• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • otel inoxidabil

Rezultate pentru

Otel inoxidabil - Import export

 1. PATENT KFT.

  Ungaria

  Verified by europages badge

  Compania PATENT KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, Chimie si farmacie - utilaje si materiale, Nave de aprovizionare, Rezervoare si compartimente de stocare, custom-made tanks, Tinichigerie in metale inoxidabile, stainless steel cisterns, Chimie si farmacie - utilaje si materiale, și equipment for the pharmaceutical industry. Are sediul în Cegled, Ungaria.

 2. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, Belt grinding facilities, Sheet metal levelling works, CNC laser cutting, Sheet metal blanks, CNC water jet cutting, stainless steel sheets, stainless steel cut plates, și Stainless steel products. Are sediul în Netphen-Deuz, Germania.

 3. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ACCASTILLAGE VIOLLEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie in metale inoxidabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, stainless steel boilerwork for the construction industry, stainless steel part machining, stainless steel boilerwork for the medical industry, stainless steel furniture, stainless steel balustrade, Otel inoxidabil, stainless steel lines, și shaping of stainless steel pipes. Are sediul în La Mothe Achard, Franta.

 4. DEGLER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DEGLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. Are sediul în Weinstadt, Germania.

 5. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. Are sediul în Bietigheim-Bissingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, stainless steel, hardened sheet metal, Otel inoxidabil, mechanical operations, tapping machines for moulding, standard guide elements for moulds, și special punches. Are sediul în Gorgonzola, Italia.

 2. SVTM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SVTM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie in metale inoxidabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, și Otel inoxidabil. Are sediul în La Mothe Achard, Franta.

 3. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, carbon steel, steel for cutlery, Lame si cutite industriale, stainless steel wire, steel for knives, hardened steel strips, steel for blades, și s/steel strip. Are sediul în Ciserano, Italia.

 4. INOXEA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania INOXEA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel inox, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Taierea otelului si a metalelor, stainless steel structural work, stainless steel welding, Tevi si conducte din otel inox, stainless steel machining, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, și stainless-steel pipes. Are sediul în Brescia, Italia.

 5. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania STAPPERT INTRAMET SA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, Tevi si conducte din otel inox, Import-export - oteluri si metale, Oteluri speciale, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, și stainless steel sheets. Are sediul în Engis, Belgia.

 1. AXRA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania AXRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manufacture of stainless steel cylinders, steel processing, stainless steel part machining, stainless steel parts for industry, bike hoops, maintenance kit, road stud, bollard for concreting, și removable bollards. Are sediul în Oostende, Belgia.

 2. TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L

  Romania

  Total Stainless Steel is known as the only Stainless Steel tubes and fittings manufacturer and supplier in Romania. Since the beginning of our journey, we dedicated ourselves to improving continuously and to providing the best quality. Our newest addition to the manufacturing process is Physical Vapor Deposition summarized as PVD Coating, this allows for further added value. PVD Coating brings color to a monochromatic world of stainless steel, transforming and widening the possibilities of use without losing the properties of this material. Companies in the field of construction that use our products also use glass so we supply float glass and processed glass from our partner at factory prices because we want our offer to be as complete as possible. In conclusion if you are in the market for Stainless Steel, Tubes, Pipes and fittings, accessories for railings, balconies, balustrades, balusters, staircases, glass walls, gates, fences or PVD Coating we would be proud to be your business partner.

