• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • banda de otel pentru legat

Rezultate pentru

Banda de otel pentru legat - Import export

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Haßloch, Germania.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AC DECOGROUP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Würselen, Germania.

 4. REFACOM

  Belgia

  Compania REFACOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile strapping equipment for packing, packing and packaging machines and equipment, Stretch wrap, și Stretchable films. Are sediul în Lot, Belgia.

 5. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Franta

  Compania TECHNIQUES ET INNOVATIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in folie - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Marcare si etichetare - utilaje, strapping tools, Banda de otel pentru legat, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, și Marcare si etichetare - utilaje. Are sediul în Muttersholtz, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GAPADOS E.K.

  Germania

  Compania GAPADOS E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Sörgenloch, Germania.

 2. STAALBAND - BANDSTAAL

  Olanda

  Compania STAALBAND - BANDSTAAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel strips. Are sediul în Spijkenisse, Olanda.

 3. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxemburg

  Compania ISOPACK MACHINERY SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. FROMM FRANCE

  Franta

  Compania FROMM FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Banda de otel pentru legat, și air cushions for packing. Are sediul în Darois, Franta.

 5. CLIPSICO PACK

  Egipt

  Compania CLIPSICO PACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, packing straps, Banda de otel pentru legat, stretch film, și strapping equipment for packing. Are sediul în Alexandria, Egipt.

 1. FRANCE FEUILLARD

  Franta

  Compania FRANCE FEUILLARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic strapping machines, și hoop machines. Are sediul în Elne, Franta.

 2. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  Belgia

  Compania FROMM PACKAGING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Banda de otel pentru legat, și pallet wrappers. Are sediul în Marquain, Belgia.

 1. DE LAMA

  Franta

  Compania DE LAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centuri de ridicare si de fixare, Chingi industriale tesute, Centuri de ridicare si de fixare, și Chingi industriale tesute. Are sediul în Sarlat, Franta.

 2. LA CROIX NOBLE

  Franta

  Compania LA CROIX NOBLE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, automatic mechanisms, air cushions for packing, Banda de otel pentru legat, și hoop machines. Are sediul în Chaingy, Franta.

 3. TOUTEMBAL

  Franta

  Compania TOUTEMBAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, plastic packaging, Ambalaje - societati, și plastic packaging machine. Are sediul în Octeville-Sur-Mer, Franta.

 4. AJ PACKAGING LTD

  Regatul Unit

  Compania AJ PACKAGING LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Bolton, Regatul Unit.

 5. DE BO

  Belgia

  Compania DE BO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, yarn winding, Banda de otel pentru legat, strings, și washers. Are sediul în Waregem, Belgia.

 6. BAND-N-GO INC.

  Canada

  Compania BAND-N-GO INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Vaughan, Canada.

 7. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Statele Unite ale Americii

  Compania TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipirea ambalajelor - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, strapping tools, strapping equipment for packing, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în San Jose, Statele Unite ale Americii.

 8. QUADRI GRUPI AS

  Estonia

  Compania QUADRI GRUPI AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din sticla, Ambalaje si recipiente metalice, Banda de otel pentru legat, Tavi si platouri din aluminiu, Ambalaje din sticla, Ambalaje si recipiente metalice, Banda de otel pentru legat, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. ASTIC EMBALLAGE

  Franta

  Compania ASTIC EMBALLAGE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel strips. Are sediul în Andrezieux-Boutheon, Franta.

 2. CERCLE MAROC

  Maroc

  Compania CERCLE MAROC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic packaging items. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 3. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Franta

  Compania SAS MIL-TEK SUD-OUEST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Reciclare - utilaje si instalatii, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Reciclare - utilaje si instalatii, Bale presses for waste disposal, și polystyrene shredders. Are sediul în Gaillac, Franta.

 4. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile strapping tools. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 5. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Turcia

  Compania MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Dilovasi Kocaeli, Turcia.

 6. DAE YANG STRAPS CO., LTD

  Coreea de Sud

  Compania DAE YANG STRAPS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Kyungbuk, Coreea de Sud.

 7. FORMSCHLUSS

  Germania

  Compania FORMSCHLUSS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Dortmund, Germania.

 8. OVERITE INDUSTRIAL CO.

  Coreea de Sud

  Compania OVERITE INDUSTRIAL CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Siheung, Coreea de Sud.

 9. OCM S.P.A.

  Italia

  Compania OCM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capace metalice, Banda de otel pentru legat, Capace metalice, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Gruaro, Italia.

 10. TAOCHENG INTERNATIONAL CO LTD

  Arabia Saudita

  Compania TAOCHENG INTERNATIONAL CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Riyadh, Arabia Saudita.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit