• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • banda de otel pentru legat

Rezultate pentru

Banda de otel pentru legat - Import export

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Haßloch, Germania.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AC DECOGROUP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Würselen, Germania.

 4. REFACOM

  Belgia

  Compania REFACOM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile strapping equipment for packing, packing and packaging machines and equipment, Stretch wrap, și Stretchable films. Are sediul în Lot, Belgia.

 5. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Franta

  Compania TECHNIQUES ET INNOVATIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in folie - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Marcare si etichetare - utilaje, strapping tools, Banda de otel pentru legat, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, și Marcare si etichetare - utilaje. Are sediul în Muttersholtz, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GAPADOS E.K.

  Germania

  Compania GAPADOS E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Sörgenloch, Germania.

 2. STAALBAND - BANDSTAAL

  Olanda

  Compania STAALBAND - BANDSTAAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel strips. Are sediul în Spijkenisse, Olanda.

 3. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxemburg

  Compania ISOPACK MACHINERY SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. DE LAMA

  Franta

  Compania DE LAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centuri de ridicare si de fixare, Chingi industriale tesute, Centuri de ridicare si de fixare, și Chingi industriale tesute. Are sediul în Sarlat, Franta.

 5. FRANCE FEUILLARD

  Franta

  Compania FRANCE FEUILLARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic strapping machines, și hoop machines. Are sediul în Elne, Franta.

 1. DE BO

  Belgia

  Compania DE BO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din cupru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, yarn winding, Banda de otel pentru legat, strings, și washers. Are sediul în Waregem, Belgia.

 2. LA CROIX NOBLE

  Franta

  Compania LA CROIX NOBLE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, automatic mechanisms, air cushions for packing, Banda de otel pentru legat, și hoop machines. Are sediul în Chaingy, Franta.

 1. TOUTEMBAL

  Franta

  Compania TOUTEMBAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, plastic packaging, Ambalaje - societati, și plastic packaging machine. Are sediul în Octeville-Sur-Mer, Franta.

 2. FROMM FRANCE

  Franta

  Compania FROMM FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Banda de otel pentru legat, și air cushions for packing. Are sediul în Darois, Franta.

 3. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  Belgia

  Compania FROMM PACKAGING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Banda de otel pentru legat, și pallet wrappers. Are sediul în Marquain, Belgia.

 4. AJ PACKAGING LTD

  Regatul Unit

  Compania AJ PACKAGING LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Bolton, Regatul Unit.

 5. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Franta

  Compania SAS MIL-TEK SUD-OUEST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Reciclare - utilaje si instalatii, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Reciclare - utilaje si instalatii, Bale presses for waste disposal, și polystyrene shredders. Are sediul în Gaillac, Franta.

 6. ASTIC GROUPE

  Franta

  Compania ASTIC GROUPE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel strips. Are sediul în Andrezieux-Boutheon, Franta.

 7. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile strapping tools. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 8. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Turcia

  Compania MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Dilovasi Kocaeli, Turcia.

 1. QUADRI GRUPI AS

  Estonia

  Compania QUADRI GRUPI AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din sticla, Ambalaje si recipiente metalice, Banda de otel pentru legat, Tavi si platouri din aluminiu, Ambalaje din sticla, Ambalaje si recipiente metalice, Banda de otel pentru legat, și Tavi si platouri din aluminiu. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 2. FORMSCHLUSS

  Germania

  Compania FORMSCHLUSS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. Are sediul în Dortmund, Germania.

 3. OCM S.P.A.

  Italia

  Compania OCM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capace metalice, Banda de otel pentru legat, Capace metalice, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Gruaro, Italia.

 4. MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT.

  Ungaria

  Compania MÁTRAMETÁL FÉMCSOMAGOLÓESZKÖZ GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÕ KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Sirok, Ungaria.

 5. P & M REGINA, SPOL S R.O.

  Republica Ceha

  Compania P & M REGINA, SPOL S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Banda de otel pentru legat, Material plastic - produse pentru industrie, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Nepomuk, Republica Ceha.

 6. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugalia

  Compania CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tavi si platouri din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, Sticle metalice, Banda de otel pentru legat, și Sticle metalice. Are sediul în Vale Fetal, Portugalia.

 7. KEMAPACK GMBH

  Germania

  Compania KEMAPACK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, și Plastic - ambalaje. Are sediul în Landsberg am Lech, Germania.

 8. BULMETAL OOD

  Bulgaria

  Compania BULMETAL OOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Stara Zagora, Bulgaria.

 9. INVER GMBH TEPPICH - TEPPICHBODEN

  Germania

  Compania INVER GMBH TEPPICH - TEPPICHBODEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 10. SIEPE GMBH

  Germania

  Compania SIEPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Banda de otel pentru legat, și Banda de otel pentru legat. Are sediul în Kerpen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit