• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pluta - articole

Rezultate pentru

Pluta - articole - Import export

 1. SYFAR SRL - LAVORAZIONE SUGHERO

  Italia

  Verified by europages badge

  Syfar is a raw cork production company that has expanded into a modern business activity in the natural and organic product picking and processing sector. Now It has also added the production of panels, granules and semi-finished items for the bio-building sector to its traditional cork collecting activity. A cutting edge processing plant has been built both for cork processing as well as to protect the environment.

 2. NATURE ADVICES LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania NATURE ADVICES LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manufacturer of stoppers, sealed cork stopper, Top of the range stoppers, wine and champagne stopper covers, Special stoppers, stoppers for cosmetics, Wood-capped stoppers, stoppers, și Stoppers for armagnac. Are sediul în Fiães, Portugalia.

 3. MONARCH CORK & TEXTILE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania MONARCH CORK & TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza pentru ambalaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, Genti de dama, Servicii de ambalare, tote shoppers, textile recycling, promotional bags, Bags and purses, Organic cotton, și Pluta - articole. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. A.C.L. CORK, LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania A.C.L. CORK, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork, wine corks, Tappered cork, Bartops, colmated cork stopper, Natural closure, Cilindrical cork, Spirits bottle stopper, și Bottle stopper. Are sediul în Santa Maria De Lamas, Portugalia.

 5. SÜDGLAS E.G.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SÜDGLAS E.G., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Breisach Am Rhein, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HZCORK

  Portugalia

  Compania HZCORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Dongguan, Portugalia.

 2. ALVES & CORTICAS S.A.

  Portugalia

  Compania ALVES & CORTICAS S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta bruta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, cork washers, Pluta - articole, și cork panels. Are sediul în Barcarena, Portugalia.

 3. NY CORK

  Turcia

  Compania NY CORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoulder bag, și handbags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. 3DCORK

  Portugalia

  Compania 3DCORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse decorative - pluta, compound cork, Produse decorative - pluta, și Components, ceramic. Are sediul în Paços De Brandão, Portugalia.

 5. RICH PRAEZISION GMBH

  Germania

  Compania RICH PRAEZISION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Riederich, Germania.

 1. GLÄSER UND FLASCHEN GMBH

  Germania

  Compania GLÄSER UND FLASCHEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. LATTIERE LANDOUZY

  Franta

  Compania LATTIERE LANDOUZY, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, Dopuri de pluta, Pluta - articole, Dopuri de pluta, și cork coverings. Are sediul în Seclin, Franta.

 1. ALDCORK-COMÉRCIO DE CORTIÇA, UNIP., LDA

  Portugalia

  Compania ALDCORK-COMÉRCIO DE CORTIÇA, UNIP., LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Montijo, Portugalia.

 2. AMADIACORK DESIGNED BY NATURE

  Germania

  Compania AMADIACORK DESIGNED BY NATURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Laichingen, Germania.

 3. AMORIM CORK COMPOSITES S.A.

  Portugalia

  Compania AMORIM CORK COMPOSITES S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Mozelos Vfr, Portugalia.

 4. ALIECOR

  Franta

  Compania ALIECOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri de pluta, cork floors, wood and cork parquet, cork insulating materials, și Dopuri de pluta. Are sediul în Saint-Geours-De-Maremne, Franta.

 5. WICANDERS - AMORIM REVESTIMENTOS S.A.

  Portugalia

  Compania WICANDERS - AMORIM REVESTIMENTOS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork floors, covered products, stone floors, și wooden floor coverings. Are sediul în São Paio De Oleiros, Portugalia.

 6. A. J. FLÓRIDO, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA.

  Portugalia

  Compania A. J. FLÓRIDO, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri de pluta, cork, și Dopuri de pluta. Are sediul în Santa Maria De Lamas, Portugalia.

 7. EFSCORK

  Portugalia

  Compania EFSCORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri de pluta, wine bottle cork, agglomerated cork stopper, și Dopuri de pluta. Are sediul în Fiaes Vfr, Portugalia.

 8. KORK-DEKO.DE

  Germania

  Compania KORK-DEKO.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri de pluta, Dopuri de pluta, și granulated cork. Are sediul în Igel, Germania.

 1. ELDA CORCHO

  Spania

  Compania ELDA CORCHO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork accessories for shoes, cork goods and craft items, cork coverings, și cork. Are sediul în Elda, Spania.

 2. PORTUGALIACORK S.A.

  Portugalia

  Compania PORTUGALIACORK S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, cap, Pluta - articole, și granulated cork. Are sediul în Espinho, Portugalia.

 3. MJF CORK & BIOFUELS

  Portugalia

  Compania MJF CORK & BIOFUELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carbune de lemn, granulated cork, raw cork, și Carbune de lemn. Are sediul în Borba, Portugalia.

 4. AZEVEDOS INDÚSTRIA MÁQUINAS E EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugalia

  Compania AZEVEDOS INDÚSTRIA MÁQUINAS E EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for producing corks. Are sediul în Lourosa, Portugalia.

 5. CORREIA CORK

  Portugalia

  Compania CORREIA CORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Azaruja, Portugalia.

 6. MANUEL GRILO CORTIÇAS LDA

  Portugalia

  Compania MANUEL GRILO CORTIÇAS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Lourosa, Portugalia.

 7. REGINACORK, S.A

  Portugalia

  Compania REGINACORK, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. Are sediul în Pinhal Novo, Portugalia.

 8. EDMUNDO ALVES FERREIRA - CORTICAS, LDA

  Portugalia

  Compania EDMUNDO ALVES FERREIRA - CORTICAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, Pluta - articole, tapered cork, sealed cork stopper, și cork processors. Are sediul în Lourosa, Portugalia.

 9. NY CORK TEKSTIL DERI ITHALAT IHRACAT SAN VE TIC AS

  Turcia

  Compania NY CORK TEKSTIL DERI ITHALAT IHRACAT SAN VE TIC AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile men's bags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. SEDACOR SOCIEDADE EXPORTADORA DE ARTIGOS DE CORTIÇA LDA.

  Portugalia

  Compania SEDACOR SOCIEDADE EXPORTADORA DE ARTIGOS DE CORTIÇA LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, cork fabrics, și Textile tehnice. Are sediul în Rio Meão, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit