• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • panza de uz medical

Rezultate pentru

Panza de uz medical - Import export

 1. BERMED

  Polonia

  Verified by europages badge

  Bermed is a polish company which specialize in the manufacturing and whosale of high-quality 100% polipropylene nonwovens. Our products find their application in medical, technical, agriculture, cosmetic and dental industiries. We have several types of nonwovens such as spunbound (PP), meltblown, SMS, SSMMS and laminate (PP+PE) as well as protective clothing, such as protective medical coveralls and surgical gowns. Nonwovens that you will find in our offer can be used e.g. for the production of masks, surgical gowns, protective coveralls, as well as packaging used for tools disinfection. We also focus on the production of nonwovens for the hygiene industry, e.g. for the production of sanitary pads, tissues or diapers. In our offer you can additionally find products for the agricultural industry, such as agrotextiles. Furthermore, we also meet the needs of the technical industry and produce nonwovens for use, among others in the construction industry. In addition to the products included in our offer, we also carry out special orders for our clients. As the manufacturer, we are aware that our nonwovens must meet all standards, so we decide to certify our products so that customers can be sure that they have made the right choice. Our products are manufactured according to the highest quality standards and possess the required certificates, among others SGS, OEKO-TEX®, CENTEXBEL and EUROFINS. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Verified by europages badge

  Compania MAGICAL FILM ENTERPRISE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme si folii de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz medical, Panza netesuta, Masti de protectie, Filtrare - aparate si materiale, polypropylene fabrics, Panza de uz medical, Panza netesuta, Masti de protectie, și Lamination Films. Are sediul în Taichung City, Taiwan (ROC).

 3. MK TECHNOLOGY GMBH SICHERHEITSAUSRÜSTUNG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MK TECHNOLOGY GMBH SICHERHEITSAUSRÜSTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 4. TESOCON GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TESOCON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Tacherting, Germania.

 5. BENNO MATERIALS SRL

  Republica Moldova

  Verified by europages badge

  Compania BENNO MATERIALS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza netesuta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz medical, Manufacturer of nonwowens, Spunbond, Sewing spunbond, Geotextiles, Unwoven geotextiles, Building materials, Construction materials, și Service materials. Are sediul în Straseni, Republica Moldova.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZEYNI MEDIKAL TEKSTIL

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ZEYNI MEDIKAL TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Panza de uz medical, Bluze si sorturi profesionale, Import-export de material medico-chirurgical, medical sheets, medical gown, surgical gown, surgical supplies, și Articole de unica folosinta pentru chirurgie. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. TRELLEBORG

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania TRELLEBORG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Panza de uz medical, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Panza de uz medical, Polyurethane Manufacturers, Medical support surfaces, Polyurethane coated fabrics, PU coated fabrics, și PU coated fabrics UK. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 3. RAMDER SUNI DERI TEKSTIL SAN VE TIC A.Ş

  Turcia

  Compania RAMDER SUNI DERI TEKSTIL SAN VE TIC A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wipes, disposable tissues, și unwoven fabric (felts). Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. J.C. KAUFFMANN SOHN

  Germania

  Compania J.C. KAUFFMANN SOHN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Straßberg, Germania.

 5. TITANIUM TEXTILES AG

  Germania

  Compania TITANIUM TEXTILES AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Titanium wire. Are sediul în Bentwisch, Germania.

 1. VISUNOVA GLOBAL LTD

  Regatul Unit

  Compania VISUNOVA GLOBAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza netesuta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz medical, Microfiber Towels, și Panza de uz medical. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. TRELLEBORG

  Regatul Unit

  Compania TRELLEBORG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Panza de uz medical, polyurethane manufacture, Textile tehnice, și Panza de uz medical. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 1. 3TEKS MEDICAL TEXTILES

  Turcia

  Compania 3TEKS MEDICAL TEXTILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable table cloths, disposable medical articles, disposable aprons, și disposable towels. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. YUTEKS TEKSTIL

  Turcia

  Compania YUTEKS TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. GALTEYAPHARM LLC

  Belarus

  Compania GALTEYAPHARM LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, medical gauzes, sticking plaster, Tencuiala cu ipsos, și medical sticking plaster. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 4. CATEKS D.D.

  Croatia

  Compania CATEKS D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi amestec. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz medical, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Panza de uz medical, military clothing, municipal police uniforms, și Textile tehnice utilizate in domeniul medical. Are sediul în Čakovec, Croatia.

 5. DEBRACESHOP

  Olanda

  Compania DEBRACESHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Uithuizen, Olanda.

 6. ANATOLIA TEXTILE LTD.

  Turcia

  Compania ANATOLIA TEXTILE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi, somiere si saltele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi gumate, Panza de uz medical, mattress covers, incontinence pads, Tesaturi gumate, și Panza de uz medical. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. ECTOMED

  Regatul Unit

  Compania ECTOMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design of medical devices. Are sediul în Surrey, Regatul Unit.

 8. DERMAT

  Belgia

  Compania DERMAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bandaje si pansamente, Materiale medicale, Panza de uz medical, Bandaje si pansamente, Materiale medicale, Panza de uz medical, și Interior fit-out. Are sediul în Oud-Heverlee, Belgia.

 1. HTK GLOBAL INDUSTRIAL PROTECTIVE CLOTHES TEXTILE

  Turcia

  Compania HTK GLOBAL INDUSTRIAL PROTECTIVE CLOTHES TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fabrics and materials, și wipes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ZEYNI MEDICAL TEKSTIL INSAAT SAN. VE TIC. LTD.

  Turcia

  Compania ZEYNI MEDICAL TEKSTIL INSAAT SAN. VE TIC. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. AD REM TECHNOLOGY

  Franta

  Compania AD REM TECHNOLOGY, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii conexe in domeniul sanatatii, medical services - specialising in sports medicine, și Servicii conexe in domeniul sanatatii. Are sediul în Paris, Franta.

 4. MAYA HEALTH CLOTHING

  Turcia

  Compania MAYA HEALTH CLOTHING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Adana, Turcia.

 5. DR. GÜSTEL WASCHFASERLAKEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DR. GÜSTEL WASCHFASERLAKEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Pinneberg, Germania.

 6. CAMELEONE

  Belgia

  Compania CAMELEONE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice utilizate in domeniul medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz medical, Bandaje si pansamente, Panza de uz medical, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 7. OKTOPUS

  Ucraina

  Compania OKTOPUS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electromedical equipment, și naturally fermented wine. Are sediul în Harkov, Ucraina.

 8. UJET SRL

  Italia

  Compania UJET SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panza de uz medical. Are sediul în Bastia Umbra, Italia.

 9. 3TEKS MEDIKAL TEKSTIL

  Turcia

  Compania 3TEKS MEDIKAL TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de unica folosinta pentru chirurgie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de uz medical, și Panza de uz medical. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 10. SANITÄTSHAUS KLAUS KREUTZER

  Germania

  Compania SANITÄTSHAUS KLAUS KREUTZER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Panza de uz medical, Chirurgie - aparate si echipamente, și Panza de uz medical. Are sediul în Remscheid, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit