• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • papetarie - articole scolare

Rezultate pentru

Papetarie - articole scolare - Import export

 1. WONDAY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania WONDAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole de birou, Capsatoare pentru birou, Perforatoare de hartie, Benzi adezive, Carucioare de transport, Carucioare de transport si carucioare manuale, Transpaleti, și Tabureti. Are sediul în Lezoux, Franta.

 2. PINTEXIM SRL

  Romania

  - Compania PINTEXIM este o societate cu capital integral romanesc, infiintata în 1994, avand ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de papetarie si birotica a produselor si ambalajelor din hartie si carton, editarea cartilor, brosurilor si altor publicatii, toate dupa modele de conceptie proprie. - Inca de la infiintare PINTEXIM a urmarit sa ofere produse si servicii de calitate si sa aiba o politica de preturi flexibila, orientata spre nevoile clientilor. - Oferta PINTEXIM cuprinde articole de papetarie si birotica in numar de peste 1500 repere ce provin din productia proprie, indigena si din import. . - Compania PINTEXIM va poate sprijini in activitatea dumneavoastra de aprovizionare si consum propriu cu urmatoarele produse: - Produse din hartie: hartie de copiator, plicuri, etichete autoadezive, hartie imprimanta, role din hartie, registre , bloc notess-uri, caiete pentru birou, cuburi, tipizate, carton carti vizita, etc.

  Toate produsele pentru "papetarie - articole scolare"

 3. MYKITTY ROMANIA

  Romania

  MyKitty.ro - magazin online pentru copii, pentru toti copiii ; ) Bine ati venit in lumea celor mici! Universul copiilor e plin de razele bucuriei lor, de zambete dar si de jucariile lor preferate cu Super Eroi. Bicicleta sau ghiozdanul, rolele sau trolerul de vacanta vor avea un loc special in inimile lor daca sunt insotite de printesele Ana si Elsa din Regatul de Gheata sau de personajele clasice Disney,  Minnie si Mikey Mouse, neinfricatul Spiderman sau eroii din Star Wars.    Lumea copiilor ne fascineaza mereu, chiar daca am depasit demult varsta copilariei. Magazinul MyKitty.ro este locul perfect in care, copii si adulti, regasesc magia basmului, cu jocuri si jucarii. In ziua de azi posibilitatile copiilor sunt mult mai diversificate decat in trecut, avand de ales intre jucarii de exterior sau interior, jocuri de societate sau colective, patine cu rotile, trotinete, skateboard sau biciclete pentru plimbarile in parc sau excusii, ghiozdane si penare personalizate cu eroii lor favoriti, personaje Disney si numai, decoratiuni pentru camera lor, decoratiuni pentru Craciun sau electronice concepute pentru copii: CD-playere, casti audio, microfoane, boxe portabile BLUETOOTH si sisteme Karaoke. De-a lungul unei experiente care a inceput in anul 2013, am reusit sa dezvoltam o colectie de produse pentru copii diversificata dar in acelasi timp am reusim sa pastram in portofoliul nostru doar acele produse care corespund din punct de vedere calitativ si al nevoilor celor mici.

 4. KISS MY WORLD

  Germania

  Compania KISS MY WORLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. FLOMO PLASTICS INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania FLOMO PLASTICS INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, erasers, și Birou - furnituri. Are sediul în Kaohsiung City, Taiwan (ROC).

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AKYAZI SCHOOL OFFICE

  Turcia

  Compania AKYAZI SCHOOL OFFICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table de scris. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material didactic, Mobilier pentru scoli, Papetarie - articole scolare, office fittings, Material didactic, Mobilier pentru scoli, și Papetarie - articole scolare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. FOURNITURE DE BUREAU TUNISIE

  Tunisia

  Compania FOURNITURE DE BUREAU TUNISIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole scolare, printers, și paper. Are sediul în Medenine Nord, Tunisia.

 3. TANGRAM D.O.O.

  Serbia

  Compania TANGRAM D.O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile business consultancy. Are sediul în Novi Sad, Serbia.