 1. IBC INOX SRL

  Romania

  Cu scopul de a crește performanța de lucru în cadrul industriilor din România, IBC INOX oferă soluții avansate de producție, stocare și transport pentru produse lichide alimentare și nealimentare. IBC INOX vin in sprijinul dumneavoastra cu echipamente pentru urmatoarele sectoare industriale: vinificatie, vinuri spumante, sucuri si bauturi racoritoare, bauturi spirtoase, bere, lapte, si altele. De asemenea, după o lungă analiză în sectorul transport și al industriilor conexe, am decis să promovăm pe piața românească containere de tip IBC din inox. Containerele de tip IBC (intermediate bulk container) sunt cea mai avansata soluție pentru manevrarea lichidelor alimentare și nealimentare de pe piața internațională. IBC-urile sunt proiectate cu scopul de a oferi o soluție economică, ecologică, sigură, ușor de utilizat și implementat în fluxul tehnologic. Containerele tip IBC sunt produse exclusiv din oțel inoxidabil - pentru a fi compatibile cu majoritatea produselor alimentare, sunt supradimensionate pentru a rezista unui mediu de lucru greu și pentru o lungă perioadă de timp. Fundul containerelor este laminat la rece, obținându-se astfel forma optimă pentru o spălare eficientă și evitându-se depunerile.

 2. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Romania

  stochist tevi inox fara sudura fitinguri flanse robineti

 3. SC ROANINA EXIM SRL

  Romania

  Societate infiintata inital pt.reparatii in bucatarii industriale, ulterior furnizor echipamente industriale, inportator doar a echipamenolor made in Italy

 4. PRO-TEK HYGIÈNE

  Turcia

  Compania PRO-TEK HYGIÈNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. SIG POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania SIG POLSKA SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile highway safety. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 6. EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN

  Spania

  Compania EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Smoke extraction cabinets, Smoke extraction and ventilation conduits, stainless steel furniture and shelving, și Manufacturer of industrial fans. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 7. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Turcia

  Compania 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel rolls, Stainless steel sheets, stainless steel brushing, și stainless steel strip. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. EDELSTAHL WEIMAR GMBH

  Germania

  Compania EDELSTAHL WEIMAR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. Are sediul în Mechelroda, Germania.

 1. INOXMETALART BY HWA LIN GROUP

  Spania

  Compania INOXMETALART BY HWA LIN GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel furnishings. Are sediul în Salamanca, Spania.

 2. DEVILLE RECTIFICATION

  Franta

  Compania DEVILLE RECTIFICATION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Otel inoxidabil, Table si benzi din aluminiu, Aluminiu si aliaje, Otel, Otel inoxidabil, Table si benzi din aluminiu, și Aluminiu si aliaje. Are sediul în Pont-Salomon, Franta.

 3. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Turcia

  Compania HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel inoxidabil, Dibluri de fixare, Chingi, Otel inoxidabil, Dibluri de fixare, și Chingi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ROTEKSAS UAB

  Lituania

  Compania ROTEKSAS UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meat processing, și CNC steel processing. Are sediul în Klaipedos Distr., Lituania.

 5. BARA-CUDA

  Ungaria

  Compania BARA-CUDA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal components for industrial use. Are sediul în Százhalombatta, Ungaria.

 6. ACENKO CO. LTD.

  Turcia

  Compania ACENKO CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modelarea otelurilor si a metalelor, Prelucrarea otelului si a metalelor, machining, Steel construction, Modelarea otelurilor si a metalelor, și Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. DEKAP

  Turcia

  Compania DEKAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, pvd coverings, Unoxidizable covering, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. FORJAS 2000 S.L.

  Spania

  Compania FORJAS 2000 S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile forges, stainless steel accessories, și Stainless steel cables and accessories. Are sediul în Talavera De La Reina (toledo), Spania.

 9. BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS

  Spania

  Compania BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastificarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Plastificarea otelurilor si a metalelor, primed stainless steel, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, și stainless steel sheet products. Are sediul în Teia, Spania.

 10. DONLOUCO IRELAND LTD

  Irlanda

  Compania DONLOUCO IRELAND LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crearea de produse - externalizare, Hydraulic Cylinders & Components, Contract CNC manufacturing and machining, și Crearea de produse - externalizare. Are sediul în Mallow, Irlanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Otel inoxidabil - Import export

Număr de rezultate

634 Intreprinderile