• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • articole funerare

Rezultate pentru

Articole funerare - Import export

 1. TH.VROHIDIS S.A

  Grecia

  Verified by europages badge

  Compania TH.VROHIDIS S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole religioase, Monumente funerare, bronze flower holders, Articole religioase, tombstone engravings, Monumente funerare, bronze accessories, antique bronzes, și Aluminium die casting. Are sediul în Mandra, Grecia.

 2. SERVICII FUNERARE APUSUL SRL

  Romania

  Servicii Funerare Apusul din Oradea va ofera servicii funerare complete de calitate la un pret accesibil. Servicii Funerare Apusul va ofera urmatoarele produse si servicii: - Medic constatator gratuit NON STOP in Oradea si in judetul Bihor - Sicrie ieftine - Sicrie de lux - Frigider mortuar si capac frigorific - Incinerare la cerere - La cerere asiguram echipa pentru saparea gropii in afara orasului Oradea - Transport mortuar intern - Transport mortuar international - repatriere - Imbracaminte si incaltaminte decedati: costum dama, costum barbati, pantofi, palarie - Cruce de lemn sau de fier - Alte accesorii pentru inmormantare. Pentru mai multe informatii va oferim urmatoarele modalitati: Ne puteti vizita la magazinul situat la adresa: Oradea, strada Louis Pasteur, nr.51, judetul Bihor Sau ne puteti contacta telefonic la urmatorul numar de telefon: 0757 748 406 Site: Servicii Funerare Apusul Oradea

 3. FUNERAL SUPPLIES DONEGAL MORIVITA

  Irlanda

  Compania FUNERAL SUPPLIES DONEGAL MORIVITA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment and supplies for mortuaries. Are sediul în Donegal Town Co., Irlanda.

 4. GUSTAV MICHEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GUSTAV MICHEL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urne funerare, Urne funerare, coffin handles, funeral articles, și funeral caskets. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 5. INZEIN

  Spania

  Compania INZEIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe funebre - articole, Urne funerare, Pompe funebre - articole, Urne funerare, manufacturing of funerary urns, și cinerary urns. Are sediul în Castellón, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REAL VOTIVA S.R.L.

  Italia

  Compania REAL VOTIVA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tombstone engravings, manufacturing of funerary urns, funerary monuments, și bronze accessories. Are sediul în Melissano, Italia.

 2. WEIHER GMBH

  Germania

  Compania WEIHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, Monumente funerare, Articole funerare, funeral works, și Monumente funerare. Are sediul în Freiburg, Germania.

 3. CLARIUS DI PEPA GIULIANO

  Italia

  Compania CLARIUS DI PEPA GIULIANO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. Are sediul în Recanati, Italia.

 4. URN BT

  Finlanda

  Compania URN BT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urne funerare, urns, urn manufacturers, și Urne funerare. Are sediul în Sääksjärvi, Finlanda.

 5. GRUPO TANATORIO IRACHE

  Spania

  Compania GRUPO TANATORIO IRACHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, national funeral transport, Articole funerare, international funeral transport, și crematorium. Are sediul în Pamplona-Navarra, Spania.

 1. MELKA COFFIN

  Turcia

  Compania MELKA COFFIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole religioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, funeral articles, funeral caskets, Articole funerare, și CNC processing. Are sediul în Mugla, Turcia.

 2. MORIVITA - CAPITONNAGE DE L'OUEST

  Franta

  Compania MORIVITA - CAPITONNAGE DE L'OUEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urne funerare, Urne funerare, equipment and supplies for mortuaries, și funeral candles. Are sediul în Saint-Gilles, Franta.

 1. BESTATTUNGEN REINDERS

  Germania

  Compania BESTATTUNGEN REINDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile undertakers, cremation and burial services, funeral caskets, și cinerary urns. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 2. DOBRO PRODUKT & SERVICE

  Germania

  Compania DOBRO PRODUKT & SERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. Are sediul în Sinntal, Germania.

 3. FUNERARIA RAMÓN CANO

  Spania

  Compania FUNERARIA RAMÓN CANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe funebre - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, Ambulante si transporturi funerare, Articole funerare, Ambulante si transporturi funerare, funerary transports, și international funerary transport. Are sediul în Fuengirola - Málaga, Spania.

 4. UNIK AFSKED

  Danemarca

  Compania UNIK AFSKED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. Are sediul în København V, Danemarca.

 5. LES ATELIERS JULES DEWAELE

  Belgia

  Compania LES ATELIERS JULES DEWAELE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urne funerare, Urne funerare, funerary transports, casket carts, și coffins. Are sediul în Rocourt, Belgia.

 6. LIMA & CAETANO, LDA

  Portugalia

  Compania LIMA & CAETANO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Urne funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, manufacturing of funerary urns, și Articole funerare. Are sediul în Amarante, Portugalia.

 7. CASAT PSF

  Franta

  Compania CASAT PSF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe funebre - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, funeral directors, Funeral ceremonies, Articole funerare, și undertakers. Are sediul în Saint-Gilles, Franta.

 8. FULL CIRCLE FUNERALS BRAMLEY

  Regatul Unit

  Compania FULL CIRCLE FUNERALS BRAMLEY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile funeral transfers. Are sediul în Bramley, Regatul Unit.

 1. ZENETTI FOTOCERAMICHE

  Italia

  Compania ZENETTI FOTOCERAMICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile colour photoceramics, photoceramics on ovals, photoceramics services, și black and white photoceramics. Are sediul în Bassano Del Grappa, Italia.

 2. UITVAARTVERZORGING EDDY HEIREMANS

  Belgia

  Compania UITVAARTVERZORGING EDDY HEIREMANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, Articole funerare, undertakers, funeral works, și Funeral arrangement assistance. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. LAMCO

  Belgia

  Compania LAMCO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile urns. Are sediul în Wielsbeke, Belgia.

 4. KAMIŃSKI MACIEJ. ZAKŁAD KAMIENIARSKI

  Polonia

  Compania KAMIŃSKI MACIEJ. ZAKŁAD KAMIENIARSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Monumente funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, Marmura si piatra naturala, Articole funerare, Marmura si piatra naturala, working of marble and granite, și floral crowns. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. ADELMAC - URNAS MACEDO UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Compania ADELMAC - URNAS MACEDO UNIPESSOAL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. Are sediul în Marco De Canaveses, Portugalia.

 6. COCCATO & MEZZETTI SRL

  Italia

  Compania COCCATO & MEZZETTI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Monumente funerare, bronze accessories, ossuary boxes, Monumente funerare, și coffin lowering devices. Are sediul în Galliate, Italia.

 7. MARX

  Luxemburg

  Compania MARX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, flag poles, Street furniture, nets, și Articole funerare. Are sediul în Mondorf-Les-Bains, Luxemburg.

 8. MORIVITA FUNERAL SUPPLIES - BENELUX

  Belgia

  Compania MORIVITA FUNERAL SUPPLIES - BENELUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Urne funerare, casualty stretchers, Urne funerare, textile accessories, și Cold rooms for remains. Are sediul în Temse, Belgia.

 9. ARTIS FUNERAIRES

  Franta

  Compania ARTIS FUNERAIRES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. Are sediul în Pauillac, Franta.

 10. POR SIEMPRE

  Spania

  Compania POR SIEMPRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. Are sediul în Antequera, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit