS RAUMSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  MDS Raumsysteme is an innovative manufacturer of flexible wall and partition systems for commercial use to buy, rent or lease. At our factory in Engen-Welschingen (Germany), we produce modular production and foreman offices, partition wall systems, portable offices and steel platform constructions of the highest quality. We are more than just manufacturers – we consider ourselves your professional partner for design, construction and expert assembly. Our technical advisers are happy to design the project at your premises and provide you with a specific proposal. We look forward to working with you. Dirk Solbach and the MDS Team. Examples of our products include modular production offices, foreman offices, partition wall systems, portable offices, steel platform constructions, cleanrooms, industrial partition walls, test chambers, warehouse partitions.

 2. JANSEN SYSTEMBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JANSEN SYSTEMBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Surwold, Germania.

 3. ISFORTGROUP DANIEL ISFORT

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ISFORTGROUP DANIEL ISFORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 4. CLEAN-TEK REINRAUMTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CLEAN-TEK REINRAUMTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Renningen, Germania.

 5. VKF RENZEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VKF RENZEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oferte promotionale - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori, POS material, Sales promotion activities, brochure stands, Sandwich boards, Folding frames, Information stands, Digital signage, și Trade fair accessories. Are sediul în Isselburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROCOM-BESTMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PROCOM-BESTMANN GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Naumburg, Germania.

 2. J.D. GECK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania J.D. GECK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrare materiale plastice, Cromarea, Sanitiser dispensers, Protective screens, Personal protection, Customer information and guidance systems, display frames, Scanner rails, și Acrylic displays. Are sediul în Altena, Germania.

 3. WALLRITE SRL

  Romania

  Va oferim solutii unice si profesionalism in compartimentarea spatiului de birou avand o experienta vasta in integrarea peretilor demontabili si mobili in diverse arii de activitate. Veti beneficia de promtitudine si servicii de inalta calitate atat in amenajari, constructii, cat si in finisaje interioare care va asigura un raport calitate-pret bun. Toate partitiile furnizate si integrate in spatiul dvs. vor indeplini toate standardele de calitate, avand avantajul unui sistem care este adaptat cerintelor specifice domeniului in care activati, a cerintelor interne si in conformitate cu toate cerintele actuale ale pietei. Avem o gama larga de compartimentari care sa indeplineasca cele expuse mai sus, dar nu numai, spre exemplu categoria peretilor demontabili de la furnizorul QbiQ si pereti mobili de la furnizorul Espero. Peretii demontabili de la QbiQ au principalul avantaj ca se pot integra si reloca fara a modifica plafonul sau pardoseala, fiind si sisteme din sticla securizata simpla sau dubla. Pe cand, beneficiul peretilor mobili de la Espero ar fi crearea unui spatiu flexibil, prin partitia la un moment dat a unui spatiu. Mai concret acesti pereti se pliaza sau se extind atunci cand se doreste sa se creeze unu sau mai multe spatii. Pentru colaborare sau mai multe detalii va asteptam sa ne contactati telefonic sau pe email.

 4. LANGLOIS SOBRETI

  Franta

  Compania LANGLOIS SOBRETI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Pereti despartitori, Plafoane suspendate, open space wall, Acoustic design, și Pereti despartitori. Are sediul în Rennes Cedex, Franta.

 5. FABIMA

  Belgia

  Compania FABIMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori mobili si extensibili, Pereti despartitori mobili si extensibili, accordion doors, și dividing rails. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. VEFA ALÜMINYUM

  Turcia

  Compania VEFA ALÜMINYUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori, aluminium railing, și Pereti despartitori. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. META TRENNWANDANLAGEN GMBH & CO KG

  Germania

  Compania META TRENNWANDANLAGEN GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Rengsdorf, Germania.

 1. CUTALL GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania CUTALL GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Erkrath, Germania.

 2. ZELLER GMBH

  Austria

  Compania ZELLER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Hohenems, Austria.

 3. MOBILGILI S.N.C.

  Italia

  Compania MOBILGILI S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori, Office furniture, Pereti despartitori, și architectural design of specially made furnishings and fittings. Are sediul în Polonghera, Italia.

 4. GLASEREI CH. STARZACHER GMBH

  Austria

  Compania GLASEREI CH. STARZACHER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Klagenfurt, Austria.

 5. ELLERMANN GMBH

  Germania

  Compania ELLERMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori, Masti de protectie, Pereti despartitori, și Masti de protectie. Are sediul în Rietberg, Germania.

 6. ESCAYOLAS BEDMAR S.L.

  Spania

  Compania ESCAYOLAS BEDMAR S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Pereti despartitori, passive fire prevention, soundproofing for buildings, Plafoane suspendate, și Pereti despartitori. Are sediul în Terrassa, Spania.

 7. ROSENKRANZ FRANZ HAIDERER

  Austria

  Compania ROSENKRANZ FRANZ HAIDERER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobile and extending partitions, soft carpentry, Sliding partitions, și CNC finishing. Are sediul în Graz, Austria.

 8. PRISMAC SRL

  Italia

  Compania PRISMAC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soundproofing partitions, modular dividing walls, mobile glazed and acoustic partitions, și transparent dividing walls. Are sediul în Cormano, Italia.

 1. MAX Q HOLZMARKETING GMBH

  Germania

  Compania MAX Q HOLZMARKETING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Lahr/schwarzwald, Germania.

 2. FITNESSMARKT.DE SERVICES GMBH

  Germania

  Compania FITNESSMARKT.DE SERVICES GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. BARESY GMBH& CO.KG

  Germania

  Compania BARESY GMBH& CO.KG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel doors, și wells. Are sediul în Kirchberg, Germania.

 4. PANELTIM

  Belgia

  Compania PANELTIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile doors, plastic panels, tank construction, și Panels. Are sediul în Lichtervelde, Belgia.

 5. CBG COMPOSITES GMBH

  Germania

  Compania CBG COMPOSITES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori, soundproof panels, fire protection, basalt, și Pereti despartitori. Are sediul în Wipperfürth, Germania.

 6. VAN GOMPEL

  Belgia

  Compania VAN GOMPEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori, Parchet, Building, Pereti despartitori, și Parchet. Are sediul în Leopoldsburg, Belgia.

 7. ACHARD ET COMPAGNIE

  Franta

  Compania ACHARD ET COMPAGNIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, Pereti despartitori, Acoperirea constructiilor - lucrari, mechanical seals, și Pereti despartitori. Are sediul în Genay, Franta.

 8. PLAGILUX

  Belgia

  Compania PLAGILUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, screens, insulating walls, și Plafoane. Are sediul în Deurne, Belgia.

 9. MAINARDI SISTEMI

  Italia

  Compania MAINARDI SISTEMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipped partitions, mobile partitions, Sliding partitions, și custom-made walls. Are sediul în Cusago, Italia.

 10. WORK IN WORK

  Turcia

  Compania WORK IN WORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. Are sediul în Ankara, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit