• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala

Rezultate pentru

Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala - Import export

 1. SACAR FORNI

  Italia

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 2. EBBO FOOD CONSULTANT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EBBO FOOD CONSULTANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti, și Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti. Are sediul în Montauroux, Franta.

 3. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Turcia

  Compania VALENT BAKERY EQUIPMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru brutarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, equipment for bakeries, machines for bakeries, bakery, și Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Turcia

  Compania TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, bakery products, Cuptoare pentru brutarii, și bakery supplies. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD

  China

  Compania ANYANG GOLDEN MACHINERY CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Anyang, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALFA BREAD

  Turcia

  Compania ALFA BREAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pita bread. Are sediul în Kilis, Turcia.

 2. MEMAK BAKERY MACHINES

  Turcia

  Compania MEMAK BAKERY MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile feeds for rabbits. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turcia

  Compania SAMI KAMMAZ OVENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, Cuptoare pentru brutarii, și bread. Are sediul în Kilis, Turcia.

 4. MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING

  Turcia

  Compania MAKINSA BAKERY MACHINERY MFG & ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food mixers for institutions', dough fermentation cabinets and chambers for bakeries, biscuit factories and patisseries, și food mixers. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. LP CONSULTING

  Italia

  Compania LP CONSULTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, brutărie - Maşini şi echipament, Paste fainoase - instalatii si materiale, Cuptoare pentru brutarii, brutărie - Maşini şi echipament, și Paste fainoase - instalatii si materiale. Are sediul în Verona, Italia.

 1. OMAB DI RUDARI SRL

  Italia

  Compania OMAB DI RUDARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Lugagnano Verona, Italia.

 2. GOURMETBACK

  Ucraina

  Compania GOURMETBACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ovens for patisseries, dosage systems and systems, și shaping machines for the food industry. Are sediul în Bucha, Ucraina.

 1. VIKING IP, SIA

  Letonia

  Compania VIKING IP, SIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarii - masini si materiale, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, installation of professional kitchens, Macelarii - masini si materiale, și Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Riga, Letonia.

 2. EKMAK BAKERY MACHINES CO

  Turcia

  Compania EKMAK BAKERY MACHINES CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Umraniye Istanbul, Turcia.

 3. NEUBING S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania NEUBING S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, brutărie - Maşini şi echipament, Electrocasnice - aparate mari, Electrocasnice - import-export, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, brutărie - Maşini şi echipament, Electrocasnice - aparate mari, și Electrocasnice - import-export. Are sediul în Plzen, Republica Ceha.

 4. CHEF-ESSENTIALS LTD

  Hong Kong

  Compania CHEF-ESSENTIALS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bar equipment, și manufacture of espresso coffee machines. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 5. RADEMAKER

  Olanda

  Compania RADEMAKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pizza cuptor, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, baking systems and equipment, food industry refrigerators, pizza cuptor, și Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Culemborg, Olanda.

 6. KUDRET MAKINE

  Turcia

  Compania KUDRET MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de cofetarie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Alimentatie - utilaje si echipamente, tunnel ovens, plants and equipment for the production of comfits, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și Alimentatie - utilaje si echipamente. Are sediul în Antalya, Turcia.

 7. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Italia

  Compania ALBA & TEKNOSERVICE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Paste fainoase - instalatii si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, și Paste fainoase - instalatii si materiale. Are sediul în Villafranca Padovana, Italia.

 8. ARHAS FOOD MACHINES COMPANY

  Turcia

  Compania ARHAS FOOD MACHINES COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia de biscuiti - instalatii si materiale pentru profesionisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Biscuiti, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Rotary ovens, Food machine, și Biscuiti. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. BAKERY SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania BAKERY SOLUTIONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Huddersfield, Regatul Unit.

 2. KEIBLINGER GMBH

  Austria

  Compania KEIBLINGER GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Sitzenberg-Reidling, Austria.

 3. DADEX D.O.O.

  Serbia

  Compania DADEX D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru brutarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, Cuptoare electrice, bakery ovens, customized manufacture of electric ovens, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și Cuptoare electrice. Are sediul în Salas Nocajski, Serbia.

 4. HUBERT CLOIX

  Franta

  Compania HUBERT CLOIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în St Maur Des Fosses, Franta.

 5. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Franta

  Compania TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru brutarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, brutărie - Maşini şi echipament, Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, brutărie - Maşini şi echipament, pastry-making machinery, și french baking machinery. Are sediul în Sennecey-Lès-Dijon, Franta.

 6. KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS

  Turcia

  Compania KARDESAN BAKERY AND PASTRY EQUIPMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. KAVEH OVEN INDUSTRY CO

  Iran

  Compania KAVEH OVEN INDUSTRY CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Isfahan, Iran.

 8. DAMAK BAKERY MACHINERY

  Turcia

  Compania DAMAK BAKERY MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru brutarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, equipment for bakeries, machines for bakeries, food mixers, și Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Konya, Turcia.

 9. ZEKI SAHIN PASLANMAZ GIDA MAKINELLERI SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania ZEKI SAHIN PASLANMAZ GIDA MAKINELLERI SAN. TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în konya, Turcia.

 10. KAGNICI MAKINA LTD. CO.

  Turcia

  Compania KAGNICI MAKINA LTD. CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala, și Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala. Are sediul în Konya, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Patiserie - instalatii si materiale pentru productia industriala - Import export

Număr de rezultate

1.112 Intreprinderile