 4. MAR - MAR D.O.O.

  Croatia

  Compania MAR - MAR D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brosare, legare si finisaje, Papetarie - articole scolare, office stationery, Brosare, legare si finisaje, și Papetarie - articole scolare. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 5. ILIJANUM LTD

  Serbia

  Compania ILIJANUM LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hard cover notebooks, Stapled notebooks, și diaries. Are sediul în Sid, Serbia.

 1. INSPIRATION NL

  Olanda

  Compania INSPIRATION NL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles for newborns and toddlers, și school supplies. Are sediul în Heerewaarden, Olanda.

 2. PUTUNGA

  Italia

  Compania PUTUNGA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole scolare, document filing, writing items, și folders. Are sediul în Milano, Italia.

 1. LIBRERIA ACUARIO DESDE 1984

  Spania

  Compania LIBRERIA ACUARIO DESDE 1984, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, books, sales services, și Papetarie - articole scolare. Are sediul în Chapela (san Fausfo), Spania.

 2. WORLD TRADE SYSTEM

  Ungaria

  Compania WORLD TRADE SYSTEM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Etichete - papetarie, Papetarie - articole scolare, Capsatoare pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, Etichete - papetarie, Papetarie - articole scolare, și Capsatoare pentru birou. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. NINGBO JABAY GIFTS CO., LTD

  China

  Compania NINGBO JABAY GIFTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. Are sediul în Ningbo, China.

 4. MADRID PAPEL IMPORT S.L.

  Spania

  Compania MADRID PAPEL IMPORT S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de hartie si carton, Import-export de hartie si carton, și exercise books. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. EDITIONS FUZEAU

  Franta

  Compania EDITIONS FUZEAU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile school service, state education office, educational services, și musical instruments. Are sediul în Courlay, Franta.

 6. BÜROBEDARF HÄMPEL

  Germania

  Compania BÜROBEDARF HÄMPEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, d.i.y, folders, și Papetarie - articole scolare. Are sediul în Syke, Germania.

 7. TOP CREATIVE COMPANY

  Ucraina

  Compania TOP CREATIVE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 8. IDC

  Belgia

  Compania IDC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de papetarie, Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole de birou, pens, Hartie de papetarie, Papetarie - articole scolare, și Papetarie - articole de birou. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. OFFICE PLAST

  Tunisia

  Compania OFFICE PLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile arch lever files, ring collecorts, și Trays according to order. Are sediul în Beja, Tunisia.

 2. PINTEXIM

  Romania

  Compania PINTEXIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, paper and cardboard products, office stationery, Papetarie - articole scolare, și hard cover notebooks. Are sediul în Craiova, Romania.

 3. AQUAREL D.O.O.

  Croatia

  Compania AQUAREL D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru pictura, painting accessories, și Articole pentru pictura. Are sediul în Slavonski Brod, Croatia.

 4. KEMERBURGAZ OFIS VE OKUL GEREÇLERI SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania KEMERBURGAZ OFIS VE OKUL GEREÇLERI SANAYI VE TICARET A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile export, tax collection services, supplies for schools, și pencil sharpener. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. OKULGEREC EDUCATION MATERIALS C.O.

  Turcia

  Compania OKULGEREC EDUCATION MATERIALS C.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 6. ORDISTEF PAPETERIE

  Franta

  Compania ORDISTEF PAPETERIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole de birou, Papetarie - articole de birou, și office stationery. Are sediul în Toulouse, Franta.

 7. MANS ITALIA SRL

  Italia

  Compania MANS ITALIA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exercise books, și folders. Are sediul în Vignate, Italia.

 8. OBBO GMBH SAARBRÜCKEN

  Germania

  Compania OBBO GMBH SAARBRÜCKEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Birou - furnituri, Papetarie - articole scolare, Mobilier si rafturi pentru birou, Birou - furnituri, gift items, și Papetarie - articole scolare. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 9. SIOEN OFFICE

  Belgia

  Compania SIOEN OFFICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, automatic printers, office supplies, Papetarie - articole scolare, și office machine accessory. Are sediul în Bierbeek, Belgia.

 10. SHENZHEN LEARNING SPRING GROUP CO., LTD.

  China

  Compania SHENZHEN LEARNING SPRING GROUP CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. Are sediul în Shenzhen, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Papetarie - articole scolare - Import export

Număr de rezultate

3.032 Intreprinderile